14.0.23.2.13 için soruyorsanız mevcut değil.Merhaba VPN de l2tp pptp protokolleri mevcut mudur?
Hocam mi 11 ultra alcam da size ufak bir iki sorun olacak cvplarsaniz çok sevinirim.kullandım hiç bir problemine rastlamadım gayet stabil çalışıyor gecede wifi filan bağlıydı sadece %2 sarj yemişti 14 olucak gibi biraz
Ben kendimden cevap vereyim cihazım yurtdışı ve bootloader kilidi açık geldi global rom vardı sevmedigim için önce Endonezya sonrada eu Roma geçtim gayet memnunumHocam mi 11 ultra alcam da size ufak bir iki sorun olacak cvplarsaniz çok sevinirim.
yurt dışından alıcam ama Çin rom yüklü orjinali de bunu bormal mi flash ile global rom yükleyebilir miyiz. mi 8se baya rom attim ama bunun gibimi bilmediğim için aklımda soru işaretleri var. yurt dışından gelen cihazlar bootloader kilidi açık oluyor mu siz nasıl yaptınız
bu islemler sırasında imei sorun olur mu.
eyvallah hocam kralsın. bende Çin rom olacak kolayca rom atılıyor mu. mi 8se de önce mi flaşh ile Çin rom sonra twrp sonra eu rom atıyordum buda zahmetli ve riski oluyordu.Ben kendimden cevap vereyim cihazım yurtdışı ve bootloader kilidi açık geldi global rom vardı sevmedigim için önce Endonezya sonrada eu Roma geçtim gayet memnunum
Genelde içinde global çin romuyla geliyor Google ürünleri içinde oluyor sadece play store play protect sertifikası olmuyor buda Netflix indirmenizi engelliyor Endonezya romda aynı sekilde eu rom sertifikalı göründüğü için mağaza sorun yapmiyoreyvallah hocam kralsın. bende Çin rom olacak kolayca rom atılıyor mu. mi 8se de önce mi flaşh ile Çin rom sonra twrp sonra eu rom atıyordum buda zahmetli ve riski oluyordu.
benim amacım mi 11 ultra daki cin rom u global çevirip google hizmetlerine erişmek
yani aldığım Çin rom ile kullanabilirim dimiGenelde içinde global çin romuyla geliyor Google ürünleri içinde oluyor sadece play store play protect sertifikası olmuyor buda Netflix indirmenizi engelliyor Endonezya romda aynı sekilde eu rom sertifikalı göründüğü için mağaza sorun yapmiyor
İstediğiniz tüm romlarla kullanabilirsiniz ben bizzat hepsini denedimyani aldığım Çin rom ile kullanabilirim dimi