Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Son kararlı sürüm ilk mesaja eklenmiştir

kursat721

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi 11 ultra
Konular
5
arkadaşlar kararlı sürümün fastboot olanı yok mu? eğer varsa link alabilir miyim

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Son kararlı sürüm hybrid olarak sunuldu yani ister twrp ister fastboot ile yükleyebilirsin
son kararlı sürüm tamamen türkçe mi ? şuan beta sürüm yüklü kararlı stabil hale geldimi geçmeye değer mi ?

KinZhuLL

🇹🇷
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung S24 Ult
Meslek
Ağır Nakliyat
Konular
7
son kararlı sürüm tamamen türkçe mi ? şuan beta sürüm yüklü kararlı stabil hale geldimi geçmeye değer mi ?
Galeriden resim silerken çıkan uyarı ve menüde 1,2 noktada ingilizce kalan yerler var onun harici sorun görmedim

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
beta sürümünde çok fazla yerde ingilizce kalan kelimeler var. tamam az çok ne olduğunu biliyorum ama bu durum yinede hoşuma gitmiyor

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
arkadaşlar bi sorum olacak burda en son global sürüm V14.0.2.0.TKAMIXM olarak gözüküyor. Xiaomi.eu sitesinde ise en son eu sürüm V14.0.9.0.TKACNXM olarak gözüküyor. ikisi farklı rom'mu yoksa xiaomifirmwareupdater.com sistesi güncelleme yapmamış mı ?

kodlarına bakarsak ikiside bana göre aynı rom biri güncellenmiş hali. Yinede sizlerden bilgi almak istedim.

KinZhuLL

🇹🇷
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Samsung S24 Ult
Meslek
Ağır Nakliyat
Konular
7
arkadaşlar bi sorum olacak burda en son global sürüm V14.0.2.0.TKAMIXM olarak gözüküyor. Xiaomi.eu sitesinde ise en son eu sürüm V14.0.9.0.TKACNXM olarak gözüküyor. ikisi farklı rom'mu yoksa xiaomifirmwareupdater.com sistesi güncelleme yapmamış mı ?

kodlarına bakarsak ikiside bana göre aynı rom biri güncellenmiş hali. Yinede sizlerden bilgi almak istedim.
Hocam sitede iki romda mevcut stabil olarak fakat eu rom çin romu üzerine yazılan özel değişiklikler yapılan bir rom
Sizin 14.0.2.0 dediğiniz Endonezya romun stabil sürümü aşağılarda diğer stabil surumlerin yanlarında ne romu olduğu yazıyor eu rom için belirtme yapılmamış ama 14.0.9.0 sürümü çin olarak updater sitesinde var

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Hocam bir kaç rom indirdim kurdum telefon karma karışık oldu. twrp her rom yüklememde siliniyor ve eu rom'da sitesinde dowland sorunu var çok yavaş indiriyor farklı sitelerden bulduğum romlarda istediğim sürümler veya menüler yok şuan 4.7 gb eu rom dosyasını 4 saattir inmesini bekliyorum :(

Üst Alt