Aynen.... Oğlum için düşünüyorum şüphede bıraktı.Bu kadar iyi bir telefona bu kadar kötü bir sar değeri koymalarındaki sebep neydiki acaba biraz daha ugrasipda 1 altina cekememislermi acaba bu değeri ? Alma düşüncesi olanların yarısı sar degeri yuzunden vazgeciyo telefondan
sar değeri en düşük telefonlardan birisi şüpheniz olmasın üst mesajda kaynağını göstererek sar değerlerini paylaştım diğer telefonlarla standardına dikkat ederek karşılaştırma yapabilirsiniz.Aynen.... Oğlum için düşünüyorum şüphede bıraktı.
Donanımsal olarak vardır zaten diye düşünüyorum yazılımsal olarak yok diyorlardır GM discovery kullanıyordum ondada yoktu ama apk kurarak dinleyebiliyorduk sonra verdiler bir güncelleme kernel den kapattılar apk falan çözüm olmadı bence buda böyle bir şeydirmi5 te radyo varmı yokmu yok diyenler bunu izah edebilir mi
Donanımsal olarak da yok o farklı birşeydir muhtemelen.Donanımsal olarak vardır zaten diye düşünüyorum yazılımsal olarak yok diyorlardır GM discovery kullanıyordum ondada yoktu ama apk kurarak dinleyebiliyorduk sonra verdiler bir güncelleme kernel den kapattılar apk falan çözüm olmadı bence buda böyle bir şeydir
Donanımsal olarak da olmadığını bilmiyordum sağ olDonanımsal olarak da yok o farklı birşeydir muhtemelen.
Burada bahsedilen radyo, anladığınız manada FM radyo yayını değil, GSM yayınıdır.mi5 te radyo varmı yokmu yok diyenler bunu izah edebilir mi