Allahını seven bana yardım etsın yoksa telefonu kıracagım.yıllardır telefon kullanıyorum ama boyle bırsey ilk defa goruyorum.mi 5 aldım miuı 7 yuklu sistem update yapıyorum guncelleme yok dıyor cihaza factory reset yapıyorum ayarlardan olmuyor.cihazda mi cloud hesabı var sifresını giriyorum cihazdakı hersey silinecek diyor evet diyorum siler gıbı yapıyor ama sılmıyor aynısı oldugu gıbı duruyor.tus kombınasyonu ıle recovery moda alamıyorum.yanı uzun lafın kısası hıçbır sekılde format atamıyorum.xxxxxxxxx bu benım cep numaram lutfen aramak yardım etmek ısteyen arkadaslar bana ulassın.tskler.
Hocam sitemizde telefon numarası gibi kişisel bilgilerin açık alanda verilmesi yasak. Bu nedenle mesajınızı yeniden düzenledim.
Sorununuza gelince... Cihazınızda recovery bulunmuyor bu nedenle recovery'e giremiyorsunuz. Recovery yüklemek için ise öncelikle bootloader kilidini kaldırmanız gerekli. Kilidi kaldırdıktan sonra rehberlerde anlatıldığı şekilde recovery yüklemesi yapabilirsiniz.
Cihazınızda MIUI 7 yüklü olduğunu yazmışsınız ancak Mi5'ler için güncelleme yayınlanalı çok uzun zaman oldu. Size bu güncelleme gelmediğine göre cihazınızdaki rom orijinal değil. Bootloader kilidini kaldırdıktan sonra cihazınızı fastboot'a alıp orijinal rom yüklemesi yapmanızı tavsiye ederim.