Hocam flashify apk bulup telefona yükleyin. Root izni verip recovery kısmındanhocam 1 haftadır telefonla uğraşıyorum şu twrpyi bi yükleyemedim bunu yükleyemediğim için orjinal miui sürümünü de yükleyemiyorum telefon özelliklerinden baktığımda miui sürümü 77.0.4.0(LXKCNCI)I Kararlı diyor bu orjinal sürüm geğilmiş. anca root yapabildim kingo root ile ve develepor rom yükleyip imei yenilemeside yapmam lazım kullanabilmem için yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum zar zor 850 tl verip aldım bu telefonu ama kullanamıyorum
Hocam flashify apk bulup telefona yükleyin. Root izni verip recovery kısmındanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu linkten indirdiğinz dosyayı seçin ve flashlayın telefonu yeniden başlatıp recovery ye girdiğinizde TWRP yüklenmiş olduğunu görürsünüz. Telefonu nerden aldınız acaba?
Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu v77.xx.xx çakma sürümlü telefonlar yaygınlaşmaya başladı ondan sordum kimden aldınız diye. Ben aldığımdan beri dev. romla kullanıyorum en stabil dev rom sürümü 6.1.28 şuan onu kullanıyorum. Link:Hocam telefonu istanbul da bi arkadaş tan aldım sıfır di kullanılmamış tı jelatin leri duruyor du üzerinde eğer lazımsa özelden telefonunu ver arattırayım bu telefonlardan getiriyor herhalde ben elden teslim aldım.
Hocam birde stabil olarak hangi sürümü developer olarak hangi sürümü yükleme mi tavsiye edersiniz normalde stabil ve resmi sürüm kullanmak istiyorum linkleri verirsen sevinirim developer sürümü ise imei işlemi için istiyorum TWRP yi kurduktan sonra yüklediğim bütün romlar arasında sorunsuz geçiş yapabilirim değil mi?
Hocam twrp yı kurdum ilk açıldı neyse kapattıktan sonra tekrar recovery mod da açalım dedim mi recovery 2.0.1 versiyon açıldı tekrar twrp yı nasıl açacağımBu v77.xx.xx çakma sürümlü telefonlar yaygınlaşmaya başladı ondan sordum kimden aldınız diye. Ben aldığımdan beri dev. romla kullanıyorum en stabil dev rom sürümü 6.1.28 şuan onu kullanıyorum. Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
TWRP kurduktan sonra romlar arası geçişler sorunsuz oluyor. Dediğim şekilde TWRP yi kurabildiniz mi?
Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hallettiniz mi hocam?Hocam twrp yı kurdum ilk açıldı neyse kapattıktan sonra tekrar recovery mod da açalım dedim mi recovery 2.0.1 versiyon açıldı tekrar twrp yı nasıl açacağım