xiaomi mi5 unlock

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Hocam şimdi işteyim özel mesaj atmayı bilmiyorum tam
siz numaranızı mesaj olarak atın gün içinde dönüş yaparım size inşallah

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
device tampered false device unlocked true yazıyor her yolu denedim çimn devoloper lurdum gene % 50 de kaldı bootloader açık yazıyor ama bilemediğim bir hata var root ve twrp kurulmuyıot her denememde brick oldu siyah ekranda kaldı ne yapmam lazım çince mi flash la fastboot romu atınca açılıyor başka hiç bir şekilde açılmıyor

RepairM@n

Hak ismi okunmalı dillerde !
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RepairM@n
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
device tampered false device unlocked true yazıyor her yolu denedim çimn devoloper lurdum gene % 50 de kaldı bootloader açık yazıyor ama bilemediğim bir hata var root ve twrp kurulmuyıot her denememde brick oldu siyah ekranda kaldı ne yapmam lazım çince mi flash la fastboot romu atınca açılıyor başka hiç bir şekilde açılmıyor
Kurduğunuz twrp sıkıntılı olabilir mi!

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cihaz kilitli olsa Fastboot ile hiçbirşey yükleyemezsiniz. Yüklerken Bootloader kilitli yada yazma izni yok benzeri hatalar verir. Eğer hata veriyorsa ya kullandığınız dosya yanlış yada siz birşeyleri atlıyorsunuz.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

nesil0123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
mi 5
Konular
0
Allahını seven bana yardım etsın yoksa telefonu kıracagım.yıllardır telefon kullanıyorum ama boyle bırsey ilk defa goruyorum.mi 5 aldım miuı 7 yuklu sistem update yapıyorum guncelleme yok dıyor cihaza factory reset yapıyorum ayarlardan olmuyor.cihazda mi cloud hesabı var sifresını giriyorum cihazdakı hersey silinecek diyor evet diyorum siler gıbı yapıyor ama sılmıyor aynısı oldugu gıbı duruyor.tus kombınasyonu ıle recovery moda alamıyorum.yanı uzun lafın kısası hıçbır sekılde format atamıyorum.xxxxxxxxx bu benım cep numaram lutfen aramak yardım etmek ısteyen arkadaslar bana ulassın.tskler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

eren2535

Canım kızım
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aydın
Cihazım
xiaomi mi8
Meslek
matbaa
Konular
3
Hocam sakın ol mutlaka sana yardımcı olacak birileri çıkar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Allahını seven bana yardım etsın yoksa telefonu kıracagım.yıllardır telefon kullanıyorum ama boyle bırsey ilk defa goruyorum.mi 5 aldım miuı 7 yuklu sistem update yapıyorum guncelleme yok dıyor cihaza factory reset yapıyorum ayarlardan olmuyor.cihazda mi cloud hesabı var sifresını giriyorum cihazdakı hersey silinecek diyor evet diyorum siler gıbı yapıyor ama sılmıyor aynısı oldugu gıbı duruyor.tus kombınasyonu ıle recovery moda alamıyorum.yanı uzun lafın kısası hıçbır sekılde format atamıyorum.xxxxxxxxx bu benım cep numaram lutfen aramak yardım etmek ısteyen arkadaslar bana ulassın.tskler.

Hocam sitemizde telefon numarası gibi kişisel bilgilerin açık alanda verilmesi yasak. Bu nedenle mesajınızı yeniden düzenledim.

Sorununuza gelince... Cihazınızda recovery bulunmuyor bu nedenle recovery'e giremiyorsunuz. Recovery yüklemek için ise öncelikle bootloader kilidini kaldırmanız gerekli. Kilidi kaldırdıktan sonra rehberlerde anlatıldığı şekilde recovery yüklemesi yapabilirsiniz.

Cihazınızda MIUI 7 yüklü olduğunu yazmışsınız ancak Mi5'ler için güncelleme yayınlanalı çok uzun zaman oldu. Size bu güncelleme gelmediğine göre cihazınızdaki rom orijinal değil. Bootloader kilidini kaldırdıktan sonra cihazınızı fastboot'a alıp orijinal rom yüklemesi yapmanızı tavsiye ederim.

hamdi8008

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hamdi
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Önce China Geliştirici ROM'una geçmeniz gerekiyor.
ben kilidi açmak için başvuru yapmaya çalışıyorum ama senin telefon yanlış diye uyarı veriyor telefonumda o numara ile mi hesabıma giriş yapıyorum o siteye de giriş yapıyorum ama olmuyor

Üst Alt