Rom Xiaomi Mi11 Ultra - XiaomiEu Android 13 MIUI 14

meodurmus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 11 Ultra
Konular
1
Merhaba VPN de l2tp pptp protokolleri mevcut mudur?

onurgsli

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Poco F2 Pro
Meslek
Hemşire
Konular
15
23.2.21 yayında
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
23.2.21 güncellemesi ilk mesaja eklenmiştir.

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
kullandım hiç bir problemine rastlamadım gayet stabil çalışıyor gecede wifi filan bağlıydı sadece %2 sarj yemişti 14 olucak gibi biraz
Hocam mi 11 ultra alcam da size ufak bir iki sorun olacak cvplarsaniz çok sevinirim.

yurt dışından alıcam ama Çin rom yüklü orjinali de bunu bormal mi flash ile global rom yükleyebilir miyiz. mi 8se baya rom attim ama bunun gibimi bilmediğim için aklımda soru işaretleri var. yurt dışından gelen cihazlar bootloader kilidi açık oluyor mu siz nasıl yaptınız

bu islemler sırasında imei sorun olur mu.

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
Hocam mi 11 ultra alcam da size ufak bir iki sorun olacak cvplarsaniz çok sevinirim.

yurt dışından alıcam ama Çin rom yüklü orjinali de bunu bormal mi flash ile global rom yükleyebilir miyiz. mi 8se baya rom attim ama bunun gibimi bilmediğim için aklımda soru işaretleri var. yurt dışından gelen cihazlar bootloader kilidi açık oluyor mu siz nasıl yaptınız

bu islemler sırasında imei sorun olur mu.
Ben kendimden cevap vereyim cihazım yurtdışı ve bootloader kilidi açık geldi global rom vardı sevmedigim için önce Endonezya sonrada eu Roma geçtim gayet memnunum

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Ben kendimden cevap vereyim cihazım yurtdışı ve bootloader kilidi açık geldi global rom vardı sevmedigim için önce Endonezya sonrada eu Roma geçtim gayet memnunum
eyvallah hocam kralsın. bende Çin rom olacak kolayca rom atılıyor mu. mi 8se de önce mi flaşh ile Çin rom sonra twrp sonra eu rom atıyordum buda zahmetli ve riski oluyordu.

benim amacım mi 11 ultra daki cin rom u global çevirip google hizmetlerine erişmek

KinZhuLL

🇹🇷
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
12S Ultra
Konular
7
eyvallah hocam kralsın. bende Çin rom olacak kolayca rom atılıyor mu. mi 8se de önce mi flaşh ile Çin rom sonra twrp sonra eu rom atıyordum buda zahmetli ve riski oluyordu.

benim amacım mi 11 ultra daki cin rom u global çevirip google hizmetlerine erişmek
Genelde içinde global çin romuyla geliyor Google ürünleri içinde oluyor sadece play store play protect sertifikası olmuyor buda Netflix indirmenizi engelliyor Endonezya romda aynı sekilde eu rom sertifikalı göründüğü için mağaza sorun yapmiyor

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
Genelde içinde global çin romuyla geliyor Google ürünleri içinde oluyor sadece play store play protect sertifikası olmuyor buda Netflix indirmenizi engelliyor Endonezya romda aynı sekilde eu rom sertifikalı göründüğü için mağaza sorun yapmiyor
yani aldığım Çin rom ile kullanabilirim dimi

Üst Alt