Miui romlarını twrp ile yüklemek her cihazda her romda sağlıklı olmayabiliyor. Miui için Mi Flash Tools ya da Updater'ı kullanabilirsiniz. Twrp custom rom yüklemek için kullanılır. Temiz kurulum için wipe işlemlerini yapıp Install menüsünden de romu gösterip yüklersiniz.twrpye girme kısayolu neydi, telefon açılmıyor
güç tuşu+ neye basıyordum
[doublepost=1517659358,1517659246][/doublepost]buldum, teşekkürler, güç+ses arttırmaya basılı tuttum
[doublepost=1517661839][/doublepost]twrpden miui yi nasıl yükleyeceğim
OS not installed diyor
boot edemedim
Yardım edecek kimse yok mu?Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim. Bu konu da dahil olmak üzere forumda açılan mi5 için twrp yükleme işlemlerinin hepsini denedim fakat bir hatayı geçemiyorm. Cmd yi açıp twrp yüklemek için komutu girdiğimde ''error: cannot load recovery.img'' hatası alıyorum. Konularda yazılan adımları harfi harfine yerine getirmeme rağmen ve cihazımın gerekli koşulları sağlamasına rağmen bu hatayı veriyor. Bilgisayarım Windows 10 64 bit ve işlemleri powershell ile değil cmd komut penceresiyle yapıyorum. Lütfen bana yardım edin bi işlem bu kadar zor olmamamlı ya