Xiaomi Mi5s 4/32 Kutu açılımı

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
aynen ön grup selfie yi bende çözemedim birde ön kamerada flash (ekranı beyazlaştırıp) patlıyormu sende? ben romdan memnunum hiç araştırmadım 8.0.10 için bilgi yada link verirmisin boş vaktimde bir inceleyeyim

Ön kamerayı denerim.
8.0.10 çinlilerin kendi kullandığı romu, yurt dışına ithal ederken ithal eden firmanın global romlu cihaz ithal etme istemesinden kaynaklı çıkan bir rom.resmi değil. ve güncelleme gelmez.Zaten global rom 28.12.2016 tarihinde yayınlandı.
Yapacağın iş çok basit. verdiğim linkteki dosyayı indir.Telefonunda güncelleme uygulaması var ona gir üç noktaya tıkla ve indirdiğin dosyayı seç.İnan daha kolay rom yükleme görmedim.

İncelemek ve araştırmak istersende buradaki Kullanıcı Kulübüne bir bak.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Ön kamerayı denerim.
8.0.10 çinlilerin kendi kullandığı romu, yurt dışına ithal ederken ithal eden firmanın global romlu cihaz ithal etme istemesinden kaynaklı çıkan bir rom.resmi değil. ve güncelleme gelmez.Zaten global rom 28.12.2016 tarihinde yayınlandı.
Yapacağın iş çok basit. verdiğim linkteki dosyayı indir.Telefonunda güncelleme uygulaması var ona gir üç noktaya tıkla ve indirdiğin dosyayı seç.İnan daha kolay rom yükleme görmedim.

İncelemek ve araştırmak istersende buradaki Kullanıcı Kulübüne bir bak.

İyi de burdaki konuya baktım unlock yap vs bi dünya işlem bende diyorum ne ara unlock etti de rom yükledi hahaha çok sağol inceliycem bu ara mi mesaj ile mesajlaşabiliyormuyuz ben iş yoğunluğundan bakamadım daha çoğu özelliğine dm den iletişim no vs yollarsan iyi olur :)

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
İyi de burdaki konuya baktım unlock yap vs bi dünya işlem bende diyorum ne ara unlock etti de rom yükledi hahaha çok sağol inceliycem bu ara mi mesaj ile mesajlaşabiliyormuyuz ben iş yoğunluğundan bakamadım daha çoğu özelliğine dm den iletişim no vs yollarsan iyi olur :)

Benim kafa iyice çorba oldu hocam bende var 8.0.10 ama senin dediğin 8.0.3 mi forumdan bakıyorum 8.0.18 karıştı iyice :(

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Benim kafa iyice çorba oldu hocam bende var 8.0.10 ama senin dediğin 8.0.3 mi forumdan bakıyorum 8.0.18 karıştı iyice :(

Telefonu herkes aynı yerden almadığı için.rom yükleme işlemi aynı olmuyor...Kiminde Develooper rom ,kiminde EU ROM kimindede bizimki gibi Çakma global var...Kimi recovery ile yüklemeyi seçiyor,Recovery yükleyemiyor.Kimi miflashla yüklemesi gerekiyor.Kiminin unlock yapması gerekiyor. Root yapmak isteyenler.Pc driver sorunları derken olaylar çorba gibi oluyor.. :D

Bizim yükleme anlattığım şekilde ve son derece basit.Hiç kafanı bulandırma.

Tek bir tane global rom var oda 8.0.3

Bak bu sitenin mi 5s sayfasında global rom yükleme rehberi var.altta linkini verecem.orda 5. maddede global romun linki paylaşılmış.(8.0.3)
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi5s-cihazlara-orijinal-global-rom-yukleme.9483/

Buda kullanıcı klübünün sitesi. Ana sayfası ilk başta paylaşılmış .aynı link.(8.0.3)

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Bu arada sana curcuna ortamından örnek vereyim. .Bu sayfadaki global rom rehberindeki 8.0.3 linki sadece bilgisayar yardımı ve miflash proğramı ile yüklenen tgz formatlı dosya.şimdi sen bunu recoveryden flashlamaya kalkarsan hata alırsın.Tam ters olarak forum donanımda kullanıcı klübündeki 8.0.3 global linkindeki dosyada zip uzantılı yani onuda recoveryden flashlaman gerek,mi flash hata verir.

Umarım bir sonraki gelen partiler resmi global ile gelirde millet bu güzel telefonun alır ve kullanır. Uğraşmaz.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Bu arada sana curcuna ortamından örnek vereyim. .Bu sayfadaki global rom rehberindeki 8.0.3 linki sadece bilgisayar yardımı ve miflash proğramı ile yüklenen tgz formatlı dosya.şimdi sen bunu recoveryden flashlamaya kalkarsan hata alırsın.Tam ters olarak forum donanımda kullanıcı klübündeki 8.0.3 global linkindeki dosyada zip uzantılı yani onuda recoveryden flashlaman gerek,mi flash hata verir.

Umarım bir sonraki gelen partiler resmi global ile gelirde millet bu güzel telefonun alır ve kullanır. Uğraşmaz.

Aslında ben bu şekilde gayet memnunum şarj vs herşey sorunsuz şimdi geçersem diye kortkmuyor değilim ayrıca benim cihaz 8.0.10 MAGCNDH bunu 8.0.18 yerine 8.0.3 veya şuan yeni çıkan 8.0.5 e güncelleyebiliyorum doğru mu?

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Dostum kafan çok karışmış senin.Resmi olarak dediğin sürümlerin hiçbiri yok...tek bir tene var.al bak resmi sitesi

Ekli dosyalar

• Resim1.jpg
    Resim1.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 26

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
bak global diye ayar çektikleri sürüm yani Version: V8.0.18.0.MAGCNDI (MIUI8) çin sürümü. Global falan değil. Romda oynama yapmış çekik gözlüler ve dışarıya ihracat yapmış.

Ekli dosyalar

• Resim2.jpg
    Resim2.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 25

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Global ve China sekmeleri arasında geciş yap.Anlıyacaksın dediğimi.

V8.0.18.0.MAGCNDI china sürümüne globalı yapıştırıp.Hepsiburadaya yollamışlar..

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular