Yardım Xiaomi mi5 sarj sorunu

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Dün gece xiaomi mi5 cihazını sarjda unutmuşum sabah baktığımda telefon aşırı ısınmış üsteki yeşil ışık sabit yanıyor halde buldum. Cihazın kendi sarj aleti ve kablosu ile kullandım. Telefonu aldığım 1 hafta oldu, bu telefonlar hızlı sarj özelliği oldugunu biliyorum içindeki bataryada farklı sanırım. Eski lion bataryalar iphonelerde sarj 100 oldugunda akım kesiyor bu telefonda neden kesmemiş. Şaşırdığım bir konu telefonun soğumasını bekliyorum inşallah açılır. Aynı sorunu yaşayan varsa yardımını bekliyorum.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben telefonu akşam yatarken şarja takan sabah kalkınca şarjdan alan biriyim. Akımı kesmiyor olsa böyle yapmazdım elbet ki ben sizin yazdığınız gibi bir ısınmaya hiç rastlamadım. Garip bir durum.

Oyla:

casibao

Her türlü halı kilim turistlik gezi..
Yönetici
Admin
Satış Sorumlusu
Teknisyen
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
124
gokhanksm size özel bir durum olmuş sanırım bir kaç gün bu durumu gözlemleyin ona göre bilgilendirin bizleri ki sorunun kaynağını bulmaya çalışalım uzunca bir süredir Mi5 kullanıyorum hiç böyle bir durumla karşılaşmadım..

Oyla:

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi5 cihazinda neden sadece 2 gb ini kullaniyor oyuna girdigimdede sadece 2 diger 2 gb i neden bosta

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi5 cihazinda neden sadece 2 gb ini kullaniyor oyuna girdigimdede sadece 2 diger 2 gb i neden bosta
Kullanmak gerekmediği için olabilir mi? Yani 2gb lık veriniz var 4gb lık flash belleğe attınız neden diğer 2gb boş kaldı diye soruyor musunuz?

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
gokhanksm size özel bir durum olmuş sanırım bir kaç gün bu durumu gözlemleyin ona göre bilgilendirin bizleri ki sorunun kaynağını bulmaya çalışalım uzunca bir süredir Mi5 kullanıyorum hiç böyle bir durumla karşılaşmadım..
Kardeş lte 4.5 g açıkmıydı. Çünkü lte açık iken you tube arka ekranda açık teli kapatıp yattım sabah şarj bitmişti. Hali ile tel şarda olursa tel kapabmaz sşırı ısınır falan filan.

Oyla:

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Kullanmak gerekmediği için olabilir mi? Yani 2gb lık veriniz var 4gb lık flash belleğe attınız neden diğer 2gb boş kaldı diye soruyor musunuz?
Kardesim duzgun soru soruyorum bu 2.cevabin ve bu kadar igneleyici bir sekilde cevap vermene gerek yok insanlara cahil muamelesi yapmaya hakkin yok!

Oyla:

gokhanksm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
10
Kardeş lte 4.5 g açıkmıydı. Çünkü lte açık iken you tube arka ekranda açık teli kapatıp yattım sabah şarj bitmişti. Hali ile tel şarda olursa tel kapabmaz sşırı ısınır falan filan.
Aynen bende oyle dusunuyorum arka plan uygulamalarini kapatiyorum sadece wifide kullanimina actim cm securityin uygulamalarini kullaniyorum faydasi oluyor sorunum cozuldu teaekkur ederim

Oyla:

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kardesim duzgun soru soruyorum bu 2.cevabin ve bu kadar igneleyici bir sekilde cevap vermene gerek yok insanlara cahil muamelesi yapmaya hakkin yok!
İki cevabımda da herhangi bir iğneleme yapmak düşüncesiyle yorum yapmadığımı belirtmek isterim. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim, iyi forumlar.

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt