Haber Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyatı açıklandı

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyatı belli oldu.

Üç farklı renk alternatifi ile satın alınabilen Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyatı, 5.999 TL olarak belirlendi. Sahip olduğu ana kamerası ile dikkatleri üzerine çeken telefonun Çin’de CC 9 Pro ismi ile satıldığını da belirtelim.

Gücünü 8nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 730G işlemciden alan telefonun işlemcisi, Adreno 618 GPU‘ya ev sahipliği yapıyor. Telefonun 6 GB’lik RAM’ine 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefona microSD kart desteği ise bulunmuyor.

Samsung tarafından geliştirilen ISOCELL Bright HMX 108 Megapiksellik ana kamera ile gelen telefonda 5 Megapiksel çözünürlüğünde 10x hibrit ve 50x dijital yakınlaştırma yapabilen telefoto lens eşlik ediyor. Ayrıca, 12 Megapiksel çözünürlüğünde ve 2x optik yakınlaştırma yapabilen ikinci bir telefoto lens de telefonda yer alıyor.

20 Megapiksel çözünürlüğündeki ultra geniş açılı lens ise 117 derecelik bir açıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. 2 cm’den çekim imkanı sağlayan makro lens de telefonun kamera kurulumundaki yerini alıyor.

Mi Note 10, 5.260 mAh’lik bir bataryadan besleniyor. Bu batarya yarım saatte yüzde 58 oranında şarj olabiliyor. Tamamen şarj olma süresi ise 65 dakika.

Kaynak :

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar gün geçtikçe Apple / Samsung seviyesine doğru gidiyor sizcede yazılım ve malzeme kaliteside aynı orantıda rakiplerine yaklaşıyormu ne düşünüyorsunuz ?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Garanti için 2 katı fiyatı farkı verilir mi acaba :?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bir tek kamera için fiyat baya tuzlu geldi bana göre. Bunu alana kadar
2 tane mi 9t yada tane 3 note 8 pro
hiç olmadı 4 tane mi 8 alınır. :D :D :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar gün geçtikçe Apple / Samsung seviyesine doğru gidiyor sizcede yazılım ve malzeme kaliteside aynı orantıda rakiplerine yaklaşıyormu ne düşünüyorsunuz ?

Malzeme kalitesine bir şey diyemem, memnun ediyor insanı çoğunlukla ama yazılım konusunda bence bir arpa boyu yol gidilmedi. Süsleyip süsleyip yeni sürüm çıkartıyorlar. Fakat hiç bir sürümde sorunlar azalmıyor ne hikmetse. :D:D

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Bir kaç hafta sonra ucuza alırız artık malum yollarla isteyene yardımcı olabilirim

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Dunyanin en iyi kamerasina sahip cihazi. Kamera konusunda rakibine göre 4000 lira daha ucuz. Fiyat gayet güzel :) ha millet bi kamera icin bu para verilmez diyebilir. E alma o zaman kardesim :) Akilli telefonlar icin günümüzde en one cikarilan özellik kamera bu cihaz da şuan en iyisi.
iPhone,Huwaei,Sony,Lg, Redmi,Realme,Oppo , Samsung vs deki cihazlardan daha iyi :) Bu mükemmel.

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Dunyanin en iyi kamerasina sahip cihazi. Kamera konusunda rakibine göre 4000 lira daha ucuz. Fiyat gayet güzel :) ha millet bi kamera icin bu para verilmez diyebilir. E alma o zaman kardesim :) Akilli telefonlar icin günümüzde en one cikarilan özellik kamera bu cihaz da şuan en iyisi.
iPhone,Huwaei,Sony,Lg, Redmi,Realme,Oppo , Samsung vs deki cihazlardan daha iyi :) Bu mükemmel.
Yalnız 108 kamera olmasına rağmen iPhone 8 plus ile karşılaştırmada hemen hemen aynı oranı veriyor hatta iPhone çekilen fotoğrafı yakınlaştırma da daha başarılı

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Yalnız 108 kamera olmasına rağmen iPhone 8 plus ile karşılaştırmada hemen hemen aynı oranı veriyor hatta iPhone çekilen fotoğrafı yakınlaştırma da daha başarılı
Yahu hocam hic izlemesem,incelemeler videolar fotoğraflar size inanacağım. 8plus dediğiniz cihaz mi9dan kötü çekiyor yahu :) diyorum ki mate30pro ile , iPhone 11pro max ile , note10 plus ile karşılaştirmalari,incelemeleri var.Suan mate30pro ile ayni diger dediklerimin de 2-3 puan önünde. Resmi olarak da Dxomark'da incelemesi yapilmis, 121 puanla 1.sirada . Suan akilli telefon kamera konusunda dunyanin 1 numarasi yani :)

Üst Alt