syberia desteği devam ediyor hala , revenge de iyidir ama ben hala syberia kullanıyorumMusabcell syberia rom güncelleme desteğini çektimi birde revenge rom nasıl kuarayım mu
Firmware güncelleyip deneyin olmaz ise full wipe öneririm , 4.4 kernel olanı mı kuruyorsunuz official olanı mı ?LOS16.0-20190807 sürümü yüklü lakin sonraki çıkan hiçbir sürümü kuramıyorum. Mi ekranı geçiyor boot edecek gibi oluyor tekrar twrp'ye dönüyor. Sorunun neyden kaynaklı olabileceği hakkında bilgisi olan var mı?
Firmware güncelleyip deneyin olmaz ise full wipe öneririm , 4.4 kernel olanı mı kuruyorsunuz official olanı mı ?
full wipe de hepsini seçmeniz gerekiyor bootloop oluyorsa mecbur full wipe önerdim tüm uygulamalarınız silinir. yeni firmware şuan yok sanırım en son miui 10 stabil vardıOfficial olanı kurmaya çalışıyorum. Yeni firmware çıktı mı acaba? zahmet olmazsa firmware için link paylaşır mısınız. Cache, dalvik ve system yapıyorum full wipe yaparken hepsini mi seçmem gerekiyor ve en önemlisi uygulamalar ve tercihlerim de silinecek mi ? Çünkü böyle olacaksa android 10'un çıkmasını beklemeyi tercih ederim açıkçası.