Xiaomi Mi5s 4/32 Kutu açılımı

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Global ve China sekmeleri arasında geciş yap.Anlıyacaksın dediğimi.

V8.0.18.0.MAGCNDI china sürümüne globalı yapıştırıp.Hepsiburadaya yollamışlar..

Bendeki 8.0.18.0.0 fake rom değil mi bu sende stock olarak tam bu rom mu gelmişti? sonda çift sıfır yani?

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Tam olarak anlamak istediğim şey şu benim tel 8.0.10.0.0 olarak geldi buna direk verdiğin 8.3.0 güncellemesini indirip cihazdan update yapabiliyoruz doğru mu? senin tel stock olarak hangi rom la geldi? @miyawc

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Tam olarak anlamak istediğim şey şu benim tel 8.0.10.0.0 olarak geldi buna direk verdiğin 8.3.0 güncellemesini indirip cihazdan update yapabiliyoruz doğru mu? senin tel stock olarak hangi rom la geldi? @miyawc

8.0.10.0.0 la geldi. ben ilk başta anlattığım gibi. 8.0.3 yükledim. Ama bu işlemin adı güncelleme değil. Yep yeni bir rom yükleme.Kullandığımız aracın adının güncelleyici olmasına takılma.O güncelleyici proğramı Xiaominin bir güzelliği miflashla veya recovery ile uğraşmak zorunda kalmadık..Sen şuan çinlilerin romundasın. üstelik o romunda oynanmışındasın..Açmışlar ve iyice kurcalamışlar. Adınıda global yapmışlar.Global zaten evrensel demek :D

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
8.0.10.0.0 la geldi. ben ilk başta anlattığım gibi. 8.0.3 yükledim. Ama bu işlemin adı güncelleme değil. Yep yeni bir rom yükleme.Kullandığımız aracın adının güncelleyici olmasına takılma.O güncelleyici proğramı Xiaominin bir güzelliği miflashla veya recovery ile uğraşmak zorunda kalmadık..Sen şuan çinlilerin romundasın. üstelik o romunda oynanmışındasın..Açmışlar ve iyice kurcalamışlar. Adınıda global yapmışlar.Global zaten evrensel demek :D

Şimdi oldu :) rom indi sayılır şarjım %50 civarı kabloyu yanıma almamışım malum typec olunca kimsede de bulunmuyor :D belki akşam yedekler şarj eder yaparım belkide vakit olursa basarım tuşa :D

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37

geçtim dediğin şekilde 8.0.3 e fakat sorun şu ki ilk başta hata verdi ikinci denemede yükledi ama içerisinde google ın çöp olan müzik galeri ıvır zıvırı var bir dünya china rom u yüklesek bunlar geliyor mu? sanırım china da ingilizce ve çince dil desteği vardı sadece değilmi?

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
geçtim dediğin şekilde 8.0.3 e fakat sorun şu ki ilk başta hata verdi ikinci denemede yükledi ama içerisinde google ın çöp olan müzik galeri ıvır zıvırı var bir dünya china rom u yüklesek bunlar geliyor mu? sanırım china da ingilizce ve çince dil desteği vardı sadece değilmi?

Onlar androidin standart google uygulamaları.yani android de google sistemi oldugundan icinde geliyor.daha onceki romun oynanmis oldugundan cinliler cikaemislar cogu uygulamayi.ama sorun cikarmalari degildi.ne eklediler onu bilmiyoruz.guvenli bir rom degildi yani

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Onlar androidin standart google uygulamaları.yani android de google sistemi oldugundan icinde geliyor.daha onceki romun oynanmis oldugundan cinliler cikaemislar cogu uygulamayi.ama sorun cikarmalari degildi.ne eklediler onu bilmiyoruz.guvenli bir rom degildi yani

Benim bildiğim kadarıyla çinde google yasak olduğu için stabil çin romundada google uygulamaları yüklü gelmiyor... bu arada teşekkürler romu attım cihaza sorunsuz çalışıyor...

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Ya arkadaşlar ben de mı 5s almayı düşünüyorum ama yazdıklarınizdan hiç bişey anlamadım.biraz teknolojik özürlüyüm.bu telefonu alınca ekstradan birşeyler mı yüklemek gerekiyor.alip direk açıp kullanamıyor muyum.herkes farkli bi sorundan söz etmiş.korktum acikcasi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Ya arkadaşlar ben de mı 5s almayı düşünüyorum ama yazdıklarınizdan hiç bişey anlamadım.biraz teknolojik özürlüyüm.bu telefonu alınca ekstradan birşeyler mı yüklemek gerekiyor.alip direk açıp kullanamıyor muyum.herkes farkli bi sorundan söz etmiş.korktum acikcasi.

Hocam arkadaşlar farklı romlar yüklüyorlar. Siz cihazınızı aldığınızda SIM kartınızı takıp sorunsuz bir şekilde kullanacaksınız. Başka her hangi bir işlem yapmanıza gerek yok :)

Schhllee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sibel
Cihazım
Xiaomi 5s
Konular
1
Yukarda arkadaş klavyede sıkıntı vardı falan dedi.bende herhangi bir sıkıntı çıkarsa bu söylenilen seyleri beceremeyebilirm kuvvetle muhtemel:)şu anda çok kararsız kaldım.Almak istiyorum ama tirsiyorummm.

Üst Alt