- Adım
- Hakanay
- Cihazım
- Mi-9
- Konular
- 6
Hollandadan almayı düşünüyorum global olur sanırımGolabal alirsan var cinden siparis verirsen yok tabiki
Hollandadan almayı düşünüyorum global olur sanırımGolabal alirsan var cinden siparis verirsen yok tabiki
Çok teşekkür ederim sayenizde bende almaya karar vericemEvet global
alcaksan bence bekle pro yada ultrasını al yada düz m11 al sen bilsinTam olarak nasıl hocam açıklarmısın rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve benimde Mi 11 alma düşüncem var genel olarak ne diyorsunuz alayımmı?
Isınma sorunu 1 güncelleme ile çözülür hocam mi 10 da ilk zamanlar bu dertten müzdaripti ama sonradan çözüldü bence mi 11 doğrudab alınabiliralcaksan bence bekle pro yada ultrasını al yada düz m11 al sen bilsin
geldi GPU güncellemesi şuanda iniyor insin kurcam bakalım görcez.Isınma sorunu 1 güncelleme ile çözülür hocam mi 10 da ilk zamanlar bu dertten müzdaripti ama sonradan çözüldü bence mi 11 doğrudab alınabilir
Hocam yorumlarınız çok değerli heyecanla bekliyorumgeldi GPU güncellemesi şuanda iniyor insin kurcam bakalım görcez.
inş düzelmiştir.
teşekkürlerHocam yorumlarınız çok değerli heyecanla bekliyorum
Bence ultra veya pro para tuzagi hic bir fakr yok mi 11 sinifinda suanda en iyisi isinma orani falan da yok 5 saat telefonu kurcalar oyun oynarsan isinir tabiki asus ron 5 bile isiniyor ozel sogutmasi olmasina ragmen ve oyun telefonu birde biraz enpati lutfen okadar cihaz kullandim mi 11 ekrani ve kamerasi gibi birsey gormedim boyle bir telefona sadece vatarya az kalmis 4600ap 55 vat bu degerler yuksel olaymis uc sene antutu listesinde birinci olurdualcaksan bence bekle pro yada ultrasını al yada düz m11 al sen bilsin