- Adım
- ahmet
- Cihazım
- mx4
- Konular
- 2
Normal yumuşak şeffaf isterseniz hem gg de hem burada forumda satanlar var.Arkadaşlar benim soruya da bir bakabilir misiniz?
Normal yumuşak şeffaf isterseniz hem gg de hem burada forumda satanlar var.Arkadaşlar benim soruya da bir bakabilir misiniz?
Hepsiburada dan aldım hiçbir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende fake rom geldi miflash ile global roma flashladım. Telefon hakkında söyleyeceklerim yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Telefon mükemmel. Hiçbir sorun yok şuan. Yaklaşık 1 saatte ℅100 şarj oluyor. Ve kasma sorunu yok.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QU
teli nerden aldınız acaba ? nette gezerken resimleri kaydırmada sıkıntı var mı ? ısınma şikayeti de fazla siz de nasıl ?
Bende fake rom geldi miflash ile global roma flashladım. Telefon hakkında söyleyeceklerim yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Telefon mükemmel. Hiçbir sorun yok şuan. Yaklaşık 1 saatte ℅100 şarj oluyor. Ve kasma sorunu yok.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsiburadadan aldım. Başlarda ısınıyodu artık çok ısınmıyor max 39 derece falan oluyor. Resimleri kaydırmada bir sorun yok.teli nerden aldınız acaba ? nette gezerken resimleri kaydırmada sıkıntı var mı ? ısınma şikayeti de fazla siz de nasıl ?
Hepsiburadadan aldım. Başlarda ısınıyodu artık çok ısınmıyor max 39 derece falan oluyor. Resimleri kaydırmada bir sorun yok.
Hepsiburadadan aldım. Başlarda ısınıyodu artık çok ısınmıyor max 39 derece falan oluyor. Resimleri kaydırmada bir sorun yok.