xiaomi mi5 unlock

kuntakinti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan birinc
Cihazım
redmi note 4
Konular
3
tşk zenex çok yardımcı oldu baktım kılıtlıymıs

C:\adb>fastboot oem device-info
< waiting for device >
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: false
(bootloader) Device critical unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: false
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.066s]
finished. total time: 0.069s

C:\adb>

zafermtl

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
zafer
Konular
4
şuan bendede 7.3.2 çin romu yüklü ve bootloaderi açamıyorum %50 e geliyo hata veriyo. yukarda bi arkadaş edl moduna girip geliştirici rom yükleyip öyle dene demiş ama olmuyo çünkü 7.3.2 romunda edl moduna girmiyo herhangi bi şekilde fastboot yüklemesi yapamıyorum

Cotyora

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
2
şuan bendede 7.3.2 çin romu yüklü ve bootloaderi açamıyorum %50 e geliyo hata veriyo. yukarda bi arkadaş edl moduna girip geliştirici rom yükleyip öyle dene demiş ama olmuyo çünkü 7.3.2 romunda edl moduna girmiyo herhangi bi şekilde fastboot yüklemesi yapamıyorum
Dostum bu durum beni aştı yaşamadığım bir durumdu.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Zenex

64bitlik bir bilgisayarda;
Telefonu 20 dakika civarı şarja takın biraz şarjı dolsun ardından aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapın.
1-) Telefonu fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın
2-) Komut penceresini açıp "fastboot reboot" yazın ama enter basmayın.
3-) Cihazın ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda basın ve basılı tutun basılı tutarken enter a basın cihazın ekranı kararacaktır korkmayın. Ekran karardıktan 5saniye sonra bırakın tuşları. Cihaz edl moda geçmiş olacaktır. Edl moddayken ekran siyah olur hiçbir şey görünmez ekranda
4-) Mi flash ile romu kurun.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex

64bitlik bir bilgisayarda;
Telefonu 20 dakika civarı şarja takın biraz şarjı dolsun ardından aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapın.
1-) Telefonu fastboot moda alıp bilgisayara bağlayın
2-) Komut penceresini açıp "fastboot reboot" yazın ama enter basmayın.
3-) Cihazın ses açma ve ses kısma tuşlarına aynı anda basın ve basılı tutun basılı tutarken enter a basın cihazın ekranı kararacaktır korkmayın. Ekran karardıktan 5saniye sonra bırakın tuşları. Cihaz edl moda geçmiş olacaktır. Edl moddayken ekran siyah olur hiçbir şey görünmez ekranda
4-) Mi flash ile romu kurun.
Hocam cihaz açılıyorsa "adb reboot edl" komutu ile veya fastboot tan "fastboot oem edl" ile edl moda geçip mi flash ile yükleme yapabilir arkadaş. Bu daha kolay olur ama kesinlikle 64 bit bir bilgisayar kullanın.

Son düzenleme:

SetMeFree

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet Alpay
Cihazım
mi4 LTE
Konular
12
64 bit isletim sistemli PC de yapiniz aksi halde yapamazsiniz. Ben cok ugrastim 64 bit sart

antepcarsi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Env
Cihazım
Mi5
Konular
6
aymi sorunu bende yasiyorum unlock yapacakken %50 de takiliyor. bu isin acemisiyim sorunu cozen arkadas tek tek sira sira neleri yapmamiz gerekenleri yazarsaniz sevinirim.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
aymi sorunu bende yasiyorum unlock yapacakken %50 de takiliyor. bu isin acemisiyim sorunu cozen arkadas tek tek sira sira neleri yapmamiz gerekenleri yazarsaniz sevinirim.
Kilidi kaldırabilmeniz için çin developer rom da olmanız gerekli, şuan hangi romu kullanıyorsunuz?

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Kilidi kaldırabilmeniz için çin developer rom da olmanız gerekli, şuan hangi romu kullanıyorsunuz?
hocam bende bootloader açmak istiyorum ancak global stabil sürüm var ve xiaomi açabileceğime dair mesaj gönderdi ama çin geliştirici rom kurmam gerekiyormuş galiba edl moduna alıp telefonu ama fastboot oem edl komutu denediğimde bootloader kilitli diyor, diğer komutu denediğimde de telefon sadece yeniden başlıyor. yardımcı olabilir misiniz?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam bende bootloader açmak istiyorum ancak global stabil sürüm var ve xiaomi açabileceğime dair mesaj gönderdi ama çin geliştirici rom kurmam gerekiyormuş galiba edl moduna alıp telefonu ama fastboot oem edl komutu denediğimde bootloader kilitli diyor, diğer komutu denediğimde de telefon sadece yeniden başlıyor. yardımcı olabilir misiniz?
Edl kablosu yapmanız gerekli hocam. Forumda anlatım var. Veya cihazı bana gönderebilirsiniz.

Üst Alt