Xiaomi mi5 adaptör

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
hocam elbet fark vardır çünkü çinde satılan mi5 in adaptörü ile burdakinde güç değerlerinde bariz fark var.
Hocam bunu neden yazdığınızı anlayamadım. Ben değerlerde fark olup olmadığını anlamaya çalışmıyorum, n11 den alan herkeste aynı adaptör mü var onu anlamaya çalışıyorum.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Hocam bunu neden yazdığınızı anlayamadım. Ben değerlerde fark olup olmadığını anlamaya çalışmıyorum, n11 den alan herkeste aynı adaptör mü var onu anlamaya çalışıyorum.
bir üst mesaja bak bak yanlış alıntıladım :D

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Bende n11 den aldım bende de aynı şarj aleti var orijinal bence hızlı şarj ediyor değerleri ise aynı zaten içinde bulunan çip ten şarj ederken ses geliyor kulağımızı dayadiginizda yani kendini bataryaya Gore ayarlayip hızlı şarj ediyor ben 60 dakikada ℅80 olan broşür de yazan değeri gormesemde 60 dakikada % 67 şarj edebiliyor % ben hep %20 şarj kalınca tasarım telefonu ve 60 dakikada %87 oluyor yani fark %67 beyler sizde durum nasıl kaç saat sürüyor şarj işlemi hiç kullanmadan. Ben telefonu kapalı da tutsam değer değişmiyor aynı değerde şarj ediyor

hocam elbet fark vardır çünkü çinde satılan mi5 in adaptörü ile burdakinde güç değerlerinde bariz fark var. bu hoş değil aynı telefonu alan çinliye daha iyi şarj aleti.onlardan daha pahalı alan bize daha kötü şarj aleti hiç adil değil.

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Bir yerde yanlış anlaşılma oldu galiba. Konuyu açan arkadaş mi5 cihaz almış kutusundan sanırsam o adaptör çıkmış. Burada bir yanlışlık olması gerekli diyorum ben. QC 3.0 destekli telefona qc desteklemeyen bir adaptör koymaz xiaomi, hele mi5 gibi bir cihaza.

Mi max kutusundan da qc desteklemeyen şarj adapdörü çıkıyor. Cijaz qc destekli ama!

GT-N5100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
Mi max kutusundan da qc desteklemeyen şarj adapdörü çıkıyor. Cijaz qc destekli ama!

Hocam bu durum başka onda hiç yok bunda çinde satılanda var türkiyede kinde yok.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524

Hocam şurdaki incelemede ki resme baksana çeviricili direk avrupa priz değil

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Hocam bu durum başka onda hiç yok bunda çinde satılanda var türkiyede kinde yok.

Oda kötü! Qc destekli cihaza qc adaptör koymamak, firmanın imajını zedeler benim gözümde. En azından adam kayırmıyor :) :D .

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam şurdaki incelemede ki resme baksana çeviricili direk avrupa priz değil
Evet baktım, çin tipi şsrj cihazı qc3.0 destekli.

Üst Alt