- Adım
- harun
- Cihazım
- mi5s
- Meslek
- MODALİFE
- Konular
- 38
Diğer konudaki sorudan cevaplandi
Mi5s Eu 9.1.2.0 stabil
Mi5s Eu 9.1.2.0 stabil
Mi5 telefonum arama yaptığımda ekranı kapatıyor sensör açıkta olmasına rağmen. Daha önceden böyle bi sıkıntı yoktu yeni başladı cevap verirseniz memnun olurum
Iyice temizledim sonuç negatifSensörün üzeri kirlenmiş olabilir mi?
Ayarlar/Sistem Uygulamaları/Telefon/Gelen Arama Ayarları altında yer alan yakınlık sensörü seçeneğini bir kontrol edin. Eğer açıksa Ayarlar/Telefon Hakkında/Çekirdek sürümü üzerine tıklayarak donanım testlerine geçerek yakınlık sensörünüzün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir ve kalibre edebilirsiniz. Eğer yine düzelmez ise temiz bir kurulum tavsiye edebilirim.Iyice temizledim ama nafile
[doublepost=1518520230,1518519993][/doublepost]
Iyice temizledim sonuç negatif
Teşekkürler oldu galiba şimdilik ya bide benim hotspot sıkıntısı var arkadaşlar bağlanıyorlar ama internet paylaşılmıyor onlarla bunun içinde bi önerin varsa çok makbule geçer tekrardan çok sağolunAyarlar/Sistem Uygulamaları/Telefon/Gelen Arama Ayarları altında yer alan yakınlık sensörü seçeneğini bir kontrol edin. Eğer açıksa Ayarlar/Telefon Hakkında/Çekirdek sürümü üzerine tıklayarak donanım testlerine geçerek yakınlık sensörünüzün çalışıp çalışmadığını kontrol edebilir ve kalibre edebilirsiniz. Eğer yine düzelmez ise temiz bir kurulum tavsiye edebilirim.
Teşekkürler oldu galiba şimdilik ya bide benim hotspot sıkıntısı var arkadaşlar bağlanıyorlar ama internet paylaşılmıyor onlarla bunun içinde bi önerin varsa çok makbule geçer tekrardan çok sağolun
Evet cantara süper sayende bunuda çözdük son bişey usb ile bağlanamama ile ilgili bi fikrin varmı peki benimki usb ile sadece şarj ediyor da diğerleri gibi mtp filan herhangi bir seçenekte çıkmıyor karşımaBu konu yardımcı olacaktır zannediyorum Yardım - Mi6 wifi hotspot sorunu