- Adım
- Metin
- Cihazım
- Mi 5s Plus
- Meslek
- Polis Memuru
- Konular
- 2
Hayır iade etmezdim. Note 3 seçmemdeki neden ekran paneli değildi çünkü kamerası ve tasarımı hoşuma gittiği için aldım. Aynı zamanda lg panel çıkmadığını bildiğim için aldım bence jdi ile sharp fark etmez.cantara hocam teşekkürederim dalgınlığıma gelmiş kusurabakmayın canım sıkıldı bu duruma 1 tane sharp panel çıksaydı jdi ile sharpı karşılaştırıcaktım yoksa benim için hangi telefon çıkmış hiç önemli değil 1 tane sharp istiyorum ben de bugun elime geldi 3 üncü cihazım oda jdi çıktı hepsiburadaya iade etmeyi düşünüyorum sizce edeyim mi ? cepport yetkililerini aradım mağzanıza gelip mi note 3 alsam orada sharp mı değilmi diye kontrol etsem buna izin verirmisiniz dedim biraz beklettikten sonra döndüler şimdi adamlarda haklı çıkmazsa sürekli açacaklarmı beyfendi öyle yapamıyoruz malesef dedi bende birşey diyemedim tabi insanlarda mağdur oluyorlar kimseyi mağdur etmek istemem.
dj_yuxexes hocam sizce jdi paneli sizin eşinize hediye edeceğiniz telefonda çıksaydı iade edermiydiniz ne gibi bir süreçten geçerdiniz teşekkürederim.
MI 5s Plus-MI Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi