Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
Nasil yani turkce var Mi ? Bende yok ama... Google ve google playde yok . Birde, o tusun tam adi ne bilmiyorum ama anasayfaya dondugumuz tus Bende zor basiyor sizde de boyle bir durum var Mi acaba?
Evet Global Rom olduğu için Türkçe de var, Google servis ve uygulamaları da. Geçen hafta içinde bir arkadaşımıza daha 2 tane beyaz Pro (128GB) geldi. Bunlarda da Çince Rom vardı. Anlaşılan o ki benimki Global satışa çıkarılan bir Mi5. Yani Xiaomi bir yandan da bu cihazları Global olarak diğer ülkelere satılmasını sağlamaya başlamış.
Home tuşunda ise hem parmak okumada hemen tıklama yaparken her hangi bir sorun görmedim.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
@
chatin_62 hocam bende bugün mi5 ime kavuştum,merakla cihazla ilgili paylaşımlarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
hocm hayirli olsun cok sevindim en sonunda kavustun mi5 e darisi bizim basimiza.. nerden aldin
Mesajda belirtmiştim sanırım gözden kaçmış.
selduman arkadaşımızdan aldım.
hayırlı olsun. Kaç paraya oldu. bende çinden getirteceğim
Getirtme imkânınız varsa mutlaka çok daha ucuza mal olacaktır.
Hayırlı olsun Çetin hocam. Telefon içi ekran resimlerinde Türkçe dil alırsan daha iyi olur gibi. Yinede sen bilirsin hocam. Kolay gelsin
Telefonu Türkçe yapmıştım. Kilit ekranıda Türkçe. Ancak hakkında ekranını İngilizce iken almışım. Farketmeden onu koymuşum. Uyarı için teşekkürler. Düzeltme yapıldı.