İnceleme Xiaomi mi note 3

fthpi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Cihazın kamerasını bir ben beğenmedim herhalde bildiğin kumlu çekiyor çakma replika telefonlar gibi
Ayrıca adreste google kamera uygulaması ile gece çekimlerini paylaşmışlar. Gerçekten çok ciddi fark var arada. Profesyonel makineden farkı yok gibi. Xiaomi kamera uygulaması biraz zayıf galiba. Google kamera uygulaması için cihazı rootlamak gerekiyor.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
Telefonu korumasız kullanan arkadaşlar on ve arkanin çizilme durumunu soyleyebilir mi ?

fthpi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Telefonu korumasız kullanan arkadaşlar on ve arkanin çizilme durumunu soyleyebilir mi ?
2 hafta oldu kutudan çıkan kılıf ile kullanıyorum. Ekranda henüz çizilme yok.

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Benim 3-4 gün oldu kutu içerisinden çıkan kılıfı kullanıyorum bir sıkıntı yok

Mi Note 3 / 9.1.4.0 global kararlı rom

imazit

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
bende bugün şükür kavuştum Mi Note 3 e tabi elime alır almaz küçük bir çocuk nasıl yeni oyuncak gördüğünde kurcalarsa bende öyle kurcaladım,ekran paneli çok şükür lgd değil jdi yazıyor.Bu arada küçük bir bilgi paylaşmak istiyorum kafası karışmış arkadaşlar olabilir şöyle ki,birkaç kişi Mi Note 3 ün youtube uygulamasında ses kayma sorunu olduğunu söylemişti ben bizzat girip 30 dk test ettim ses sonuna kadar açık parlaklık sonuna kadar açık bir şekilde müzik dinledim,yemek videoları izledim,telefon incelemeleri izledim ve hepsi 1080p idi sorun göremedim alacak olan arkadaşlar varsa bende şuan bir sorun yok eğer olurda sorun çıkarsa buradan bilgi veririm.Xiaomi telefon almamda emeği geçen bütün forum üyelerine teşekkür ederim gerçekten güzel bir telefon clap~~clap~~rock~~
bende bugün şükür kavuştum Mi Note 3 e tabi elime alır almaz küçük bir çocuk nasıl yeni oyuncak gördüğünde kurcalarsa bende öyle kurcaladım,ekran paneli çok şükür lgd değil jdi yazıyor.Bu arada küçük bir bilgi paylaşmak istiyorum kafası karışmış arkadaşlar olabilir şöyle ki,birkaç kişi Mi Note 3 ün youtube uygulamasında ses kayma sorunu olduğunu söylemişti ben bizzat girip 30 dk test ettim ses sonuna kadar açık parlaklık sonuna kadar açık bir şekilde müzik dinledim,yemek videoları izledim,telefon incelemeleri izledim ve hepsi 1080p idi sorun göremedim alacak olan arkadaşlar varsa bende şuan bir sorun yok eğer olurda sorun çıkarsa buradan bilgi veririm.Xiaomi telefon almamda emeği geçen bütün forum üyelerine teşekkür ederim gerçekten güzel bir telefon clap~~clap~~rock~~
[doublepost=1518553114,1518552420][/doublepost]Hayırlı olsun.bende yaklaşık üç aydır kullanıyorum ne ses nede başka bir sorun ile karşılaşmadım şükür. sadece yeni yazılımın bir an önce çıkmasını bekliyorum. Çünkü tek sıkıntım cihazı fabrika ayarlarına aldığımda sim kartı okumaması yani imei nin silinmesi cihaz malum yolla kayıtlı aldım biraz daha bekleyip garantili ve yasal imei olarak alsaydım çok daha iyi olacaktı. Ama telefon on numara kullananlar bilir.telefonunuzu güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

szrglmz123

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
sezer
Cihazım
Mi note 3
Konular
2
2 hafta oldu kutudan çıkan kılıf ile kullanıyorum. Ekranda henüz çizilme yok.

Teşekkürler hocam. Bir de hangi romu sürümü kullanıyorsunuz ve şarj durumu nedir? Bende ilk geldiğinde 9.1.3.0 yüklüydü sarji çok iyi gidiyordu 9.1.4.0 yükledim daha hızlı gitmeye başladı sürümden mi kaynaklanıyor diye merak ettim.

fthpi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Teşekkürler hocam. Bir de hangi romu sürümü kullanıyorsunuz ve şarj durumu nedir? Bende ilk geldiğinde 9.1.3.0 yüklüydü sarji çok iyi gidiyordu 9.1.4.0 yükledim daha hızlı gitmeye başladı sürümden mi kaynaklanıyor diye merak ettim.
Rica ederim. 9.1.4 global rom yüklü şuan telefon bu rom ile geldi. Sabah şarjdan aldığımda ertesi gün akşama kadar gidiyor. İş yerinde evdeki kadar yoğun kullanmıyorum. Ama mobil veri açıkken şarj bariz şekilde daha hızlı tüketiyor, ancak bu durumda bile 7 saat ekran süresi alıyorum.

9.1.4 global forumda da şikayet edilen bir rom. 9.1.3 kullanmadığım için bilemiyorum ama fark varsa geribildirim gönderirseniz iyi olur.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ayrıca adreste google kamera uygulaması ile gece çekimlerini paylaşmışlar. Gerçekten çok ciddi fark var arada. Profesyonel makineden farkı yok gibi. Xiaomi kamera uygulaması biraz zayıf galiba. Google kamera uygulaması için cihazı rootlamak gerekiyor.

Mi6'da Google Kamera uygulamasını kullanmaya başladık hocam; Düşük ışık ve İç Ortam çekimlerinde inanılmaz fark var gerçekten. Her Mi Note 3 ve Mi6 sahibi Google Kamerayı kullanmalı diyorum, Kamera donanımdan tam olarak faydalanmak için. Kesinlikle tavsiye edilir; sanki farklı bir telefon izlenimine kapılıyorsunuz.

fthpi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Mi6'da Google Kamera uygulamasını kullanmaya başladık hocam; Düşük ışık ve İç Ortam çekimlerinde inanılmaz fark var gerçekten. Her Mi Note 3 ve Mi6 sahibi Google Kamerayı kullanmalı diyorum, Kamera donanımdan tam olarak faydalanmak için. Kesinlikle tavsiye edilir; sanki farklı bir telefon izlenimine kapılıyorsunuz.

Mi 6'da root yetkilerini almanız gerekti mi?

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Rica ederim. 9.1.4 global rom yüklü şuan telefon bu rom ile geldi. Sabah şarjdan aldığımda ertesi gün akşama kadar gidiyor. İş yerinde evdeki kadar yoğun kullanmıyorum. Ama mobil veri açıkken şarj bariz şekilde daha hızlı tüketiyor, ancak bu durumda bile 7 saat ekran süresi alıyorum.

9.1.4 global forumda da şikayet edilen bir rom. 9.1.3 kullanmadığım için bilemiyorum ama fark varsa geribildirim gönderirseniz iyi olur.

Eski sürümü bilmiyorum ama şarjı denildiği gibi fazla gitmiyor. Belki 9.14 ten kaynaklanıyordur. Ben şimdi mipro ya geçmek istesem formda neler yapacağım var mı ilk defa yapmayı düşünüyorum

Mi Note 3 / 9.1.4.0 global kararlı rom

Üst Alt