Kızılötesi var,tv kumandası olarak kullanılabilir.Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde eskitesin arkadaşım. Bu cihaz Türkiye pazarına ne zaman girecek bir bilgi verir misiniz? Mi4teki gibi kızıl ötesi portu var mı Mİ5te tv kumandası gibi kullanmak mümkün mü?
Bende mi4 den mi5 e geçtim,ben 1,5 yıl mi4 kullandığım için değişiklik olsun diye geçtim yoksa mi4 de yapamayıp mi5 de yaptığım bişey yok,mi4 ü yeni aldıysan en azından fiyatlar düşene kadar mi4 de kalabilirsinHocam zaman ayirip mi5 almayi dusunenleri aydinlattiginiz icin sizlere tesekkur ederim. Benimde bir kac tane sorum olacak sizlere.
1. Ben mi4 dumu bir kac ay once aldim, yani daha mi4 dunu yeni almis birisi icin mi5 e gecmek sizce mantikli mi?
2. Kamera performansi nasil? Ne yalan soyliyeyim mi4 dun en cok kamerasini beyeniyorum. Muhtesem bir kamerasi var gerek arka gerek on kamerasi. Ve olasi bir mi5 e geciste beni en cok kamera performansi tedirgin ediyor.
3. Mi5 in global versiyonunda da sim kart sayisi 2 mi? Eger cift sim kartli ise imei numaralari farkli mi?
Hocam zaman ayirip mi5 almayi dusunenleri aydinlattiginiz icin sizlere tesekkur ederim. Benimde bir kac tane sorum olacak sizlere.
1. Ben mi4 dumu bir kac ay once aldim, yani daha mi4 dunu yeni almis birisi icin mi5 e gecmek sizce mantikli mi?
2. Kamera performansi nasil? Ne yalan soyliyeyim mi4 dun en cok kamerasini beyeniyorum. Muhtesem bir kamerasi var gerek arka gerek on kamerasi. Ve olasi bir mi5 e geciste beni en cok kamera performansi tedirgin ediyor.
3. Mi5 in global versiyonunda da sim kart sayisi 2 mi? Eger cift sim kartli ise imei numaralari farkli mi?
Arkadaşlar cevap vermişler. Ben de eksikleri tamamlayayım.Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde eskitesin arkadaşım. Bu cihaz Türkiye pazarına ne zaman girecek bir bilgi verir misiniz? Mi4teki gibi kızıl ötesi portu var mı Mİ5te tv kumandası gibi kullanmak mümkün mü?
Mi.com sadece Çin içi siparişlerine açıktır hocam. Eğer Çin'de bir tanıdığınız varsa O alabilir ama harici bir ülke ise diğer sitelerden almalısınız.Dostlar Telefonu nereden temin ettiniz acaba? Xioami nin kendi çince sitesinden mi yoksa farklı sitelerden mi sipariş verdiniz. Arada 300 liradan daha fazla fiyat farkı oluyor.