- Adım
- Yahya
- Cihazım
- HuaweiMate10
- Konular
- 10
Çok güzel cihaz ama fiyat olarak gereksiz pahalı 3.100tl nedir arkadaş...
cihaz çok kaliteli. büyük ekran severler için birebir. fiyat olarak gayet makul eğerki türkiye pazarında olsaydı(garanti anlamında)Çok güzel cihaz ama fiyat olarak gereksiz pahalı 3.100tl nedir arkadaş...
su 2 gun ıcınde attıgım format sayısını unuttum soruna gelırse evet format atman ıyıdır.cihaz çok kaliteli. büyük ekran severler için birebir. fiyat olarak gayet makul eğerki türkiye pazarında olsaydı(garanti anlamında)
şu an cihaz yeni çıktığından ve ilk 10.000 üretildiğinden biraz pahalı.3-4 aya kalmaz 2400 lere çekilir.
Dışarda kullanırken iphone veya samsumg kullansan kimse bakmaz telefona. ama bunda herkesin gözü bende hatta biri geldi telefonunuza bakabilirmiyim uzaktan gördüm hayran kaldım dedi. aldı inceledi.
neyse hava civayı geçelim de Rom yükleyeceğim. developer sürümü var şu an. onu yüklesem sonra stable çıktığında sadece güncellemem yeter mi? tekrar tekrar format atmak istemiyorum..
hayırlı olsun gule gule kullanarkadaşlar merhaba Çinden gelen bir arkadaş 2.200,00 TL ye getirdi, bootloader kilidinin açılması için başvuru yaptım, mesajın gelmesini bekliyorum, telefon tek kelime ile mükemmel..
..a.z.a.t..
Sahsen deneme sansim olmadi ama asagidaki video da ses farkliligi net olarak gozukuyor. Ama daha az gelecegini dusunmuyorum acikcasi. (Yaklasik 3. Dakikada deniyor)Arkadaslar bende alacagim ama bu kulaga sesin az gelme olayinda biraz takili kaldim, cidden sorun etmelimiyim? Isim geregi biraz fazla konusurum, cogu zaman dis hoparloru kullanip konusurum. Çok rahatsız edixi bi durumu var mi? Net anlasilirmi kulaktayken? Kullanan arkadaslar hemen simdi cevaplarlarsa cok sevinirim )