- Adım
- Abdullah
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Meslek
- Memur
- Konular
- 3
cevap verecek kimse yok mu?bootloader kilidini açarken hangi veriler silinebilir ona göre yedekleyelim
cevap verecek kimse yok mu?bootloader kilidini açarken hangi veriler silinebilir ona göre yedekleyelim
bootloader kilidini açarken hangi veriler silinebilir ona göre yedekleyelim
Bootloader kilidini açarken herhangi bir veri silinmez hocam. Siz yinede dosyalarınızın yedeğini alınız her ihtimale karşı.cevap verecek kimse yok mu?
teşekkürlerBootloader kilidini açarken herhangi bir veri silinmez hocam. Siz yinede dosyalarınızın yedeğini alınız her ihtimale karşı.
Geliştirici seçeneklerden add account yapmanız gerekli.arkadaşlar mi mix2s cihazını unlock yapamıyorum. pc ye bağladıktan sonra verifiyng yapıyor ama unlock aşamasında %99 da takılıp "current account is not bound to this device" hatası veriyor. forumda bir çok başlığa baktım ama kimseden düzgün bir yanıt bulamadım. yabancı forumlara da baktım ama detaylı bir cevap yok. konudan anlayan veya uzman biri cevap verirse sevinirim.
Geliştirici seçeneklerden add account yapmanız gerekli.
MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui sürümü üzerine ard arda basarsanız 6-7 kere geliştirici seçenekler açılır ve o yolda bulabilirsinizöyle bir seçenek yok. settings->additional settings-> developer settings veya developer options yok cihazda ondan dolayı kafayı yicem.