Evet hocam, son güncelleme ve sonrası artık twrp üzerinden yüklenecek, dip not eklemeyi unutmuşum.hocam selan Eu Android 13 MIUI 14 V14.0.6.0 sürümünü indirdim Windows install with data format.cmd yok klasörde twrp ile yükleme dosyası bu sanırım mustafaozkan1414
Hayır bu durumda IMEI silinmez.Selam global sürüm kullanıyorum dirençli. Eu v14 e geçmek istiyorum twrp ile yüklesem imei gider mi. Bl açık
Hocam sizin verdiğiniz linkteki haftalık olan ben stabil olanı indirdim yükledim imei falan gitmedi teşekkür ederim cevap içinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu indir twrp den önce format data yap sonra indidiğin romu telefonun hafızasına kopyala ve flasla bittikten sonra sistemden başlat 4.5 dakika sonra tel açılır.ben bu şekil yaptım hiçbir sorun olmadı.
BU KARARLI EU ROMUN FASTBOOT İNDİRME LİNKİ YOKMUDUR DİĞER YÜKLEMELERDEN ANLAMIYORUM ?Kararlı sürüm
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
EN SAĞLIKLISI FASTBOOT İLE YÜKLEMEK BANA GÖRE.Merhaba 3 gündür Mi 11 ULTRA cihazımı TWPR üzerinden miui 14 eu rom kurmaya çalışıyorum ama bir türlü sonuca ulaşamadım. fastboot üzerinden twpr modunda açıyorum , fakat telefon hazfızasında ki dosyaları görmüyor bu nedenle yükleme yapamıyorum. format yap yeniden başlat diyorlar öyle yapıyorum tekrar reboot yapıp tekrar başlatınca twpr de dokunmatik hiç bir şekilde çalışmıyor. Otg ile flashbellek ile dosyayı göstereyim dedim onuda görmüyor. Allah aşkına şu işi yapanlar , kullandığı twpr sürümünü ve nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi ? Çok memnun olurum.