Rom Xiaomi Mi Max 3 Global kararlı V9.6.6.0 yayınlandı

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
saliharda hocam, Miui dedyk sitesinden mi max 3 için uygun romu indirdikten sonra ne yapmamız gerekiyor. telefondaki günceleme şeyinden oluyor mu yoksa twrp, bilgisayar vs. gibi hiç yapamayacağım ekipmanlar mı gerekli.
Hocam twrp tercihimdir. Yarın olsun twrp mi max 3 yükleme ve kullanma konusu açayım. Biraz olsun işini görür.

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Arkadaşlar bu bl kilitlini yanlışlıkla kapatıp cihazı brick edenler bl kilitli açık geldiği için kendi hesabından giriş yapamayanlarda mi oluyo. Mesela ben bl kilidini kendi hesabımdan açıp global yükledikten sonra yanlışlıkla kilitlesem brick olacak ama tekrar açamayacak miyim.

Mi flash ile flashlama yaparken "clean all and lock" seçeneği işaretli olunca bl kilitlenip brick oluyor. Ege sadece "clean all" seçersen bl kilitlenmez. Son sorununuza cevap olarak şimdilik miui resmi forumu diyor ki ürün Çin versiyon ise Çin yetkili servisine göndermeniz lazım Eğer global versiyon ise Evofone ile görüşün.

Ersin TURGUT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi Max-2
Konular
0
Çok sıkıntılı bir durum yavv  happy~~drunk~~

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5
Hocam twrp tercihimdir. Yarın olsun twrp mi max 3 yükleme ve kullanma konusu açayım. Biraz olsun işini görür.

Allah razı olsun hocam,
Allah ne muradın varsa versin,
Allah seni sevdiklerine bağaşlasın,
Allah seni başımızdan eksik etmesin

Ersin TURGUT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
Mi Max-2
Konular
0
Aslında şunu sormak istiyorum mesela Migrostan bu telefonu aldık diyelim bl kilitide açık geldi. Bu bl kilitlini başkası açtığı yetkiyi benim alma şansım var mı? BL kilitlendiginde benim tekrar açma yetkim yok değil mi ya da o yetkiyi ben üzerime alabiliyor muyum.

Son düzenleme:

woxam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
Arkadaşlar bende mi max 3 9.6.4.0 Kararlı Sürüm var güncelleme ekranında güncelle butonuna bastığımda güncelleme yok diyor sağ üst köşede bulunan ayarlar kısmında güncelleme indir butonu bastım indirmeye başladı bir sorun olur mu ? telefon çinden geldi

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
Allah razı olsun hocam,
Allah ne muradın varsa versin,
Allah seni sevdiklerine bağaşlasın,
Allah seni başımızdan eksik etmesin
Ne demek hocam bilgi paylaştıkça büyür. Rabbım sizleride başımızdan eksik etmesin. Pazar günü paylaşamadığım için kusuruma bakmayın. Müsait olamadım.

Aslında şunu sormak istiyorum mesela Migrostan bu telefonu aldık diyelim bl kilitide açık geldi. Bu bl kilitlini başkası açtığı yetkiyi benim alma şansım var mı? BL kilitlendiginde benim tekrar açma yetkim yok değil mi ya da o yetkiyi ben üzerime alabiliyor muyum.

O konuda forumda araştırma yaparsanız mutlaka cevabını bulacağınıza eminim. Net bilgim olsaydı söylerdim.

Arkadaşlar bende mi max 3 9.6.4.0 Kararlı Sürüm var güncelleme ekranında güncelle butonuna bastığımda güncelleme yok diyor sağ üst köşede bulunan ayarlar kısmında güncelleme indir butonu bastım indirmeye başladı bir sorun olur mu ? telefon çinden geldi

Anladığım kadarıyla 9.6.4.0 güncellemesini tekrar indirmişsiniz. Ayrıca forumda ki arkadaşlar 9.6.4.0 sürümü için fake rom diyorlar.

woxam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi max 3
Konular
0
Ne demek hocam bilgi paylaştıkça büyür. Rabbım sizleride başımızdan eksik etmesin. Pazar günü paylaşamadığım için kusuruma bakmayın. Müsait olamadım.

O konuda forumda araştırma yaparsanız mutlaka cevabını bulacağınıza eminim. Net bilgim olsaydı söylerdim.

Anladığım kadarıyla 9.6.4.0 güncellemesini tekrar indirmişsiniz. Ayrıca forumda ki arkadaşlar 9.6.4.0 sürümü için fake rom diyorlar.

gsm şebekesi şebeke 1 ve 2 de sorun yaşıyorum telefonla konusurken karşı tarafa zaman zaman ses gitmeme sorunu ,arama yaptığımda bazen çevir sesi gelmeden bekleme ve aramama ve zaman zaman arandığımda aranamama sorunları var . ne yapmamı önerirsiniz ?

saliharda

Xiaomi Sever
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saliharda
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Teknokolik
Konular
22
gsm şebekesi şebeke 1 ve 2 de sorun yaşıyorum telefonla konusurken karşı tarafa zaman zaman ses gitmeme sorunu ,arama yaptığımda bazen çevir sesi gelmeden bekleme ve aramama ve zaman zaman arandığımda aranamama sorunları var . ne yapmamı önerirsiniz ?
Telefonunuza yüklü olan rom gerçekten global olmayip fake rom olduğu için ve xiaomi politikası gereği ileride sorun yaşamamanız için, cihazınızın kilidi açıksa mi sitesinden Çin versiyon olduğunu dogruladiktan sonra xiaomi.eu kurulumunu tavsiye ederim. Hem arb derdiniz olmaz hem şebeke sorununuz çözülür.

woxam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert
Cihazım
Mi max 3
Konular
0

Telefonunuza yüklü olan rom gerçekten global olmayip fake rom olduğu için ve xiaomi politikası gereği ileride sorun yaşamamanız için, cihazınızın kilidi açıksa mi sitesinden Çin versiyon olduğunu dogruladiktan sonra xiaomi.eu kurulumunu tavsiye ederim. Hem arb derdiniz olmaz hem şebeke sorununuz çözülür.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
xiaomiye yeni gecis yaptigim icin konulara biraz uzak kaldim . Mi sitesinden china surum olup olmadigini nasil ogrenebelirim?
mi sitesinden china surum olup olmadigini nasil ogrenebilirim

Üst Alt