Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Yukarıda tüm yorumları yapan dostlar.. Bu gece sırf alt komşumun sesi kayıt edilip polise verim diye ilk kaydımı yaptım ses berbat geldi. Anladım ki herlesde var.. Madde 1...bu kararlı olayı nedir.. Root atarak garanti giser vs.. Ben anlamam bu işlerden dostlar.. Sıkıntım şunlar...

En iyi kulaklıl var ses düşük kalitesiz.. Sebeb ve çözüm nolur.

Ek olarak video ses kaydı sorunu..

Ek olaral yukarıdakı olayları nasıl neden yaparım yapmalıyım... Yapmasam nolur yapsam nolur...

Not.. Anlamam bu işlerdrn nolur bi yardım basit sade anlatım..

Varolun
[doublepost=1513294634,1513293782][/doublepost]Mıuı 9020 şuan

Yapma yahu, cidden kayıt sesinde sorun mu var? Ya ben Lenovo P2'de zaten aynı sorundan muzdariptim. Sırf yeni doğacak çocuğumuzun videolarını da yeni cihazda daha iyi çekebiliriz diye Max 2 sipariş etmiştim. Acaba kutuyu açmadan geri gönderip siparişi iptal mi etsem? Yoksa bu video ses kaydını çözecek bir firmware falan var mı acaba? Muratgunes

Lütfen cihazın kullanıcıları görüşünüzü ve desteğinizi eksik etmeyin. Sorunları olan, sorunları çözülemeyen cihazı kullanmak zorunda kalmak istemiyorum.

Ses kalitesi bence yeterli, bu ne istediğinize göre değişir. Ama bence çoğu telefon alt kattaki yani tavan kalınlığındaki betondan diğer tarafın sesini doğru düzgün alamaz. damn2u hocam webteknonun inceleme videosu var, onun bir kısmında telefondan konuşuyor, çok değil ama ne olduğunu göstermeye yeter bi bak istersen.

Romlarla dolby atmos gibi ses paketleri yükleniyor ama ne kadar etkiliyor daha deneyemedim Skorpi hocam daha iyi bilir.
Video ses kayıt sorunu çözümünü Sayın yemreoktn bu şekilde bulmuş...

Mi Max 2 Video Kayıt Ses Sorunu Yaşayanlar İçeri

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Muratgunes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi max 2
Konular
5
Ses kalitesi bence yeterli, bu ne istediğinize göre değişir. Ama bence çoğu telefon alt kattaki yani tavan kalınlığındaki betondan diğer tarafın sesini doğru düzgün alamaz. damn2u hocam webteknonun inceleme videosu var, onun bir kısmında telefondan konuşuyor, çok değil ama ne olduğunu göstermeye yeter bi bak istersen.

Romlarla dolby atmos gibi ses paketleri yükleniyor ama ne kadar etkiliyor daha deneyemedim Skorpi hocam daha iyi bilir.
Yapma yahu, cidden kayıt sesinde sorun mu var? Ya ben Lenovo P2'de zaten aynı sorundan muzdariptim. Sırf yeni doğacak çocuğumuzun videolarını da yeni cihazda daha iyi çekebiliriz diye Max 2 sipariş etmiştim. Acaba kutuyu açmadan geri gönderip siparişi iptal mi etsem? Yoksa bu video ses kaydını çözecek bir firmware falan var mı acaba? Muratgunes

Lütfen cihazın kullanıcıları görüşünüzü ve desteğinizi eksik etmeyin. Sorunları olan, sorunları çözülemeyen cihazı kullanmak zorunda kalmak istemiyorum.
Gözünü kırpmadan al.. Sırf 5300 amper kafi almaya. Arkadas power bank derdi yok sart etmeden yuzde 30 la çıkmaksama kadar video izle tık yok.. Burda bazı eylemleri kelımeler ben anlamıyorum arkadaşlara yazdım ne ne değildir diye... Alttakımkomsunsesi dahıl normalmsokakdaki sesi de almıyor sanki denizin içinde cekıyorum bozuk maaleaef
[doublepost=1513320300,1513320176][/doublepost]

Yok dostum. Aldıgımdan beri böyle sokakda kapalımacık alanda klasik bi vdeo işte özetle.. Ses o şejilde geliyor.. Çözüm var diyen arkadasınki gibi yaptım gene aynı .. Güncelleme aldıö pilde hafifden zor dolmaya basladı.. Arıyorum yuzde 10 pil var.. 30 dk yuzde 50 dolar iken şimdi yüzde 40 zor doluyor bi abzurt durum var çözemedim

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Arkadaşlar teşekkürler mesajlarınız için. Gece buraya mesaj yazdıktan sonra biraz araştırdım, öncelikle youtube'da video ses sorununu açıkta gösteren videolar var, bunun yanında XDA'dan tutun Miui forumlarına kadar bu sorunlardan şikayet eden bir yığın insan var. Miui 9 güncellemesi ile bile çözülmediğinden bahsediyorlar. 3. şahıs geliştiricilerin 3. parti müdaheleler ile bu sorunu aşmaya çalıştığı konularda gördüm. Bakalım bende deneyeceğim artık şansımı. Tabi kargo cihazı bugün getirirse deneme şansım olacak. =]

Oyla:

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Gözünü kırpmadan al.. Sırf 5300 amper kafi almaya. Arkadas power bank derdi yok sart etmeden yuzde 30 la çıkmaksama kadar video izle tık yok.. Burda bazı eylemleri kelımeler ben anlamıyorum arkadaşlara yazdım ne ne değildir diye... Alttakımkomsunsesi dahıl normalmsokakdaki sesi de almıyor sanki denizin içinde cekıyorum bozuk maaleaef
[doublepost=1513320300,1513320176][/doublepost]
Yok dostum. Aldıgımdan beri böyle sokakda kapalımacık alanda klasik bi vdeo işte özetle.. Ses o şejilde geliyor.. Çözüm var diyen arkadasınki gibi yaptım gene aynı .. Güncelleme aldıö pilde hafifden zor dolmaya basladı.. Arıyorum yuzde 10 pil var.. 30 dk yuzde 50 dolar iken şimdi yüzde 40 zor doluyor bi abzurt durum var çözemedim
Dostum şuan arkadaşlarla test ettik benim Mi Max2'nin sesi güzel, en azından normal diyebilirim :D Eğer garanti varsa gönder bence, belkide mikrafon arızası vardır.

Oyla:

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Evde çok yüksek sesli müzik dinlerken, yada konser/etkinlik alanlarında, çok gürültülü yerlerde bir video kaydedin, sorunu göreceksiniz. Maalesef benim cihazımda da bu sorun var. Artık bir şekilde araştırmalarla çözmeye çalışacağım. Olmazsa da girip bir fotoğraf makinası alacağım artık, kahretsin yani. no~~

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Walla hocam sizin yöntemde işe yaramadı.Sanirim orjinal roma alerjisi var benim telingiggle~~Neyse yapacak bisey yok.Orjinal romu fastboottan kurcaz.Cevaplar için tekrar teşekkürler.
Lazy flasher kullanmayı deneyin bir daha ki seferinde

Oyla:

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Lazy flasher kullanmayı deneyin bir daha ki seferinde

Teşekkürler hocam problemi çözeli epey oldu.Romu kurduktan sonra aşağıdaki linkteki zip dosyasını flasliyorum.O zaman sorunsuz aciliyoryn~~

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkürler hocam problemi çözeli epey oldu.Romu kurduktan sonra aşağıdaki linkteki zip dosyasını flasliyorum.O zaman sorunsuz aciliyoryn~~
Rica ederim, ikiside aynı şey zaten

Oyla:

Muratalper55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Alper
Cihazım
Mİ-Max2 64GB
Konular
11
Mi max 2 için güncelleme ne zaman gelecek haftalık

Birde 9.0.3 güncelleme geldi mi Skorpi

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Mi max 2 için güncelleme ne zaman gelecek haftalık

Birde 9.0.3 güncelleme geldi mi Skorpi
Global beta ertelendi, ne zaman gelir, bilinmiyor....
Kararlı global için Recovery güncellemesi mevcut..

Oyla:
Üst Alt