- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 5
Çok sagolunÖncelikle geçmiş olsun diyorum.bende cihazımı Doğubank iş hanından bir dükkandan bizzat kendim satın almıştım,ben renkten dolayı birkaç adet telefonu gözümün önünde sıfır ve kutusundan çıkarmak kaydı ile inceledim ve bu telefonu satın aldım hatta başka bir arkadaşın sıfır redmi 5x satın aldığına şait oldum.neticesinde en az dört beş sıfır telefon gözümün önünde kutusundan çıkarıldı ve hepsinin içinde nizami bir şekilde silikon kılıf çıktı yani zaten Çin'den orijinal kutusunda yüzde yüz kılıf çıkıyor buna bizzat şahit oldum. Sizin durumunuz çok ilginç,birde telefonun şarjının bitik olarak size teslim edilmesi o daha ilginç o kadar telefon değiştirdim hiç sıfır şarjlısına rastlamadım. Dikkatli olun yurtdışında kullanılıp sıfırlanarak Türkiye'ye gönderilen cihazlardan olabilir.tekrar geçmiş olsun.
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[doublepost=1517059915,1517057644][/doublepost]Önder Bey gün içinde bana ulaştı kendisine durumu ilettim.Geri yollayın dedi.Ve an itibariyle siparişi teslim aldigim kargo birimine verdim ürünü.Umarım hatalarını telafi ederler.Cantara hocama ve siz değerli hocalarıma teşekkürler
[doublepost=1517059980][/doublepost]Farklı bir type-c kablosu ile şarj etmistim.%50 kadar şarji vardı sıfırladığımda umarım bana aynı ürünü yollamazlar.