chatin_62 hocam home tuşunu dokunmatik olarak (fiziksel baskı uygulamadan) kullanabiliyor muyuz? Birde home tuşuna dokunmatik olarak (fiziksel baskı uygulamadan) basılı tuttugumuzda son kullanılan uygulamalar çıkıyor mu? Fiziksel tuşu sevmiyorum. home tuşunu tamamen dokunmatik olarak kullanabiliyor muyuz?
Ayarlarını kurcalamadım. Şu anda şu şekilde çalışıyor.
Ekran uyanıksa yani kilit ekranındaysa dokunarak parmak izini okutabiliyorsunuz. Eğer ekran kapalıysa tuşa bastırarak hem uyandırmış hem de aynı zamanda parmak izini okutmuş oluyorsunuz. Normal ekranda tuşa dokunmak bir işlem yaptırmıyor.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Müsait olduğunuzda -ki miui tuş ayarları çok zengin- home tuş işlevi ve son uygulamaları dokunmatik yapan ayarı var mı bakarsanız sevinirim. Zira home tuşunu çok sık kullanıyorum. Tuşun fazla deforme olmasını istemiyorum. Sırf bu yüzden hiç Samsung cihaz kullanmadım.
Gece xiaomi.eu Stable ve developer romlarını yükledim. Az önce farkettim ki Home tuşuna değdiğim zaman beni ana ekrana atıyor. Yani tam istediğiniz gibi basmak gerekmiyor. Uyandırma için zaten ses tuşları da, çift tıklama da kullanılabiliyor.
hocam telefonun malzeme kalitesi nasıl? redmi note 3 gibi düşük kalite değildir umarım..
Note3 görmedim ama oldukça iyi. Samsung'ların oyuncak hissini almadım. Ancak bir Mi4 gibi de değil.
hayırlı olsun. Güle güle kullanınız. siyah 64 gb aynı cihazdan 10 gün oldu sıfır almıştım. Düşünen arkadaşlara belirtmek isterim çok hızlı çok şık bir telefon. Bootloader unlock için siteye bilgileri gönderdim sms gelmesini bekliyorum. sms süreci kaç gün sürüyor bilgisi olan arkadaşımız varmı?
Teşekkür ederim.
Home tusuna basili tutunca degil ama normalde secenekler butonu olan soldaki butona basinca son kullanilanlar cikiyor, Bende kurcalama firsati bulamadim ama anaekran acikken Home tusu bi ise yaramiyor sanirim, uygulama icinden ana ekrana Home tusunabasarak gecis yapabiliyorum sadece.
Ana ekranda birkaç pencere varsa bir tanesi Home penceresidir. 3 parmakla çimdikleyerek bu ekran belirlenebiliyor.
HiddeNKinG hocam hem burada hem Youtube kanalımızda paylaşmıştı. Eğer farklı pencerede olursanız home tuşuna dokununca bu ana pencereye gelir.
Çetin hocam tekrar güle güle kullanın.bu cihaz şimdiden bir efsane.
Teşekkür ederim.
chatin_62 Hocam cihaz nasıl sağlam mı ? Yoksa hemen kırılacak gibi mi ? Malum videoda gofret gibi kırılıyordu.
Onu anlamak için telefonu bükmem yada biryerden düşürmek lazım. Şimdilik böyle bir niyet taşımıyorum.
Aynı konuda başka bir video daha paylaşıldı. Orada da neler neler yaptılar zavallıya ama gık demedi.
Bu arada cevaplara geç cevap verdiğim için özür dilerim. Rehberler çok zamanımı alıyor. Birçok ta sorunlar çıkıyor. Foruma çok giremiyorum.