anladım bı kaç yere baktım bazı yerlerde alacak diyor bazı yerlerde almayacak diyor miforum da millet bekliyoruz gelecek diyor saçma sapan olduEmin değilim, ancak Mi Mix 2 ile ilgili analiz yaptığımız zaman bir amiral gemisinin almaması diye bir şey söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
Üzerinden bu kadar zaman geçmesine rağmen gerek performans ve gerekse özellikleri açısından hala çok iyi durumda.
Sanıyorum bu tip haberler bilgi kirliliğiyle dolu.anladım bı kaç yere baktım bazı yerlerde alacak diyor bazı yerlerde almayacak diyor miforum da millet bekliyoruz gelecek diyor saçma sapan oldu
Ayrıca mix 2 için adamlara miui 11 le ortam ekranı gelmiş bana gelmedi ben anlamadım ki herkes için ayrı guncellememi dagitiyolarSanıyorum bu tip haberler bilgi kirliliğiyle dolu.
Hani şu neredeyse ayda bir kaç kez emeklilere zam konusunda çıkan haberler gibi. )
Güvenli kaynaklara itibar etmek lazım.
Farklı rom olabilir.Ayrıca mix 2 için adamlara miui 11 le ortam ekranı gelmiş bana gelmedi ben anlamadım ki herkes için ayrı guncellememi dagitiyolar
volte için operatörüne sms atıp aktif etmeden göremezsiniz arkadaşlar önce ooeratörden açtıracaksınız hepsinden önce.ttelekomda cihazın imei ne olursa olsun sms ile aktif edilebiliyor turkcellde mecbur volte destekleyen bi imei olan cihaza sim kartınızı takarak aktif edebiliyosunuz.sonra resimdeji kodları girip disable yazmasına dikkat edin.enabke yazdıysa daha önce kodlar girilmiş demektir kesin disable yazması lazım kodları girince.sonra sim yarlarına girin volte aktif edin telefonu kapatıp açın.
sensör için ekte verdiğim dosyaların içinden persis dosyalarını dışarı çıkarıp root explorer ile telefonunuzdakilerin yerine verdiklerimi koyun.cihazınızın rootlu olması lazım önce.bunları yaptıktan sonra cihaz aç kapa işlem tamam.gözünüzde büyütmeyin sakince 10dk içinde ikisinide halledersiniz
Mix 2 için Android 10 gelmiyecek diye biliyorumdunku guncellemeyle bereber benim sensor sorunu duzeldi sistem.daha iyi daha kullanisli olmus ben sevdim 11 i android 10.nezaman geliyor artik
resmi açıklama varmı ?Mix 2 için Android 10 gelmiyecek diye biliyorum