İnceleme Xiaomi mi note 3

pathfinderperfect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Arkadaşlar LG panellerde ghost screen sorunu olduğunu duymayan yoktur galiba,merak ettiğim konu mi note 3 lerde kullanılan (Sharp) panellerin bu tarz kronik sorunları varmıdır bilgisi olan paylasirsa sevinirim.
Ben note3te donanımsal bir sorunla karşılaşan görmedim şuana kadar. Evet en iyisi sharp deniyor ama ne kadar doğru kullandıkça görücez. Ama şimdilik donanımsal hiçbir sorun duymadım dediğim gibi.

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Bildirimler bazen çift olarak geliyor. Özellikle whatsapp bildirimleri sorunlu. Whasapptan gelen bildirimi yanıtla seçeneği çıkmıyor bildirimde. Gelen mail bilirimini büyülttünüz zaman mail içeriğini göremiyorsunuz. Herhangi bir sms aldığınızda sms'in tamamını bildirimden okuyamıyorsunuz. Büyümüyor yani bildirim. Çift parmakla bile büyütemiyorsunuz. Ayrıca telefon yüz tanıma özelliği var diye satılıyor. İster kullanın ister kullanmayın ama pazarlama stratejisinde var diye bildirilip sırf güncelleme yüzünden olmaması bir sorundur. Parmak izi gerçekten sorunsuz çalışıyor. Kameraya zaten söyleyecek hiçbir şey yok. Hele ki bu fiyata bu kamera biraz saçma yani. Nasıl bu kadar iyi olabilir diye düşünüyorsunuz.
Miu 9 güncellemesi note 3 geldi diye biliyorum YouTube de inceleme gördüm. Aşağıda linki var orada sizin bahsettiğiniz konu güncelleme ile düzeltilmiş galiba
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pathfinderperfect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
Malesef note 3 hala 9.1.4 versiyonunda. Miui9 3 ay önce gelmiş zaten note 3'e. Miui9 ile zaten bildirim sorunu, faceid sorunları gelmiş.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Bildirimler bazen çift olarak geliyor. Özellikle whatsapp bildirimleri sorunlu. Whasapptan gelen bildirimi yanıtla seçeneği çıkmıyor bildirimde. Gelen mail bilirimini büyülttünüz zaman mail içeriğini göremiyorsunuz. Herhangi bir sms aldığınızda sms'in tamamını bildirimden okuyamıyorsunuz. Büyümüyor yani bildirim. Çift parmakla bile büyütemiyorsunuz. Ayrıca telefon yüz tanıma özelliği var diye satılıyor. İster kullanın ister kullanmayın ama pazarlama stratejisinde var diye bildirilip sırf güncelleme yüzünden olmaması bir sorundur. Parmak izi gerçekten sorunsuz çalışıyor. Kameraya zaten söyleyecek hiçbir şey yok. Hele ki bu fiyata bu kamera biraz saçma yani. Nasıl bu kadar iyi olabilir diye düşünüyorsunuz.
daha cok sorunla karsılacaksınız hocam ben alalı oldu bıraz telefon cok ıyı ama yazılımsal olarak berbat.

S3cond

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Pro
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
Malesef note 3 hala 9.1.4 versiyonunda. Miui9 3 ay önce gelmiş zaten note 3'e. Miui9 ile zaten bildirim sorunu, faceid sorunları gelmiş.

Bankacılık uygulamalarına göz tanıma ile giriş yapıyorum ben şuan kısmen çalışıyor aslında

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Örnek verebilir misiniz bir kaç tane sorun hakkında?
bluetooth kulaklıkla kullanınca ses kesılmelerı var forumda da konusu acıldı.youtube da vıdeo ızlerken ses ve goruntu kayması var ( bu yenı oldu ) ekran kapatmak ıcın gerı tusu ana tus veya menu tusu atıyorsunuz bır sure sonra ondada algılama sıkıntısı olusuyor.

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
daha cok sorunla karsılacaksınız hocam ben alalı oldu bıraz telefon cok ıyı ama yazılımsal olarak berbat.
Bende merak ediyorum çünkü beğenmedikce yazılım yükleme gibi olayım yok beceremem zaten

pathfinderperfect

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi Note 3
Konular
2
bluetooth kulaklıkla kullanınca ses kesılmelerı var forumda da konusu acıldı.youtube da vıdeo ızlerken ses ve goruntu kayması var ( bu yenı oldu ) ekran kapatmak ıcın gerı tusu ana tus veya menu tusu atıyorsunuz bır sure sonra ondada algılama sıkıntısı olusuyor.

Sadece note 3 te olan sorunlar mı bunlar yoksa diğer telefonlarda da örnekleri var mı?

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Sadece note 3 te olan sorunlar mı bunlar yoksa diğer telefonlarda da örnekleri var mı?
Bilmiyorum baska note 3 de rastladik forumda ama diger modellerle ilgili bilgim yok henuz
[doublepost=1517512558,1517512490][/doublepost]
Bende merak ediyorum çünkü beğenmedikce yazılım yükleme gibi olayım yok beceremem zaten

Yani yazilim yuklemedikce cok zor kullanmak. Yazi stili bile degismiyor bende anlamam etmem mecbur cozmeye caliscaz boyle olmaz yani

Üst Alt