- Adım
- Samed
- Cihazım
- mi 6
- Konular
- 4
geliştirici seceneklerden baktım bootloader kilidi açık. youtubede baktım. kilidi açık telefonlarda bu tarz rom geçişlerinin daha kolay olduğu belirtiliyor. tek çekincem rom değişiminden sonra banka uygulamalarının teleonu değiştirmişsiz gibi davranmaları. öerneğin yapıkredi akıllı bilidirm göndermeyınce telefonu kabul etmiyor. annemin hesabına girebilmek için önce sms sonra akıllı bilidirm için telefonu tanıması gerekıyor. ayrıca kurmuş olduğum birçok uygulamayı geri yuklemek de zorHocam beni yanlış anlama sanırım bilgin çok az o yüzden bu işlemleri forumda iyice araştırmadan girişmeni tavsiye etmem. Rom ve root olayları bazen çok basit gibi gözükse de telefonun brick olma ( geri dönülmeyecek derecede bozulma) ihtimali var. Forumda veya internette merak ettiğin tüm konular var, bu konuları iyice araştır oku videolar izle ve en son kendine güveniyorsan giriş. yine takıldığın tüm konularda burdan yardımcı oluruz.
Bootloader kilidin açıksa telefonu yeniden başlattığınde açılış ekranında kilit açık işareti çıkar. eğer açık değilse hiç bir kilit ile ilgili ibare çıkmaz.