İnceleme Xiaomi mi note 3

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.bende cihazımı Doğubank iş hanından bir dükkandan bizzat kendim satın almıştım,ben renkten dolayı birkaç adet telefonu gözümün önünde sıfır ve kutusundan çıkarmak kaydı ile inceledim ve bu telefonu satın aldım hatta başka bir arkadaşın sıfır redmi 5x satın aldığına şait oldum.neticesinde en az dört beş sıfır telefon gözümün önünde kutusundan çıkarıldı ve hepsinin içinde nizami bir şekilde silikon kılıf çıktı yani zaten Çin'den orijinal kutusunda yüzde yüz kılıf çıkıyor buna bizzat şahit oldum. Sizin durumunuz çok ilginç,birde telefonun şarjının bitik olarak size teslim edilmesi o daha ilginç o kadar telefon değiştirdim hiç sıfır şarjlısına rastlamadım. Dikkatli olun yurtdışında kullanılıp sıfırlanarak Türkiye'ye gönderilen cihazlardan olabilir.tekrar geçmiş olsun.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok sagolun
[doublepost=1517059915,1517057644][/doublepost]Önder Bey gün içinde bana ulaştı kendisine durumu ilettim.Geri yollayın dedi.Ve an itibariyle siparişi teslim aldigim kargo birimine verdim ürünü.Umarım hatalarını telafi ederler.Cantara hocama ve siz değerli hocalarıma teşekkürler
[doublepost=1517059980][/doublepost]Farklı bir type-c kablosu ile şarj etmistim.%50 kadar şarji vardı sıfırladığımda umarım bana aynı ürünü yollamazlar. :(

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Çok sagolun
[doublepost=1517059915,1517057644][/doublepost]Önder Bey gün içinde bana ulaştı kendisine durumu ilettim.Geri yollayın dedi.Ve an itibariyle siparişi teslim aldigim kargo birimine verdim ürünü.Umarım hatalarını telafi ederler.Cantara hocama ve siz değerli hocalarıma teşekkürler
[doublepost=1517059980][/doublepost]Farklı bir type-c kablosu ile şarj etmistim.%50 kadar şarji vardı sıfırladığımda umarım bana aynı ürünü yollamazlar. :(
İnşallah gerçekten sıfır veya sağlam bir ürün yollarlar ve iyi günlerde kullanırsınız.hayırlısı olsun.

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
İnşallah gerçekten sıfır veya sağlam bir ürün yollarlar ve iyi günlerde kullanırsınız.hayırlısı olsun.

Çok sağolun

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Arkadaşlar vermiş olduğum mi note 3 siparişi bugün geldi cepporttan almıştım mavi renk dönüştürücü yollammamışlar silikom kılıf paketli almıştım koruyucu gelmiş kılıf yok telefon açılmıyor.Uzun üreli basmama rağmen dönüştürcü de yok ne yapacağım ben cantara yardım et

Ben de bugun sabah siparişimi aldım, 2 adet kılıf, 1 adet ekran koruyucu ve dönüştürücü vardı. Bu arada dönüştürücü şart değil. Normal şarj cihazları ile xaomi nin şarj kablosu yeterli. Ürün ise bence gayet guzel. Arka kamera çok iyi, ön kamera bence kötü.

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
Ben de bugun sabah siparişimi aldım, 2 adet kılıf, 1 adet ekran koruyucu ve dönüştürücü vardı. Bu arada dönüştürücü şart değil. Normal şarj cihazları ile xaomi nin şarj kablosu yeterli. Ürün ise bence gayet guzel. Arka kamera çok iyi, ön kamera bence kötü.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Hocam size de hayırlı olsun. Ben telefonu inceliyorum. Mıuı forum var telefonda. ama burdaki forumu bulamadım. Telefondan buraya giremiyorum şu an. :)

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
Hocam size de hayırlı olsun. Ben telefonu inceliyorum. Mıuı forum var telefonda. ama burdaki forumu bulamadım. Telefondan buraya giremiyorum şu an. :)
Bu forum olmaması normal. Tavsiyem Tapatalk yükleyin sonra ara kısmından bu forumu bulup yükleyin.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Hayırlı olsun.size gelen şarj cihazı hızlı şarj özellikli,diğer şarj cihazlarla aynı değil bilginize

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0
Hocam size de hayırlı olsun. Ben telefonu inceliyorum. Mıuı forum var telefonda. ama burdaki forumu bulamadım. Telefondan buraya giremiyorum şu an. :)[/QUOT
Bu forum olmaması normal. Tavsiyem Tapatalk yükleyin sonra ara kısmından bu forumu bulup yükleyin.

Aslında forum sayfaları ile aram pek yoktur. Ama nedense Xiaomi ve forum bana çok sempatik geldi. Tapatalk nedir diye düşünrken, siz cevap yazmışınız :)
[doublepost=1517082987,1517082750][/doublepost]
Hayırlı olsun.size gelen şarj cihazı hızlı şarj özellikli,diğer şarj cihazlarla aynı değil bilginize

Teşekkürler. Evet hızlı şarj ediyor. Ama ben bu şarj cihazını pek sevmedim, biraz agır ve 2 aparattan oluşması çok guzel değil. Ben el çantası kullandıgımdan şarj cihazım hep yanımdadır. Muhtemelen hızlı şarj sürekli evde kalacak, hafif ve basit olan samsung şarj cihazını ise yanımda taşımaya devam edicem.
[doublepost=1517083282][/doublepost]

Hocam, bu teknoloji işi şans işi, ben de bir zamanlar sağlam bilinen nokia da aynı şeyi yaşamıştım. Teknosa dan aldıgım ürün, ilk gunun akşamında bozulmuştu. Teknosa, ürünü iade almadı, servisin yolunu gösterdi, Teknosaya da çok kızmıştım o zaman. Servise 2-3 kere gitti geldi vs... Sonunda Tüketici hakem heyetine gitmiştim, paramı almam, 6 ayı bulmuştu. Dilerim ki, sağlam ve yeni bir ürün gönderirler size, ve sizi yormazlar.

Ümit Bey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mİ NOTE 3
Konular
0

Teşekkürler hocam. Bir şey daha öğrenmiş oldum.

[doublepost=1517084940,1517084247][/doublepost]

Mi note 3, bugun elimden düşmedi. Bu arada, ön kamerayı daha detaylı inceleyince, aslında ön kameranın da gayet güzel oldugunu yeni farkettim. İlk yorumumda arka kamera güzel, ön kamera kötü demiştim, bence her iki kamera da gayet guzel.

Üst Alt