Merhaba. Benim de sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum mi5 ilk aldığımda 2016 Ocak ayında telefonun güvenlik uygulamasına girdiğimde en alttaki araçlar bölümünde otomatik uygulama başlatma diye bı bölüm vardı oradan mesela saat 8de mobil veriyi kapat wifi yıl aç, veya saat19 da wifi yi aç mobil veriyi kapat gibi ayarlar Yapabiliyordum. Şimdi bu ayarları bı turlu bulamıyorum. Şu anda o araçlar bölümünde : Derin temizlik, Veri kullanımı, Çift uygulamalar, İkinci alan gibi ayarlar var. Ama o dediğim ayarları bı türlü bulamıyorum acaba Miui sürümü güncellenice falan o ayarlar iptal mi oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
[doublepost=1511172914,1511172874][/doublepost]Merhaba. Benim de sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum mi5 ilk aldığımda 2016 Ocak ayında telefonun güvenlik uygulamasına girdiğimde en alttaki araçlar bölümünde otomatik uygulama başlatma diye bı bölüm vardı oradan mesela saat 8de mobil veriyi kapat wifi yıl aç, veya saat19 da wifi yi aç mobil veriyi kapat gibi ayarlar Yapabiliyordum. Şimdi bu ayarları bı turlu bulamıyorum. Şu anda o araçlar bölümünde : Derin temizlik, Veri kullanımı, Çift uygulamalar, İkinci alan gibi ayarlar var. Ama o dediğim ayarları bı türlü bulamıyorum acaba Miui sürümü güncellenice falan o ayarlar iptal mi oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler