Xiaomi Mi5s 4/32 Kutu açılımı

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam klavye seçimi ilk açılış ekranında geliyor. Oradan swiftkey seçmenizi tavsiye ederim. Uzun zamandır onu kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım. Sorun olsa dahi klavye değişimi on derece kolaydır. Google play store'dan her hangi bir uygulama yükler gibi dilediğiniz klavyeyi yükleyebilirsiniz.

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Anladım teşekkür ederim.bide son olarak ben mı 5s almayı düşünüyorum siz hangi modeli tavsiye edersiniz.birde garanti konusunda bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım.buradan almayı düşünüyorum telefonu.bide 32 GB mı 64 GB mı.Bitti:)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Anladım teşekkür ederim.bide son olarak ben mı 5s almayı düşünüyorum siz hangi modeli tavsiye edersiniz.birde garanti konusunda bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım.buradan almayı düşünüyorum telefonu.bide 32 GB mı 64 GB mı.Bitti:)

Hocam ben daha önce 16'lık Mi4 kullanıyordum ve depolama sorunu yaşamıştım bu nedenle tercihim 64gb'lık model oldu. Şu anda onu kullanıyorum ancak 32gb kullanan arkadaşlar da son derece memnunlar. Her ikisi de sizi üzmeyecektir tahmin ediyorum :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Yukarda arkadaş klavyede sıkıntı vardı falan dedi.bende herhangi bir sıkıntı çıkarsa bu söylenilen seyleri beceremeyebilirm kuvvetle muhtemel:)şu anda çok kararsız kaldım.Almak istiyorum ama tirsiyorummm.

Androidde klavye ekstra olarak değiştirilebilirdir ben üzerinde gelen klavyeye alışamadım ve yazması oldukça zordu onunla... daha sonra çok basit bir işlemle marketten "Gboard" yani google un kendi klavyesini yükledim şuan sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Halil Kırıkkale

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
1
Global ve China sekmeleri arasında geciş yap.Anlıyacaksın dediğimi.

V8.0.18.0.MAGCNDI china sürümüne globalı yapıştırıp.Hepsiburadaya yollamışlar..
Kardeş bana ulaş önemli.

Yönetici Notu : Forumda herkese açık alanlarda telefon numarası vb. kişisel bilgilerin paylaşımı yasaktır. Bu nedenle mesaj yeniden düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

none

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
trump
Cihazım
Mİ5s
Konular
12
Arkadaşlar ikinizde telefonu hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız kullanın hepsiburada da 4/32 model telefon yok orda açıklamasında 3/32 yazıyor ama benmi yanlış okuyorum siz hepsiburadadan mı aldınız bu 4/32 olan modelini bütün alanlara 4/32 mi geldi acaba merak ettim ona göre sipariş vereceğim.

Üst Alt