İnceleme Xiaomi mi note 3

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba, 3 adet mi note 3 sipariş verdim 3 ünün de paneli jdi çıktı arkadaşımda sharp panel var kutusunun fotoğrafını istedim işlemcinin fotosunu istedim. Sharp Kutusunda 2.45 Ghz 4000mah yazıyor JDi kutumda 2.20 GHz yazıyor ama telefon hakkından bakınca orada 2 telefon da yani sharp panel ve jdi panel olan telefon da 2.20 görünüyor sharp panel çıkan arkadaşlar kutularını yayınlayabilirlermi acaba burada
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

[doublepost=1524838994,1524838666][/doublepost]

[doublepost=1524840027][/doublepost]Garanti belgesi adı Günvrl djital teknoloji ürünleri ne evo nede delta yav ben jdi panel istemiyordum sorun çıkarırmı yoksa 3 ünüde iyade edecem sharp çıkmadı hepsiburada satıcısında aldım 3 ü de çıkmadı jdi çıktı

Mesajınıza eklediğiniz resimlerde IMEI'ler açık bir şekilde göründüğü için yeniden düzenledim. IMEI'leri gizledikten sonra resimlerinizi tekrar ekleyebilirsiniz.

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
cantara hocam teşekkürederim dalgınlığıma gelmiş kusurabakmayın :) canım sıkıldı bu duruma 1 tane sharp panel çıksaydı jdi ile sharpı karşılaştırıcaktım yoksa benim için hangi telefon çıkmış hiç önemli değil 1 tane sharp istiyorum ben de bugun elime geldi 3 üncü cihazım oda jdi çıktı hepsiburadaya iade etmeyi düşünüyorum sizce edeyim mi ? cepport yetkililerini aradım mağzanıza gelip mi note 3 alsam orada sharp mı değilmi diye kontrol etsem buna izin verirmisiniz dedim biraz beklettikten sonra döndüler şimdi adamlarda haklı çıkmazsa sürekli açacaklarmı beyfendi öyle yapamıyoruz malesef dedi bende birşey diyemedim tabi insanlarda mağdur oluyorlar kimseyi mağdur etmek istemem.
dj_yuxexes hocam sizce jdi paneli sizin eşinize hediye edeceğiniz telefonda çıksaydı iade edermiydiniz ne gibi bir süreçten geçerdiniz :) teşekkürederim.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
cantara hocam teşekkürederim dalgınlığıma gelmiş kusurabakmayın :) canım sıkıldı bu duruma 1 tane sharp panel çıksaydı jdi ile sharpı karşılaştırıcaktım yoksa benim için hangi telefon çıkmış hiç önemli değil 1 tane sharp istiyorum ben de bugun elime geldi 3 üncü cihazım oda jdi çıktı hepsiburadaya iade etmeyi düşünüyorum sizce edeyim mi ? cepport yetkililerini aradım mağzanıza gelip mi note 3 alsam orada sharp mı değilmi diye kontrol etsem buna izin verirmisiniz dedim biraz beklettikten sonra döndüler şimdi adamlarda haklı çıkmazsa sürekli açacaklarmı beyfendi öyle yapamıyoruz malesef dedi bende birşey diyemedim tabi insanlarda mağdur oluyorlar kimseyi mağdur etmek istemem.
dj_yuxexes hocam sizce jdi paneli sizin eşinize hediye edeceğiniz telefonda çıksaydı iade edermiydiniz ne gibi bir süreçten geçerdiniz :) teşekkürederim.
Kıyaslama yapmanıza gerek yok hocam. Jdi panellerde hiç bir problem yok hiç. rahatsızlığınızı anlamış değilim

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Kıyaslama yapmanıza gerek yok hocam. Jdi panellerde hiç bir problem yok hiç. rahatsızlığınızı anlamış değilim

Rahatsız değilim diğer 2 telefonumuz nişanlım ile abime aldık onlar jdi zaten youtubede ve china sitelerinde hepsi sharp alın diyorlar nedir bu sharp diye araştırdım bitane Türkün birisi video koymuş yarım yamalak karşılaştırmış 3 adet alıyorum bari adam gibi karşılaştırayım da Türk forumuna koyayım dedim belki bir yararımız faydamız olur dedim. Öte yandan 2 mi note 3 evo garantili çıktı bana gelen bu mi note 3 "güncel dijital teknoloji ürünleri" garanti çıktı kimdir necidir ilk defa gördüm bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Rahatsız değilim diğer 2 telefonumuz nişanlım ile abime aldık onlar jdi zaten youtubede ve china sitelerinde hepsi sharp alın diyorlar nedir bu sharp diye araştırdım bitane Türkün birisi video koymuş yarım yamalak karşılaştırmış 3 adet alıyorum bari adam gibi karşılaştırayım da Türk forumuna koyayım dedim belki bir yararımız faydamız olur dedim. Öte yandan 2 mi note 3 evo garantili çıktı bana gelen bu mi note 3 "güncel dijital teknoloji ürünleri" garanti çıktı kimdir necidir ilk defa gördüm bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.
Anladım hocam, ekran süresi ve renklilik dışında fark olmaz ekran paneli sonuçta. Son aldığınız garanticiyi bende duymadım değişim isteyin garantiden dolayı.

Evrenosbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
zenfone 2
Konular
1
Anladım hocam, ekran süresi ve renklilik dışında fark olmaz ekran paneli sonuçta. Son aldığınız garanticiyi bende duymadım değişim isteyin garantiden dolayı.

Teşekkürederim, delta garantisi daha iyi sanki evo da var ama siz bana nereden almayı önerirsiniz ?
[doublepost=1524851776,1524849138][/doublepost]Ses kaydedici ile 3 telefonda ayrı ayrı kayıt yaptım 3 ün de de ses boğuk tıpkı bu konu altında 25 sayfa yada 30 sayfada bunun ile ilgili bir çok arkadaş şikayet de bulunmuş evet ses boğuk geliyor kaydedince suyun altında konuşuyor gibi . 2 cihaza ayrı ses kaydedici program yükledim denedim problem kalktı sesim hd bir şekilde geliyor. Güncelleme ile çözülecek bir durum. Arka ışık sızdırma diye tabir edilen artık neyse o bilmiyorum karanlıkta inceledim birşey çıkmadı. Sanırım bunu garantiden dolayı iade edip cepporttan sipariş vereceğim yada mağzaya gidip elim ile alacağım.

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Videolar kısmında yansıtma var, muhtemel resimde de vardır

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstat ben telefona uygulama kurdum lig maçlarını izliyorum TV ye yansıtma yaparak o yüzden canlı ekran yansıtma iyi oluyordu bilgisayarım yok her işimi tel üzerinden hallediyorum

osmzcn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
GM one 4g
Konular
4
Film indiriyorum maçları takip ediyorum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

S3cond

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Pro
Cihazım
Mi note 3
Konular
0

Kamera ve ses kaydı yaparken su altındaymış gibi ses gelme problemi çözumu yukarıdaki gibidir.

Gelsin gece gece sevap pointler.

Vagus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Acemi
Cihazım
Mi note 3
Konular
4
Benimkide yansitma komsu tv leri goruyo kendi tv mi gormuyor, manuel tanitma sansi varmi

Üst Alt