Xiaomi Mi5s 4/32 Kutu açılımı

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Merhaba arkadaşlar hepsiburada dan aldığım telefon geç olsada elime ulaştı 4/32 modeli ve gold renkte şuan için inceliyorum sizlerle paylaşmak istedim darkbt denen bir firmadan garanti ile geldi ama çokta önemli değil benim için sonuçta... iyi seyirler...

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Selam bende aynı yerden aynı modeli aldım ve şuan kargoda. Sizde kamerada odaklanma sorunu varmı acaba ? Eğer böyle birşey varsa açmadan iade edeceğim.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selam bende aynı yerden aynı modeli aldım ve şuan kargoda. Sizde kamerada odaklanma sorunu varmı acaba ? Eğer böyle birşey varsa açmadan iade edeceğim.

Sensörleri ve kamerayı test ettim gayet stabil çalışıyor yalnız klavye günvellemesi yapmanız gerek şifre girerken nedense sayıları yanlış algılıyor oturum açamıyordum gboard yükledim düzeldi onun dışında bir problemim yok...

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
peki hakkında kısmında rom olarak ne yazıyor ?

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
peki hakkında kısmında rom olarak ne yazıyor ?

Global Kararlı 8.0.10.0.0 google market yüklü geliyor diğer antin kuntin işe yaramayan google galeri müzik oyun vs marketten kurulabiliyor ben snapseed haricinde bir google uygulaması kullanmıyorum zaten oyüzden işime geldi çöp uygulama olmaması...

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Global Kararlı 8.0.10.0.0 google market yüklü geliyor diğer antin kuntin işe yaramayan google galeri müzik oyun vs marketten kurulabiliyor ben snapseed haricinde bir google uygulaması kullanmıyorum zaten oyüzden işime geldi çöp uygulama olmaması...

Bu sürüme sahte global diyorlar gerçeği Global_V8.0.3.0 diye biliyorum bir arasıtır istersen.

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0

Sensörleri ve kamerayı test ettim gayet stabil çalışıyor yalnız klavye günvellemesi yapmanız gerek şifre girerken nedense sayıları yanlış algılıyor oturum açamıyordum gboard yükledim düzeldi onun dışında bir problemim yok...

Kamerada videodan ziyade fotoğraftan bahsediyorlar.Şikayetçi sayısıda öyle az buz değil.Şu postu bi oku istersen...
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-5s-arka-kamera-bulanik-cekmesi.8761/

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Kamerada videodan ziyade fotoğraftan bahsediyorlar.Şikayetçi sayısıda öyle az buz değil.Şu postu bi oku istersen...
http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-5s-arka-kamera-bulanik-cekmesi.8761/

Yok dostum bende herhangi bir problem görünmüyor pek çok telefonla kıyasladım dün sinemada zifiri karanlıkta açtık arkadaşın tel siyah ekran gösterirken benimki yüzümüzü gösteriyordu... tek bulanık fotoğrafım var o da çekerken titretme de değil resmen zıplarken çektiğim için oldu 4k perfomansıda oldukça başarılı görmen açısından bir video daha atıyorum...

miyawc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Benim cihazda geldi. Dedigin gibi kamerada bir sıkıntı yok gayet memnun kaldım...ön kamerada grup selfiyi çözmedim ?
Romu 8.0.3 e kolay sekilde gecirdim.seninde gecmeni tavsiye ederim..8.0.10 guncelleme almayan,xiaomi envanterinde yer almayan çakma global diye adlandırılan reklamlı bir rom..klavyede falan ondan sorun yasadin.8.0.3 un klavyesi mi klavye

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Benim cihazda geldi. Dedigin gibi kamerada bir sıkıntı yok gayet memnun kaldım...ön kamerada grup selfiyi çözmedim ?
Romu 8.0.3 e kolay sekilde gecirdim.seninde gecmeni tavsiye ederim..8.0.10 guncelleme almayan,xiaomi envanterinde yer almayan çakma global diye adlandırılan reklamlı bir rom..klavyede falan ondan sorun yasadin.8.0.3 un klavyesi mi klavye

aynen ön grup selfie yi bende çözemedim birde ön kamerada flash (ekranı beyazlaştırıp) patlıyormu sende? ben romdan memnunum hiç araştırmadım 8.0.10 için bilgi yada link verirmisin boş vaktimde bir inceleyeyim

Üst Alt