Rom Xiaomi Mi Max 3 Global kararlı V9.6.6.0 yayınlandı

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
xiaomiye yeni gecis yaptigim icin konulara biraz uzak kaldim . Mi sitesinden china surum olup olmadigini nasil ogrenebelirim?
mi sitesinden china surum olup olmadigini nasil ogrenebilirim
Mi verify sitesinden, imei sorgulama yaparsanız sonucu orada yazacaktır.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

woxam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
Mi verify sitesinden, imei sorgulama yaparsanız sonucu orada yazacaktır.

Sorgulama yaptim. Bilgiler asagidaki gibi
sonraki adimda neler yapmaliyim. Telefon ilk acilirken android logosonun en altinda unlocked yaziyor

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Cihazınız global değil ve global rom kurulmamasini tavsiye ediyorum. Onun yerine Çin tabanlı xiaomi.eu yada miuipro kullanabilirsiniz. Telefonunuz hem Türkçe olur hemde ekstra özellikler gelir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Cihazınız global değil ve global rom kurulmamasini tavsiye ediyorum. Onun yerine Çin tabanlı xiaomi.eu yada miuipro kullanabilirsiniz. Telefonunuz hem Türkçe olur hemde ekstra özellikler gelir.

Peki hocam tam temiz bir kurulum ile acaba Aosp tabanlı bir rom yükleyip sonra yine her şeyi silerek global rom atılamaz mı acaba, belki cihaz bu şekilde kandırılmış olabilirmi?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Peki hocam tam temiz bir kurulum ile acaba Aosp tabanlı bir rom yükleyip sonra yine her şeyi silerek global rom atılamaz mı acaba, belki cihaz bu şekilde kandırılmış olabilirmi?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk
Hocam, Çift ihtimal dahilinde görüş yada yöntem yazmak sıkıntı oluyor. Onların yani sıra her xiaomi telefonun kendine has yöntem ve sorunları cabası Sinir olmaya başladım

Arb aktif olmayan cihazda global kurmakla ilgili sıkıntı yok, işlemler dikkatlice yapılırsa sorun olacağını sanmıyorum. Arb aktif olan içinde global kurma yöntemini paylaştım. Yöntemi denememiş olsamda mantığı bölümleri silip yeniden oluştururarak arb yi atlatmaya çalışıyor.

Yukarıdakilerin yani sıra Global rom kurduktan sonra Çin tabanlı olanlara arb aktif edecek güncelleme xiaomi tarafından hiç verilmeyebilir. Buda güncelleme desteğinin durması demek. Manuel olarak bilinçsizce yüklenirse muhtemelen telefon brick olacaktır. En büyük sıkıntının buralarda oluşacağını düşünüyorum. Bana göre en güzeli global rom kurmamak, kurulu olanlar zaten bi süre sonra can sıkıntısından miuipro, xiaomi.eu gibi romlara geçmek için can atacaktır

Cihaz yeni olduğu için orijinal Çin forumunda, İngilizce forumda hatta xda üzerinde bile yetersiz bilgi ve sıfır yardım var. Bir Türk İngilizce olarak derdini anlatmaya çalışmış aldığı cevap global versiyon alsaydın. Sana ait olmayan telefonu niye alıyorsun gibi ters cümleler var. Çin forumu ondan daha beter.

woxam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi max 3
Konular
0

Xiaomi.eu uzerinden miui 10 8.9.20 versiyonu cihaza yuklenince problem duzeldi . Tesekkurler

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Cihazınızı güle güle kullanın. Miuipro yada Revolution OS özellik olarak en dolu olanları tavsiye ederim.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hybr:D

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musluk
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
0
Bütün herkese merhaba diyerek çok büyük bir sorunumun olduğunu ve maalesef servisin bile çözemediği sorunumu son birkezde sizlere soruyum dedim. Arkadaşlar, abiler ve değerli ustadlar... 5 gün önce eşimle doğubanktaki bir firmadan Mi Max 3'ün Global versiyonundan satın aldım. Aynı günün akşamı yeğenim kurulumu ben yaparım deyip eline alıyor ve MİUİ uygulamasına girip Mİ hesap oluşturuyor. Daha sonrada yanlış yaptığı bir işlemden sebep artık ne yapmak istediyse tam anlayamadım komple telefonun datasını silip Fastboot moduna geçiyor. Tabi sadece MI hesap kalıyor. Ancak en büyük sorunumuzsa gerizekalı yeğenim Mİ hesap şifresini unutuyor ve unuttuğu içinde telefon yeniden yazılım kabul etmiyor. Anlıyacağınız telefon sıfır yepyeni fakat kullanılamıyor. Banka kredisiyle 12 taksitle aldığım telefonum çöp olursa yıkılırım. Eğer bilgisi olan varsa lütfen buradan ALLAH rızası için bir yardımcı olsun.Temennim budur.Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 20181119_131245.jpg
    20181119_131245.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 19
  • 20181119_131220.jpg
    20181119_131220.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 20

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bütün herkese merhaba diyerek çok büyük bir sorunumun olduğunu ve maalesef servisin bile çözemediği sorunumu son birkezde sizlere soruyum dedim. Arkadaşlar, abiler ve değerli ustadlar... 5 gün önce eşimle doğubanktaki bir firmadan Mi Max 3'ün Global versiyonundan satın aldım. Aynı günün akşamı yeğenim kurulumu ben yaparım deyip eline alıyor ve MİUİ uygulamasına girip Mİ hesap oluşturuyor. Daha sonrada yanlış yaptığı bir işlemden sebep artık ne yapmak istediyse tam anlayamadım komple telefonun datasını silip Fastboot moduna geçiyor. Tabi sadece MI hesap kalıyor. Ancak en büyük sorunumuzsa gerizekalı yeğenim Mİ hesap şifresini unutuyor ve unuttuğu içinde telefon yeniden yazılım kabul etmiyor. Anlıyacağınız telefon sıfır yepyeni fakat kullanılamıyor. Banka kredisiyle 12 taksitle aldığım telefonum çöp olursa yıkılırım. Eğer bilgisi olan varsa lütfen buradan ALLAH rızası için bir yardımcı olsun.Temennim budur.Teşekkür ederim.
adresinden sıfırlamayı deneyebilir, adresinde yer alan mailler ile iletişime geçip durumu anlatabilirsiniz. Faturanızı vs. de eklemeyi unutmayın.

Hybr:D

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musluk
Cihazım
Xiaomi Mi Max 3
Konular
0
Hocam sağolasın aynen söylediğiniz gibi yapmaya çalıştım. Önce sıfırlama işlemini denedim olmadı çünkü Mi hesabımı sadece cep numaramı kaydederek oluşturmuştum mail kullanmamıştım.. Tabi o aradada şifreyi unutmuşum. Daha sonra şifremi unuttum kısmını kullanarak denedim.Bu seferde telefonuma doğrulama kodu bir türlü gelmedi. En sonunda ingilizce kullanarak service.global@xiaomi.com uzantılı adresle iletişime geçtim. Bende aynen sizin dediğiniz gibi fatura bilgilerimi vs.istedi gönderdim. Bakalım bekliyorum nasıl bir işlem yapacak diye. Acaba uzaktan müdahale ediptemi açacak telefonun kilidini yoksa bana Mı hesabın şifresinimi verecek çok merak ediyorum. Duruma göre buradan deneyimlerimi yazarım.

Üst Alt