Mi4s telefon Xiaomi.eu stabil 8.1.4.0 rom bildirim geliyor ama ekran açılmıyordu dediğiniz gibi varsayılan temayı seçtim yeniden başlattım şimdi bilirim geldiğinde ekran açılıyor teşekkürler hocamHocam görebildiğim kadarıyla tema kullanıyorsunuz. Varsayılan temaya dönüp telefonu kapatıp açın. Düzelme ihtimali var
Mi4s telefon Xiaomi.eu stabil 8.1.4.0 rom bildirim geliyor ama ekran açılmıyordu dediğiniz gibi varsayılan temayı seçtim yeniden başlattım şimdi bilirim geldiğinde ekran açılıyor teşekkürler hocam
MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cantara hocam demişki;yok ne yazık ki bildirimleri alıyor ama ekran hiçbir sekilde acılmıyor.
sevgili sw33tking de cok yardımcı oldu ama sanırım benim telin romundan kaynaklı bir sıkıntı var.
Isının hoparlörde toplaması diye bir durum yoktur. Hoparlör ısı üretmezler. Isının yoğun olduğu bölümler ekran, işlemci ve pilin bulunduğu bölgelerdir. Hoparlör bu bölgelere yakın ise hoparlörün ısındığı düşünebilirsiniz.Bukadar paralar verip böyle sıkıntılar yaşamak düşündürücü ...almayı düşünen birisi olarak biraz daha beklemek lazım sanrım .En azından bu ekran içerisine yerleştirilen hoparlör teknolojisinin iyileşmesini beklemek lazım sanrım. Çünkü ısı ölçümlerinde ısının hoparlorde toplanması gerekirken tüm ekrana yayılması uzun konuşmalarda sorun olur gibi duruyor.