Soru Xiaomi Mİ5 Pro Almayı Düsünüyorum

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Öncelikle herkese selamlar.Suanki Cihazım 16gb İphone 6 Plus lakin Xiaomi nin her ürününü yakından takip ederim.İmkan oldukça almaya çalısırım.Mesela Yi Action Cam'i aldım.Suanda kafamda Xiaomi Mi5 Pro var.Cihazı öneriyormusunuz herhangi problem sorun oluyormu belli bi süreden sonra.

Birde su parmak izi okuyucusunun calısmasını merak ediyorum. Örneğin Samsung S5 te home tusuna bastan asagıya dogru sürüklüyorsunuz.Bu cihazdada böylemi.

Birde cihazın su an Çin de satıs fiyatı kaç Yuan'dır Bilen Varmı

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi mağazasından almak çok zor anca cinliler alabiliyordur. Ya da tanıdık olması lazım. Diğer mağazalardada pahalı 400 dolar civarı diye biliyorum. Yani sizin cihaz mi 5 pro en az 1500 liradan gelir gibi

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Mi mağazasından almak çok zor anca cinliler alabiliyordur. Ya da tanıdık olması lazım. Diğer mağazalardada pahalı 400 dolar civarı diye biliyorum. Yani sizin cihaz mi 5 pro en az 1500 liradan gelir gibi

Cihazı çindeki babamın arkadasına aldıracam. Mi mağazasından almak zor derken orda herhangi biri mağazaya girip alamıyomu yani çok mantıksız değil mi ? ve telefonun yatagı çinden o telefon 1500 tlye alıcagımı hiç zannetmiyorum çünkü zaten burda 1750-1800 e satılıyo.Kendimi geçtim bu isten para kazananlar için çok pahalıya gelir kazandıkları paradan birsey anlamazlar sonucta komisyon vs derken

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Bu fiyat mi.com sitesinden alınırsa geçerli olan fiyattır. Mağazalarda fiyatlar biraz daha yüksek olacaktır.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yani mi mağazasıyla sitedeki fiyatları farklı diyorsunuz :) Bi baksın bakalım ozaman çinde sonuçta mağazaya gitmesede olur :) Yüksek meblağlarda fiyat farkı varsa bide suan mi note 2 yi bekliyorum ıfa 2016 da tanıtılması bekleniyor eğer tanıtılırsa fiyatına tasarım ve donanıma göre o cihazı tercih ediceğimi düsünüyorum

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Bide suan mi.com da 128 gb siyah stoklarda yok :(

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Cihazı çindeki babamın arkadasına aldıracam. Mi mağazasından almak zor derken orda herhangi biri mağazaya girip alamıyomu yani çok mantıksız değil mi ? ve telefonun yatagı çinden o telefon 1500 tlye alıcagımı hiç zannetmiyorum çünkü zaten burda 1750-1800 e satılıyo.Kendimi geçtim bu isten para kazananlar için çok pahalıya gelir kazandıkları paradan birsey anlamazlar sonucta komisyon vs derken
Arkadaşınızın kârınıda ekledim merak etmeyin 1500 ü gözden çıkarın benden demesi. Forumda satanlar bir cihazdan 300 lira kazaniyorsa ne güzel emek var sonuçta

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Arkadaşınızın kârınıda ekledim merak etmeyin 1500 ü gözden çıkarın benden demesi. Forumda satanlar bir cihazdan 300 lira kazaniyorsa ne güzel emek var sonuçta

resmi satıs fiyatı 1110 Tl olan bi cihaz hadi mağaza farkı desek 1150-1200 1500 vermem asla 1450 den yukarı yani çünkü sonuçta cihazın fiyatı belli ve tanıdık o kadar kar vermem :) ki zaten istedigim extralarla normal fiyat 1210 tl ye geliyor kar falan demisken 1450 desek,zaten elimde 6 plus var garantisi biticek 22 eylülde onu 1600-1700 gibi rakamlara satıcagımı düsünüyorum pasaport kaydı falan derken bana düz hesap 1600 a patlıyacak gibi gözüküyor insallah değer :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
yani mi mağazasıyla sitedeki fiyatları farklı diyorsunuz :) Bi baksın bakalım ozaman çinde sonuçta mağazaya gitmesede olur :) Yüksek meblağlarda fiyat farkı varsa bide suan mi note 2 yi bekliyorum ıfa 2016 da tanıtılması bekleniyor eğer tanıtılırsa fiyatına tasarım ve donanıma göre o cihazı tercih ediceğimi düsünüyorum
Bahsedilen farklar öyle uçuk fiyatlar değil. Cihaza bağlı olarak 20$ ile 70$ arasında falan oynar.
Mi mağazalarında mi.com ile aynı fiyata alınabilir. Ancak birkaç tane mağazası var. Heryerde bulunan bir mağaza değil. Ayrıca stok sorunu da cabası.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Bahsedilen farklar öyle uçuk fiyatlar değil. Cihaza bağlı olarak 20$ ile 70$ arasında falan oynar.
Mi mağazalarında mi.com ile aynı fiyata alınabilir. Ancak birkaç tane mağazası var. Heryerde bulunan bir mağaza değil. Ayrıca stok sorunu da cabası.

Stok :( sıkıcı durum suanda mi.com da siyah 128 gb yok ama mağazaları bilemem tabiki :)

Oyla:

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Evet sitede yok ise kendi mağazasında da büyük bir ihtimal ile olmaz.

Harika zaten çok yoğun isleri var diye 1 haftadır fiyat alamıyorum :) Bide stok girdi isin içine :( İFA dan ümitliyim güzel bi tasarımla çıksın mi note 2 de onu tercih edeyim en azından :/

Oyla:
Üst Alt