İnceleme Xiaomi mi note 3

dj_yuxexes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Polis Memuru
Konular
2
cantara hocam teşekkürederim dalgınlığıma gelmiş kusurabakmayın :) canım sıkıldı bu duruma 1 tane sharp panel çıksaydı jdi ile sharpı karşılaştırıcaktım yoksa benim için hangi telefon çıkmış hiç önemli değil 1 tane sharp istiyorum ben de bugun elime geldi 3 üncü cihazım oda jdi çıktı hepsiburadaya iade etmeyi düşünüyorum sizce edeyim mi ? cepport yetkililerini aradım mağzanıza gelip mi note 3 alsam orada sharp mı değilmi diye kontrol etsem buna izin verirmisiniz dedim biraz beklettikten sonra döndüler şimdi adamlarda haklı çıkmazsa sürekli açacaklarmı beyfendi öyle yapamıyoruz malesef dedi bende birşey diyemedim tabi insanlarda mağdur oluyorlar kimseyi mağdur etmek istemem.
dj_yuxexes hocam sizce jdi paneli sizin eşinize hediye edeceğiniz telefonda çıksaydı iade edermiydiniz ne gibi bir süreçten geçerdiniz :) teşekkürederim.
Hayır iade etmezdim. Note 3 seçmemdeki neden ekran paneli değildi çünkü kamerası ve tasarımı hoşuma gittiği için aldım. Aynı zamanda lg panel çıkmadığını bildiğim için aldım bence jdi ile sharp fark etmez.

MI 5s Plus-MI Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Teşekkürederim, delta garantisi daha iyi sanki evo da var ama siz bana nereden almayı önerirsiniz ?
[doublepost=1524851776,1524849138][/doublepost]Ses kaydedici ile 3 telefonda ayrı ayrı kayıt yaptım 3 ün de de ses boğuk tıpkı bu konu altında 25 sayfa yada 30 sayfada bunun ile ilgili bir çok arkadaş şikayet de bulunmuş evet ses boğuk geliyor kaydedince suyun altında konuşuyor gibi . 2 cihaza ayrı ses kaydedici program yükledim denedim problem kalktı sesim hd bir şekilde geliyor. Güncelleme ile çözülecek bir durum. Arka ışık sızdırma diye tabir edilen artık neyse o bilmiyorum karanlıkta inceledim birşey çıkmadı. Sanırım bunu garantiden dolayı iade edip cepporttan sipariş vereceğim yada mağzaya gidip elim ile alacağım.
Delta alın benim evodan başım çok yandı objektif olamayacağım o yüzden

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cilgin123

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yağmur
Cihazım
Xiaomi mi mi
Konular
1
Yiğenimde 64 gb lık mi note 3 şharp ekran var, Bende de 128 gb lik var bendeki jdi ekran, kıyaslama imkanım oldu şharp ekran açık renklerde daha canlı ve net bir görüntü veriyor, koyu renklerde çok fark edilmiyor. Bu fark telefonlar yanyana gelince belli oluyor. Bence iade etmeyi gerektirecek bir durum yok. İkisinde de herhangi bir problem yok, ikiside sıkıntısız ekranlar.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrelinho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Konular
1
sharp ve jdi panel arasıdaki tek fark beyaz renkta ortaya çıkıyor o da çok dert edilecek bir durum değil bence.

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Yeni gelen güncellemeye eklenen başka bir özellik telefonun kendi uygulaması bile reklam veriyor eskiden ayarlar sekmesinde seçeneği vardı onu kaldırmışlar

PLTN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
GMD 16 GB
Konular
0
Guncellemeden sonra kameradan guzellik modu gitti.
Güzellik Modu gitmedi, Sihirbaz çubuğu şeklini aldı, ayrıca "Güzellik" ve "Gelişmiş" şeklinde dahada detaylandırıldı.
[doublepost=1524942810,1524942464][/doublepost]
Bir de güncelleme sonrası ekran yansıtma gitti.

Bildirimler kısmından "Ekran Yansıtma" kaldırılmış. Ancak "Ayarlar - Daha Fazla - Kablosuz Ekran" alanında ekran yansıtma bulunmakta.
Sadece kısayol olarak kaldırılmış.

romeos58

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hkn
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Kamera ve ses kaydı yaparken su altındaymış gibi ses gelme problemi çözumu yukarıdaki gibidir.

Gelsin gece gece sevap pointler.
Hocam tema ismi nedir güzelmiş

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Bu gün bende cepport'tan aldım,mi6 ile ikisinin arasında kalıyordum ancak ekran ve batarya olayı hemde fiyatından dolayı mi note 3'e karar kıldım. Telefon çok hoşuma gitti, hızı ekran arayüzü kamerası ile beni mest etti. Android 8.0 oreo gelecek mi bu telefonlara ?Birde sürekli olarak playstore uygulamasından bir bildirim varmış gibi simgesinde rakamlar oluyor bu nasıl kapatılır? Teşekkürler.

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Güzellik Modu gitmedi, Sihirbaz çubuğu şeklini aldı, ayrıca "Güzellik" ve "Gelişmiş" şeklinde dahada detaylandırıldı.
[doublepost=1524942810,1524942464][/doublepost]
Bildirimler kısmından "Ekran Yansıtma" kaldırılmış. Ancak "Ayarlar - Daha Fazla - Kablosuz Ekran" alanında ekran yansıtma bulunmakta.
Sadece kısayol olarak kaldırılmış.
Teşekkürler üstat

Sucrofe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adana
Cihazım
Tablet
Konular
1
Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat kulaklık girişi olmaması beni Redmi Note 5 Pro'yu beklemeye itiyor. Sizce kulaklık girişi olmaması büyük bir eksiklik mi? Ben kulaklığı çok kullanırım ve şarj soketine kabloyu tak çıkar yapmaktan dolayı soketin bozulma ihtimali beni düşündürüyor. Öte yandan da Redmi Note 5 Pro'nun büyüklüğü standartın üstünde. Kararsız kaldım açıkçası, yorumlarınızı bekliyorum.

Üst Alt