Son kararlı sürüm hybrid olarak sunuldu yani ister twrp ister fastboot ile yükleyebilirsinarkadaşlar kararlı sürümün fastboot olanı yok mu? eğer varsa link alabilir miyim
son kararlı sürüm tamamen türkçe mi ? şuan beta sürüm yüklü kararlı stabil hale geldimi geçmeye değer mi ?Son kararlı sürüm hybrid olarak sunuldu yani ister twrp ister fastboot ile yükleyebilirsin
Galeriden resim silerken çıkan uyarı ve menüde 1,2 noktada ingilizce kalan yerler var onun harici sorun görmedimson kararlı sürüm tamamen türkçe mi ? şuan beta sürüm yüklü kararlı stabil hale geldimi geçmeye değer mi ?
Özelden ulaş banabeta sürümünde çok fazla yerde ingilizce kalan kelimeler var. tamam az çok ne olduğunu biliyorum ama bu durum yinede hoşuma gitmiyor
Hocam sitede iki romda mevcut stabil olarak fakat eu rom çin romu üzerine yazılan özel değişiklikler yapılan bir romarkadaşlar bi sorum olacakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburda en son global sürüm V14.0.2.0.TKAMIXM olarak gözüküyor. Xiaomi.eu sitesinde ise en son eu sürüm V14.0.9.0.TKACNXM olarak gözüküyor. ikisi farklı rom'mu yoksa xiaomifirmwareupdater.com sistesi güncelleme yapmamış mı ?
kodlarına bakarsak ikiside bana göre aynı rom biri güncellenmiş hali. Yinede sizlerden bilgi almak istedim.