Ana Başlık Xiaomi Mi Mix 2 Kullanıcılar Kulübü

Blade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi A3
Konular
1
resmi açıklama varmı ?
Sıkıntı orada zaten almayacak diğe resmi açıklama yok ama alacak diğe de yok
Bazı yerlerde alacak diyorlar bazı yerlerde almayacak

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ayacak diğe resmi açıklama yok ama alacak diğe de yok
Bazı yerlerde alacak diyorlar
muhtemelen alacak almama ihtimali zayıf xoaimonin geçmiş model ve güncellemelerini izlersek durum bu ancak şuda bir gerçek ilk alacak cihaz olamyacağı kesin...

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
benim yakinlik sensoru gene calismamaya basladi bugun varmidir bunun bi cozumu?

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
haatta 2gündür gelen aramalarda bi çalışıyor bi çalışmıyor

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
güzelce bi temizlik yaptım kagıtla temizledim ahizenin yanlarını suan calısıyor sensör ama oraya bariz toz giriyor bunu nasıl engellicez bilmiyorum b7000 kulansammı diye düşünmüyor degilim ama oda sıkıntı yav varmı buna çözüm bulabilen thh ye basvuru yapmış olmasam deneyecektim thh sonucu belli olsun direk zenfone 5z alacam ugrasamicam bunla

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
selam beyler gene bi sorunla karşınızdayım bugun chaz bootlopa girdi ve zor bela fastboota girerek cihazı kapatıp açtım kendine geldi bu sorunla yüzleşen oldumu ve tekrar ettimi ettiysede nasıl çözdünüz sorunu...

telefonun ekrana bi baktım power menüsü gelmiş bende boş ekrana dokundum o menüden çıksın diye telefon yeniden başladı açıldı ekrandan şifremi girdim ekran açılırken dondu 1 sn içinde bootlopa gird bu şekilde şaşkınca kaldım öyle :)

kilit milit hiç bişey açmadım telefonda zaten thh ye vermiştim thh sonucunu bekliyorum o yüzden hiç bişeyiyle oynamak istemedim.
yazılımsal basit bir sorunmudur tecrübesi olan arkadas varmı bu konuda

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
beyler vowifi neden aktif olmuyor.bilen varmi vodafone kullaniyorum ama bi turlu aktif edemedim onceden aktif oluyordu sikinti yasamiyordum son guncellemeden sonra dikkatimi yeni cekti bu is yerinde bazen sebeke cekmiyor hat dusuyor vowifi cok ise yaricak ancak birde vidafine da destekli telefonlar listesinde yazmiyir vowifi oldugu halde vodafone zaten ayri bir rezillik

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-01-08-00-28-52-861_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2020-01-08-00-28-52-861_com.android.phone.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 9

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
beyler vowifi neden aktif olmuyor.bilen varmi vodafone kullaniyorum ama bi turlu aktif edemedim onceden aktif oluyordu sikinti yasamiyordum son guncellemeden sonra dikkatimi yeni cekti bu is yerinde bazen sebeke cekmiyor hat dusuyor vowifi cok ise yaricak ancak birde vidafine da destekli telefonlar listesinde yazmiyir vowifi oldugu halde vodafone zaten ayri bir rezillik
selam beyler gene bi sorunla karşınızdayım bugun chaz bootlopa girdi ve zor bela fastboota girerek cihazı kapatıp açtım kendine geldi bu sorunla yüzleşen oldumu ve tekrar ettimi ettiysede nasıl çözdünüz sorunu...

telefonun ekrana bi baktım power menüsü gelmiş bende boş ekrana dokundum o menüden çıksın diye telefon yeniden başladı açıldı ekrandan şifremi girdim ekran açılırken dondu 1 sn içinde bootlopa gird bu şekilde şaşkınca kaldım öyle :)

kilit milit hiç bişey açmadım telefonda zaten thh ye vermiştim thh sonucunu bekliyorum o yüzden hiç bişeyiyle oynamak istemedim.
yazılımsal basit bir sorunmudur tecrübesi olan arkadas varmı bu konuda
Bootloop olmasının birçok sebebi olabilir. Genelde sistem dosyalarıyla oynamak ya da sisteme müdahale edebilen uygulamaları kullanmak bu soruna sebep olabilir. Ancak siz bootloader kilidini açmadığınız ve root yapmadığınız için böyle şeyleri yapamazsınız. Geriye, yüklediğiniz bir uygulamanın saçmalaması nedeniyle ya da telefondaki bir donanım arızası nedeniyle Bootloop 'a düşebileceğiniz kalıyor. Şu durumda eğer halen daha cihaz açılmıyorsa recovery' ye girip wipe data yaparak telefonu sıfırlamanız gerekir. Maalesef içindeki her şeyin gideceğini bilmeniz gerek. Umarım yedekleriniz vardır. Açılıyorsa zaten sorun yok. Yedekleriniz yoksa mutlaka şimdi almanızı tavsiye ederim.
VoLTE ve VoWifi servisleri ülkemizde pek sağlıklı çalışmıyor. Dediğiniz gibi birçok cihaz bu desteği sunduğu halde operatör listelerinde bulunmadığı için destek vermiyor ve çalıştırmıyorlar. Böyle durumlarda çoğunlukla bu servisleri sağlayabilen ve operatör tarafından da tanınan bir başka telefona SİM kartınızı takarak aktif etmeniz sonrasında kendi telefonunuza takmanız yeterli olmaktadır. Telefon modeline ve üzerinde çalışan roma bağlı olarak bazı telefonlarda servisler hemen aktif olurken bazı telefonlarda forumumuzda da bir çok anlatımı bulunan, servisi kod ile açma, APN ekleme, modem dosyası değiştirme v.b. gibi bazı dolambaçlı yollara başvurmak gerekebiliyor. Ben Telekom ile ne kadar uğraştıysam da yapamayıp artık bıraktım. Bunun dışında çevremdeki birçok kişinin bu servisler yüzünden yaşadıkları çekim sorunları, telefonla konuşurken bir başkası da aradığında meşgul anonsu vermesi gerekirken hattın kapanıp konuştuğunuz kişinin yüzüne kapatmış gibi olma gibi sorunları görünce de iyi ki yapmamışım demiyor da değilim.

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
vowifide bukadar sorun varsa en iyisi bulasmamak ozaman telefonda önemli bi dosya yok zaten 3-5 çektiğim foto var okadar şuan sorunsuz açılıyor en kısa zamanda bi wipe yapayım ben.

Üst Alt