Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Kilid açık değil TWRP Yüklü değil malesef
O zaman zaten hata almanız çok doğal çünkü o yüklemek istediğiniz recovery versiyonu.... Özellikle de belirttim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-12-19-12-23-37-620_com.android.settings.png
    Screenshot_2017-12-19-12-23-37-620_com.android.settings.png
    160,6 KB · Görüntüleme: 31
Oyla:

Muratgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi max 2
Konular
5
Arkadaslar biraz forum özürlüyüm.. Benim gitmeyen mesaj sorunum var. Ya gitmiyo gercekten yada gitsede o gitmedi diye uyarı gene geliyo... Zaten kemarada video kaydetmede o pis sesi çözemedim.. E bşde sizden ricam şu. Kensş teknik dilinizden konuşuyosunuz ama kendi tarikatınız oluyor. Benm gibi root cart curt vçbilmeyenler foruma bakıp ya bunlar ne diyyyy diye kaçıyor.. Bunu nedense sizin gibi tüm teknik bilirkişiler yapıyor.. Biriniz çıkıp a4 enatın
[doublepost=1513875685,1513875407][/doublepost]Arkadaslar sizce çok teknik konusup bilmeyen forum severleri zora sokmuyor musunuz.. Roottan anlamayan yada bahsettiğiniz tüm işlersen anlamayanlar bön bön bakıp ckıypr geri. Siz bilenler neden once bu şu şudur budur diye bi calısma yapmıyorda bilmemizi bekliyorsunuz.mesajım gitmşyor gönderilmedi uyarısı geliyor ne yapmam gerek? Uzun forum mail vb yazınca sayfa kitleniyor ne olcak? Hani yardım.. Kendi tarikatınızımkurmayın sayın bilirkişiler

Ekli dosyalar

• IMG_20171221_200353.png
    IMG_20171221_200353.png
    22,4 KB · Görüntüleme: 23
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaslar biraz forum özürlüyüm.. Benim gitmeyen mesaj sorunum var. Ya gitmiyo gercekten yada gitsede o gitmedi diye uyarı gene geliyo... Zaten kemarada video kaydetmede o pis sesi çözemedim.. E bşde sizden ricam şu. Kensş teknik dilinizden konuşuyosunuz ama kendi tarikatınız oluyor. Benm gibi root cart curt vçbilmeyenler foruma bakıp ya bunlar ne diyyyy diye kaçıyor.. Bunu nedense sizin gibi tüm teknik bilirkişiler yapıyor.. Biriniz çıkıp a4 enatın
[doublepost=1513875685,1513875407][/doublepost]Arkadaslar sizce çok teknik konusup bilmeyen forum severleri zora sokmuyor musunuz.. Roottan anlamayan yada bahsettiğiniz tüm işlersen anlamayanlar bön bön bakıp ckıypr geri. Siz bilenler neden once bu şu şudur budur diye bi calısma yapmıyorda bilmemizi bekliyorsunuz.mesajım gitmşyor gönderilmedi uyarısı geliyor ne yapmam gerek? Uzun forum mail vb yazınca sayfa kitleniyor ne olcak? Hani yardım.. Kendi tarikatınızımkurmayın sayın bilirkişiler

Normalde bu tarz bir mesaja anlam veremezdim ama geçenlerde evdeki uydu alıcısı bozulnca uydu forumlarına bakayım dedim... Sizi çok iyi anlıyorum :D

Sorunun genellikle Mi Mesaj özelliğinin açık olmasından kaynaklanıyor. Mesajlar uygulamasının ayarlarından bir kontrol eder misiniz? Eğer Mi Mesaj açık ise kapatmayı deneyebilirsiniz.

Oyla:

Arap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Dün güncelleme geldi mı max2 telefonuma neler düzeltildi bilen varmı bu arada aranıza yeni katıldım

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dün güncelleme geldi mı max2 telefonuma neler düzeltildi bilen varmı bu arada aranıza yeni katıldım
Aramıza hoşgeldiniz, hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah... Yeni güncellemede pek kayda değer birşey yok, ufak tefek şeyler sadece

Oyla:

Arap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Aramıza hoşgeldiniz, hayırlı olsun, güle güle kullanın inşallah... Yeni güncellemede pek kayda değer birşey yok, ufak tefek şeyler sadece

Teşekkürler
[doublepost=1514190263,1514066086][/doublepost]
Yukarıda tüm yorumları yapan dostlar.. Bu gece sırf alt komşumun sesi kayıt edilip polise verim diye ilk kaydımı yaptım ses berbat geldi. Anladım ki herlesde var.. Madde 1...bu kararlı olayı nedir.. Root atarak garanti giser vs.. Ben anlamam bu işlerden dostlar.. Sıkıntım şunlar...

En iyi kulaklıl var ses düşük kalitesiz.. Sebeb ve çözüm nolur.

Ek olarak video ses kaydı sorunu..

Ek olaral yukarıdakı olayları nasıl neden yaparım yapmalıyım... Yapmasam nolur yapsam nolur...

Not.. Anlamam bu işlerdrn nolur bi yardım basit sade anlatım..

Varolun
[doublepost=1513294634,1513293782][/doublepost]Mıuı 9020 şuan
Ses kaydı uygulamasında müzik seçeneği ni tıklayın sorun kalmıyor ben yaptım oldu

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Arkadaşlar benim gibi tema bölümünde "ağa bağlanılamıyor" sorunu yaşayan var mı? Duvar kağıdı indirmek isterken fark ettim, epey canım sıkıldı şu an. Nette bulduğum bölge değiştirme, cihazı resetleme gibi durumlar çözüm olmuyor.

Miui 9.0 Kararlı - 9.0.3.0 (NDDMIEI)

Oyla:

kemal31

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kemal
Cihazım
mi max2
Konular
4
Arkadaşlar benim gibi tema bölümünde "ağa bağlanılamıyor" sorunu yaşayan var mı? Duvar kağıdı indirmek isterken fark ettim, epey canım sıkıldı şu an. Nette bulduğum bölge değiştirme, cihazı resetleme gibi durumlar çözüm olmuyor.

Şuan bağlanılamıyor

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

Bende Xiaomi.EU rom yüklü ve bende bağlanamıyorum

Oyla:
Üst Alt