Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Değerli Mi Max 2 ciler, eğer cihazınızda BL Kilidi açık ve TWRP kullanıyorsanız, lütfen Sayın Codered Üstadımın düzenlediği TWRP 3.2.1.0 yükleyin, muhteşem bir Recovery, çok detaylı ve ayrıca da EFS yedeğinizi de alabiliyorsunuz ( Şu an MİDO dan uyarlanmış olanı kullanmayın)

Recovery - Mi Max 2 için Twrp 3.2.1-0 (Oxygen) Unofficial

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Kaçar mı hemen yapıştırdım Codered ustanın eline sağlık

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Global betadan selamlar, güzel olmuş bildirim olayı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Herkese merhaba 15 gün oldu mi max 2 sim kart etkinleştirme olmadı forumdaki tüm yönlendirmeleri yaptım operatörü aradım vs sorunum çözülmedi fabrika ayarlarına döndüm rom neydi bakmadan 9.0.1 kurdum sorun tek ektinleştirmeydi şimdi çekim kuvvetide düştü ilk aldığımda office klasörü vardı şimdi o yok eşimde mi max var aynı yerde o daha kuvvettli çekimi var hem wifi si de daha kuvvetli neler önerirsiniz
Benimde kardesimde mi max var.Hemgsm hem wifi daha iyi cekiyor.Ben wifi sıkıntı yapmiyorum memnunum ama gsm sinyali daha zayif.Sanirim tasarimdan dolayı mi maxta antenin bulunduğu yer plastik mi max 2 de ince cizgi halinde.Sanirim bundan kaynaklanıyor diye düşündüm.

Oyla:

Cimbombom

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
9.2.1kararlı
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Arkadaşlar benim sorunum belki bu güne kadar ilk defa duyduğunuz bir sorun olacak :) telefonu alalı 2 ay oldu muhteşem gidiyordu şarjı son bir haftadır neredeyse tam dolu batarya 1 saat gitmiyor. Telefonu şarja takıyorum yüzde yüz olmasini bekliyorum hemen çekmiyorum yarım saat daha bekliyorum öyle deniyorum yine aynı şekilde devam ediyor. Şarjı anında düşüp bitiyor. Bu telefonda batarya sorunu yasayacağım hiç aklıma gelmezdi. Acil cevap verebilirsiniz basına daha once böyle bir sorun gelen varsa yardimya olursa sevinirim. Mİ MAX 2 TELEFONUM DA 9.2.1.0 KARARLİ YÜKLÜ.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Arkadaşlar benim sorunum belki bu güne kadar ilk defa duyduğunuz bir sorun olacak :) telefonu alalı 2 ay oldu muhteşem gidiyordu şarjı son bir haftadır neredeyse tam dolu batarya 1 saat gitmiyor. Telefonu şarja takıyorum yüzde yüz olmasini bekliyorum hemen çekmiyorum yarım saat daha bekliyorum öyle deniyorum yine aynı şekilde devam ediyor. Şarjı anında düşüp bitiyor. Bu telefonda batarya sorunu yasayacağım hiç aklıma gelmezdi. Acil cevap verebilirsiniz basına daha once böyle bir sorun gelen varsa yardimya olursa sevinirim. Mİ MAX 2 TELEFONUM DA 9.2.1.0 KARARLİ YÜKLÜ.
1 saat dahi gitmiyorsa telefon ısınıyor mu ? ısınmıyorsa bataryanızda sorun var gibi görünüyor

Oyla:

Cimbombom

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
9.2.1kararlı
Cihazım
mi max 2
Konular
0
Isınma olmuyor anında bitiyor kapanıyor.

Oyla:

nesimeren

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
nesim
Cihazım
mı3
Konular
0
selam beyler mi max 2 bana yedek alınmış qcn lazım melodi yazdım qcn yedek almadığım ıcın sebeke vermiyor yadımlarınızı beklıyorum

Oyla:

aydogdum1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İlhan
Cihazım
RedmiNote4SD
Konular
2
Merhabalar, 2 telefon ile aranıza katıldım.

Cumartesi akşamı 2 tane mi max 2 aldım. Biri bana biri eşime. Telefonu çok incelemiş ve hayranlık duymuştum. İndirimi bekliyordum geldiği gibi gidip aldım 5m migrostan delta servis garantisiyle. Telefonla ilgili düşüncelerimi belirteceğim; belki yeni alacaklara faydası olur.

İlk akşam malum telefonu kurcalama programlar oyunlar yani hep kuruluma zaman ayırdık eşimle.
Eşimin telefonunda gece güncellemesi otomatik olmuş, mi global 9.0.3.0 şeklinde. Baktım menüsü falan bazı değişiklikler var, Güvenlik kısmı olsun pil tasaruff kısmı olsun hepsi değişmiş. sevmedim dedim ben güncellemiyecem falan, ama nasıl olduysa oto güncelleme kapalıyken pazarı pazartesine bağlayan gece benimkinde de olmuş. Sabah görünce üzüldüm ama artı yanlarıda var benim için,

Ekran kaydedici eklenmiş bu benim için önemliydi, ekran bölme eklenmiş bu da güzel bir özellik. buna benzer şeyler işte.

Ama eksileri ise yukarda dediğim gibi pil kısmındaki kısıtlamaların kaldırılmış olması. fakat bataryaya etki etti mi emin değilim. pazar günü 100 şarj ile sabah 11 den gece 1 e kadar elden düşmeden oyundur kameradır wp görüntülü görüşmeleri derken %34 ile kapadım günü.

Güncellemeden sonra ise yani dün sabahtan itibaren sabah 9 da aldım elime başladım oyunun dibine vurmaya hepsi ağır grafikli, bir de kamerayı test edeyim dedim yarım saatten fazla ona gitti 4k video çekim olsun hd çekim olsun yeni oyunlar indirip kurmalar falan derken gece 12 de %26 kalmıştı.

Aslına bakarsak önceki günden daha çok oyun oynadım ve ek olarak kamera çekimleri işin içine girdi. her şey iyi güzel fakat %100 de iken tasarruf modunu açtım. ondan önceki gün yani güncellemesiz tasarruf modu özel olarak açık değildi. miu önerilir aktifti. ondan sonraki tasarruf modu değildi yani.

GÜNCELLEMEDE EN GICIK OLDUĞUM OLAY İSE ŞU; menüde bazı seçenekler ingilizce. türkçe değil. gelen değişikliklerin ne olduğunu anlamadık. çeviriyle uğraşmadım uğraşmam da gerekmez türkçe vermeleri gerekirdi diye düşünüyorum yani eksiklik var.
****** BU SORUN HERKESTE VAR MI ? ******

Telefon çok güzel çalışıyor, ağır oyunlarda ne donma oldu ne kasma, mesaj gelirken genelde telefonlar kasardı ama bunda kasmıyor. oyunda ekran kaydı açınca kasardı bunda kasmıyor. yani çok hızlı çalışıyor. ve ben kamerasına bayıldım. internette genelde kötünün iyisi derler de iyinin iyisi bu. ışığı ayarladın mı olay bitiyor. 4k video çekimi muazzam zaten. Şarjı efsane. telden int üzeri film açıp tv ye yansıtıp izliyoruz sorunsuz bu da çok güzel. şimdilik bu kadar.
Hocam EKRAN BÖLME nasıl yapılır. Telefonum Redme Note 4 SD. Teşekkür ediyorum.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE