İnceleme Xiaomi mi note 3

xfurkanx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi note 3
Konular
0
9.5 güncellemesi ile ana ekranda bulunan güncelleyici simgesi kaldırıldı. Bunun yerine ayarlar / telefon hakkında / sistem güncelleme şekilde kontrol ediniz.

MI 5s Plus-MI Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah razı olsun kardeşim baktim oradaymış

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Arkadaşlar bilgisayardan telefonumu kablosuz ekrana bağlayamadım. TeamViewer programını kullandım ama bu seferde cihazınız uzaktan kontrolü desteklemiyor diyor. Sadece ekranı yansıttı yani. Var mıdır çözümü ? Ben uzaktan kontrol etmek istiyorum.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bilgisayar bağlantısı yapmadım ama TV bağlantısını eskisinden daha da sağlıklı yapıyor

SCSC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
2132
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Herkese merhaba

ön kamera fotoğraf çekerken arkadaki cisimleri bulanıklaştırıyor çok kurcaladım fakat çözüm bulamadım var mıdır düzeltmenin yolu?

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Potr
Herkese merhaba

ön kamera fotoğraf çekerken arkadaki cisimleri bulanıklaştırıyor çok kurcaladım fakat çözüm bulamadım var mıdır düzeltmenin yolu?
potre modunda çektiğin için arkayı bulanıklaştırır çift kamerayı çalıştırıyor potre modunda ama belki söylediğin ayarı olabilir hiç kurcalamadım
[doublepost=1525221972,1525220911][/doublepost]
Potr

potre modunda çektiğin için arkayı bulanıklaştırır çift kamerayı çalıştırıyor potre modunda ama belki söylediğin ayarı olabilir hiç kurcalamadım
ön kamera demiştin pardon, ön kameramda benim öyle birşey olmadı kamera ayarlarından kamera ayarlarını sıfırlayabilirsin birde öyle dene istersen

isuldur

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
mi note 3
Meslek
mühendis
Konular
0
Google play durduruluyor hatası geliyor sabahtan beri neden kaynaklıdır. Başka kimsede varmı böyle hata

Furkan Ç.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
LG G2
Konular
0
Arkadaşlar herkese merhabalar.
9,5,3,0 güncellemesi geldi ama indirmedim temkinliyim. ındırınler tecrubelerini paylasabılır mı? neler degıstı artısı eksısı nedir yorum yapabılır mısınız?
[doublepost=1525258607,1525258309][/doublepost]Arkadaşlar herkese merhabalar.
9,5,3,0 güncellemesi geldi ama indirmedim temkinliyim. ındırınler tecrubelerini paylasabılır mı? neler degıstı artısı eksısı nedir yorum yapabılır mısınız?

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Ek ayarlarda hızlı erişim seçeneğini aktif edince iPhone olduğu gibi yuvarlak çıkıyor. Yeni fark ettim . Birde akıllı kılıf modu varmış
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
Sağ üst 3 çizgiye dokun gurup selfie sini seç.
Herkese merhaba

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Google Drive ve Mi Clout hakkında doğru düzgün bilgi bulamadım veya yapamadım. Tam istediğim dosyaları google drive kaydedemiyorum. Bunun hakkında video veya resim desteği ile anlatabilecek var mı ? zira mi coulta girdiğimde numaramı yazdım 3TL paramı kesti sim kartı bulunamıyor dedi sonra kapattım bilgisi olan var mı ?

firarist2001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Android 7.1
Cihazım
Mi Not3
Konular
2
Kamera da iyileştirmeler yapılmış, telefon biraz daha stabil çalışıyor, belleği meşgul eden uygulamalar kaldırılmış. Boş bellek daha fazla görünüyor. Ayarları sadeleştirmişler. Önceki sürümünü de az kullandım, telefonu yeni aldım sayılır ama güncelleme ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.
Arkadaşlar herkese merhabalar.
[doublepost=1525258607,1525258309][/doublepost]Arkadaşlar herkese merhabalar.

Üst Alt