Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
BU KARARLI EU ROMUN FASTBOOT İNDİRME LİNKİ YOKMUDUR DİĞER YÜKLEMELERDEN ANLAMIYORUM ?
TEŞEKKÜRLER.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EN SAĞLIKLISI FASTBOOT İLE YÜKLEMEK BANA GÖRE.
Kararlı fastboot çıkmadı henüz

fatih_ceyhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi11 ultra
Konular
0
BU KARARLI EU ROMUN FASTBOOT İNDİRME LİNKİ YOKMUDUR DİĞER YÜKLEMELERDEN ANLAMIYORUM ?
TEŞEKKÜRLER.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EN SAĞLIKLISI FASTBOOT İLE YÜKLEMEK BANA GÖRE.
Yok ki.

M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih_ceyhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi11 ultra
Konular
0
Merhaba 3 gündür Mi 11 ULTRA cihazımı TWPR üzerinden miui 14 eu rom kurmaya çalışıyorum ama bir türlü sonuca ulaşamadım. fastboot üzerinden twpr modunda açıyorum , fakat telefon hazfızasında ki dosyaları görmüyor bu nedenle yükleme yapamıyorum. format yap yeniden başlat diyorlar öyle yapıyorum tekrar reboot yapıp tekrar başlatınca twpr de dokunmatik hiç bir şekilde çalışmıyor. Otg ile flashbellek ile dosyayı göstereyim dedim onuda görmüyor. Allah aşkına şu işi yapanlar , kullandığı twpr sürümünü ve nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi ? Çok memnun olurum.
Başka bir Twpr ile çözdüm.

M2102K1G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilal aksakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Mİ 11 ULTRA
Meslek
gsm telefon
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, mi 11 ultra miu 14 android 13 EU rom ( xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V14.0.6.0.TKACNXM_v14-13 ) romunu kurdum tabiki twrp-3.7.0_12-v7.1_A13-star-skkk TWRP si ile kalıcı şekıilde yaparak, rom stabil tek bir sorun gördüm NFC eklenmiyor akbank jüzdan ve diger bankaların denememe ragmen eklenmiyor 4 gündür kullanımım sonucunda gördüğüm sorun budur.Malum akbankta eft havale olayı hala sıkıntılı oda farklı şekilde çözülüyor.kurulum yaprken bikaç sorun çıkabiliyor ama bikaç deneme sonrası hallediliyor.sorusu olan veya yapamayanlar ulaşabilir.fazla bilgisi olmayanlar uğraşmasın her zaman bir risk vardır.iyi forumlar dilerim

muharrem1981

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muharrem
Cihazım
thl 5000
Konular
4
Ya ben sürekli rom atan IMEI repair yapan bir kişi olarak bunu halledemesim. Ve gerçekten sinir krizi geçirdim. Bir önceki mi 11 ultraya kurdum buna kuramadim. Twrp kuruyorum format data yapmadan hafızayı görmüyor , format data yapıyorum telefondaki dosyayı siliyor . Bilgisayara bağlıyorum bilgisayar sürücü olarak görüyor fakat içi boş görünüyor ve dosya atmıyor hata veriyor. Sideload ile hata veriyor. Adb push komutu da Hata veriyor tam sinir krizi geçitti.

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Merhaba arkadaşlar, mi 11 ultra miu 14 android 13 EU rom ( xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V14.0.6.0.TKACNXM_v14-13 ) romunu kurdum tabiki twrp-3.7.0_12-v7.1_A13-star-skkk TWRP si ile kalıcı şekıilde yaparak, rom stabil tek bir sorun gördüm NFC eklenmiyor akbank jüzdan ve diger bankaların denememe ragmen eklenmiyor 4 gündür kullanımım sonucunda gördüğüm sorun budur.Malum akbankta eft havale olayı hala sıkıntılı oda farklı şekilde çözülüyor.kurulum yaprken bikaç sorun çıkabiliyor ama bikaç deneme sonrası hallediliyor.sorusu olan veya yapamayanlar ulaşabilir.fazla bilgisi olmayanlar uğraşmasın her zaman bir risk vardır.iyi forumlar dilerim

Hocam sizinle beraber yaptığımız işlemlerden sonra bu gün NFC deneme şansım oldu yapikredi NFC üst üste 2 defa denedim farklı yerlerde sorunsuz çalıştı

sgurbetoglu61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
xiaomi 11 ultra
Konular
0
Bu kararlı miui 14 eu romun fastboot indirme linki yokmudur diğer yüklemelerden anlamıyorum? Hiç bir yerde bulamadım çıkmayacak mı? Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt