Soru Xiaomi Mi Max 2 Sahiplerinin dikkatine

• Konbuyu başlatan Skorpi
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 458
  • Görüntüleme 52K

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Şu an forumumuzda bildiklerim dahilinde 55 Kişiyiz.....
Bazıları forumda aktif, bazıları değil....Benim merak ettiklerim ise:

Kim hala MIUI 8 Kararlı rom 8.5.8.0 kullanıyor?
Kim BL Kilidini açtı?
Kim cihazını rootladı?
Kim hangi romu kullanıyor ve/veya hangilerini denedi ve hangisinden memnun kaldı?

Bunların yanısıra cihazınızdan genel olarak memnunmusunuz veya herhangi bir şikayetiniz varmı?

Cihazınız için büyük diyenlere, Sizde, Cihazım büyük değil, sizinki bunun yanında küçük kalıyor deyin8=)

Teşekkürler...

damn2u

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
R.Note 5 Pro
Konular
7
Sanırım Xiaomi sunucularıyla alakalı bir sorun var. Teşekkürler geri bildirimleriniz için. Yes~~

Oyla:

Crowley

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
X. Mi Max 2
Konular
0
Merhaba ben çok yakında Xiaomi Mi Max 2 alıyorum ve rom felan hakkında fazla bişey bilmiyorum bikaç sorum olucak şimdiden teşekkürler
1-Rom nedir? kararlı rom nedir? ve MIUI 9 u manuel mi yüklüyoruz? ve ne işe yarar?
2-Skorpi abi sen xiaomi.eu yüklü demişsin o nedir? tema felanmı?
3- telefonun arka kamerasında video çekerken odaklama sorunu varmış , varmı ? güncellemeler ile düzeltilirmi?
şimdiden sağolun.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba ben çok yakında Xiaomi Mi Max 2 alıyorum ve rom felan hakkında fazla bişey bilmiyorum bikaç sorum olucak şimdiden teşekkürler
1-Rom nedir? kararlı rom nedir? ve MIUI 9 u manuel mi yüklüyoruz? ve ne işe yarar?
2-Skorpi abi sen xiaomi.eu yüklü demişsin o nedir? tema felanmı?
3- telefonun arka kamerasında video çekerken odaklama sorunu varmış , varmı ? güncellemeler ile düzeltilirmi?
şimdiden sağolun.
Merhaba, şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız İnşallah...3.madde ile ilgili bilgim yok çünkü viedo çekmedim hiç....buna bilenler cevap verirler...diğer konulara gelince almadan önce aşaıdaki konulara bir göz atarsanız, cihaz gelene kadar bu işin profesörü olursunuz zaten...

İnceleme - Muhtelif Rom'ların özellikleri ve farklılıkları
Yardım - Firmware, Stock ROM ve Custom ROM nedir?
Rehber - Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme

ve ayrıca buradaki konulara genel bir göz atın...

Mi Max 2

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Crowley

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
X. Mi Max 2
Konular
0
Teşekkür ederim Telefonu aldığımda herhangi bir rom yüklemelimiyim gereklimidir? yeniler için veya en iyisi önericeğiniz rom nedir?
[doublepost=1514486472,1514486315][/doublepost]kusura bakmayın çok soru soruyorum ama telefonda çok farklı rom deneyip durmak zarar verirmi? çok değiştirmek felan

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Teşekkür ederim Telefonu aldığımda herhangi bir rom yüklemelimiyim gereklimidir? yeniler için veya en iyisi önericeğiniz rom nedir?
[doublepost=1514486472,1514486315][/doublepost]kusura bakmayın çok soru soruyorum ama telefonda çok farklı rom deneyip durmak zarar verirmi? çok değiştirmek felan
Estağfurullah, kusurluk bir şey yok, cihazı ilk aldığınızda zaten kararlı global rom ile gelir ve büyük ihtimalle Wifi ye bağlandığınızda yeni güncellemeyi göreceksiniz....Konulara biraz vakıf olana kadar o romda kalırsınız, sonra eğer isterseniz, BL Kilidini açıp, TWRP yükler ve istediğiniz romu yükleme şansına sahip olursunuz...Ben Cihazı Haziran 11 inde aldım ve şu ana kadar 100 den fazla rom değiştirmişimdir ve cihaz hala ilk günkü gibi Canavar maşallah, çünkü Mi Max 2 Xiaomi'nin Kral'ı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

ulnaradiuss

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Saygıdeğer beyfendiler ve hanımefendiler .

Xiaomi mi max 2 telefonumu cep..rt isimli satıcıdan sipariş vermiş bulunmaktayım. 1-2 gün içinde kargonun ulaşmasını bekliyorum. Yazılarınızı okudum , genel anlamda sorularımın çoğunun cevabını bulabildim.İlk defa xiaomi markalı bir telefon ve android kullanacağım. Sorun yaşamamayı ümit ediyorum. Bilgilendirmeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum . 1-2 gün içerisinde artık ben de xiaomi mi max 2 ile aranıza katılacağım .

Saygılar, sevgiler .. :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Saygıdeğer beyfendiler ve hanımefendiler .

Xiaomi mi max 2 telefonumu cep..rt isimli satıcıdan sipariş vermiş bulunmaktayım. 1-2 gün içinde kargonun ulaşmasını bekliyorum. Yazılarınızı okudum , genel anlamda sorularımın çoğunun cevabını bulabildim.İlk defa xiaomi markalı bir telefon ve android kullanacağım. Sorun yaşamamayı ümit ediyorum. Bilgilendirmeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum . 1-2 gün içerisinde artık ben de xiaomi mi max 2 ile aranıza katılacağım .

Saygılar, sevgiler .. :)
hayırlı olsun diyelim hocam

Oyla:

Crowley

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özgür
Cihazım
X. Mi Max 2
Konular
0
Ürünü sonunda aldım biraz uğraştırdı taksit felan, gerçekten çok güzel fakat bir sorum var ürünü aldım içinde adaptör çıktı dönüştürücüye gerek kalmadı türkiyede kullanılan adaptör üstünde de xiaomi yazıyor quick sarj yazmıyordu emin değilim acaba hızlı şarjmı ? şarja takınca telefonda şarjın yanında şimşek var :D
[doublepost=1514638565,1514638547][/doublepost]teşekkür ederim burhan.
[doublepost=1514639591][/doublepost]bana dedin sanmışım :D

Oyla:

Arap

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arap
Cihazım
Mi max 2
Konular
0
Ürünü sonunda aldım biraz uğraştırdı taksit felan, gerçekten çok güzel fakat bir sorum var ürünü aldım içinde adaptör çıktı dönüştürücüye gerek kalmadı türkiyede kullanılan adaptör üstünde de xiaomi yazıyor quick sarj yazmıyordu emin değilim acaba hızlı şarjmı ? şarja takınca telefonda şarjın yanında şimşek var :D
[doublepost=1514638565,1514638547][/doublepost]teşekkür ederim burhan.
[doublepost=1514639591][/doublepost]bana dedin sanmışım :D
[doublepost=1514643310][/doublepost]Aynı olay bende de. Oldu 5 volt 2.5 Amper yazıyor

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
herkes adaptörler için farklı voltajlar söylüyor acaba max 2 için farklı sarj aletleri mi veriyorlar benim aldıgım cihazın kutusu ver sarj aleti buyrun
birde cihazı yurt dışından arkadaşım getirdi türkiyeden alınmadı cihaz hiç açılmamıştı kutu üzerindeki seffaf poset bile duruyordu

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2017-12-30 at 18.01.02.jpeg
    WhatsApp Image 2017-12-30 at 18.01.02.jpeg
    133,2 KB · Görüntüleme: 42
  • WhatsApp Image 2017-12-30 at 18.01.03 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2017-12-30 at 18.01.03 (1).jpeg
    94 KB · Görüntüleme: 31
  • WhatsApp Image 2017-12-30 at 18.01.03.jpeg
    WhatsApp Image 2017-12-30 at 18.01.03.jpeg
    127,7 KB · Görüntüleme: 34
Oyla:
Üst Alt