Rom Xiaomi Mi5 | Custom Romlar + İndirme Linkleri + Video

Konuyu Yararlı Buldunuz mu ?

• Kullanılan toplam oy
    192

cmert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşku
Cihazım
S21 8-128
Konular
17
Arkadaşlar bu sayfadaki recovery imajını yüklemeden los 17.1'i yükleyemiyor muyuz? Bu sayfadaki recovery twrp mi farklı bir recovery mi? Bilgisi olan var mı?

lineage nin yayınladığı stock recovery. oldukça kısıtlı seçenek sunuyor, yalnızca format ve install seçenekleri var. yedek alma detaylı wipe yapma seçenekleri yok. twrp 3.4 yayınladı. onu kullanın

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Crdroid öneririm. Daha iyi oyun performansı istiyorsanız linkteki dosyayı twrp den flashlayın. Magiskte gözükür.
Not: telefo büyük ihtimalle bayağı ısınır oyunda. Ex kernel manager gibi uygulamalarla oyun oynayacakken işlemci frenkanslarını düşürerek ısıyı dengeleyebilirsiniz. Pubg yi Gfx tool ile 60 fps her şey en yüksek (hdr) (gölgeler hariç ve çözünürlük defoult) kasmadan oynayabiliyorum. Tabi tercihim düşük grafiklerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda konu sahibi hocamızın monster mite diye bir youtube kanalı var. Aktif olarak oraya video atıyor mi5 ve samsung s7 var genelde

Ekli dosyalar

• Mi5 Thermal Mod - Extreme Edition.zip
    8 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

sasuta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
lineage nin yayınladığı stock recovery. oldukça kısıtlı seçenek sunuyor, yalnızca format ve install seçenekleri var. yedek alma detaylı wipe yapma seçenekleri yok. twrp 3.4 yayınladı. onu kullanın

XDA daki officiallos17.1 konusunda zaten twrp sayfasının linkini paylaşmışlar ama indirme sayfasında da farklı bir recovery görünce başlamadan emin olmak istedim. Hali hazırda zaten twrp v3.4 yüklü.

Crdroid öneririm. Daha iyi oyun performansı istiyorsanız linkteki dosyayı twrp den flashlayın. Magiskte gözükür.
Not: telefo büyük ihtimalle bayağı ısınır oyunda. Ex kernel manager gibi uygulamalarla oyun oynayacakken işlemci frenkanslarını düşürerek ısıyı dengeleyebilirsiniz. Pubg yi Gfx tool ile 60 fps her şey en yüksek (hdr) (gölgeler hariç ve çözünürlük defoult) kasmadan oynayabiliyorum. Tabi tercihim düşük grafiklerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı zamanda konu sahibi hocamızın monster mite diye bir youtube kanalı var. Aktif olarak oraya video atıyor mi5 ve samsung s7 var genelde

Telefonda oyun oynamıyorum benim için önemli olan kararlı olması ve gps performansı. Monstermite'ı hem youtube hemde telegram kanalından takip ediyorum. LOS 16 sürümünün son zamanlarda gps performansı yerlerde sürünüyordu özellikle şarjdayken bağlanıt kopup gelmiyor uzun süre bağlanmıyor vb. Magisk ile global optimize gps modülünüde yükledim ama çok fayda etmedi. Biraz da bu yüzden yeni roma geçmek istiyorum.

sasuta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
Bugün bir kaç android 10 denedim ve çift sim karttan birini iptal etme seçeneği hiç birisinde yoktu. Sanırım android 10 ile birlikte kaldırdılar bu seçeneği. Denediklerim arasında en akıcı performansı crDroid verdiği için şimdilik bununla devam ediyorum. Bakalım ilerleyen dönemde nasıl bir performans gösterecek.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bugün bir kaç android 10 denedim ve çift sim karttan birini iptal etme seçeneği hiç birisinde yoktu. Sanırım android 10 ile birlikte kaldırdılar bu seçeneği. Denediklerim arasında en akıcı performansı crDroid verdiği için şimdilik bununla devam ediyorum. Bakalım ilerleyen dönemde nasıl bir performans gösterecek.
Ben de crdroid kullanıyorum. Kullandığım en iyi rom açık ara bu, hem en soğuğu hem oyun için gerekirse thermal mod kullanarak daha iyi performans alınabiliyor (tabi oyunda bayağı ısıyı arttırır ve bu modu kullanırken oyuna girecekken işlemci frekansını düşürüyorum biraz dengelenmiş oluyor, normal kullanımda bu mod ile sorun yok) . Aynı zamanda mi 5 için android 9 gcam konusu vardı forumda android 10 crdroid de sorun görmedim.

sasuta

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Konular
2
Ben de crdroid kullanıyorum. Kullandığım en iyi rom açık ara bu, hem en soğuğu hem oyun için gerekirse thermal mod kullanarak daha iyi performans alınabiliyor (tabi oyunda bayağı ısıyı arttırır ve bu modu kullanırken oyuna girecekken işlemci frekansını düşürüyorum biraz dengelenmiş oluyor, normal kullanımda bu mod ile sorun yok) . Aynı zamanda mi 5 için android 9 gcam konusu vardı forumda android 10 crdroid de sorun görmedim.

Camera uygulaması olarak çok uzun zamandır "open camera" kullanıyorum ve oldukça memnunum. Hem ücretsiz açık kaynak hem de profesyonel ayarlara imkan veriyor.

Uygulama çekmecesinde klasörleme yapılmıyor sanırım. Var mı bunun bir ayarı? Launcher yüklemek istemiyorum ama olmadı gene Nova yükleyeceğim zamanında satın almıştım duruyor öyle.

erenqwerty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 5 64 gb
Konular
1
şarj olarak ve ısınma sorunu olarak eu stable ile kıyasladığınızda tecrübenizi paylaşabilir misiniz :)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
şarj olarak ve ısınma sorunu olarak eu stable ile kıyasladığınızda tecrübenizi paylaşabilir misiniz :)
Eu stabilde iken oyunda ısınma 65 derece civarındaydı. Ve şarj daha iyi bence crdroidde. Aynı zamanda kuklandığım en performanslı rom.

erenqwerty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 5 64 gb
Konular
1
Eu stabilde iken oyunda ısınma 65 derece civarındaydı. Ve şarj daha iyi bence crdroidde. Aynı zamanda kuklandığım en performanslı rom.
miui arayüze çok alıştım sırf bu yüzden vazgeçemiyorum ama ciddi anlamda ısınma sorunu var , kesinlikle denemelisin derseniz deneyeyim hocam :)

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
miui arayüze çok alıştım sırf bu yüzden vazgeçemiyorum ama ciddi anlamda ısınma sorunu var , kesinlikle denemelisin derseniz deneyeyim hocam :)
Bence mi5 için en iyisi çok fazla özelleştirmesi var ve 4.4 infinity eas kernel ile geliyor. Gerçekten çok akıcı kesinlikle dene diyorum. Ben poco launcher kullanıyorum ayrıca. Dünkü gelen güncelleme ile biraz daha ısınıyor ve daha iyi performans var oyunda bu yüzden. Antutu puanım:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt