Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Evet yeni aldım. Aldığımda Miui 8 yüklüydü, hemen güncelleme geldi, şu an 9.2.1.0

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım ben bir süre güncellemeyeceğim bakalım böyle nasıl? Güle güle kullanın sizde

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Anladım ben bir süre güncellemeyeceğim bakalım böyle nasıl? Güle güle kullanın sizde
Telefonun önceki pil performansını bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama sanki dediğiniz doğru, bu pilden daha yüksek performans bekliyorum. 9.2.1 sürümü bu noktada performanslı olmayabilir o yüzden, inşallah bir sonraki sürümde pil performansı biraz daha artar.

Oyla:

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Telefonun önceki pil performansını bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum ama sanki dediğiniz doğru, bu pilden daha yüksek performans bekliyorum. 9.2.1 sürümü bu noktada performanslı olmayabilir o yüzden, inşallah bir sonraki sürümde pil performansı biraz daha artar.

Hocam ben sırf bu güncelleme olayı yüzünden cihazı değiştirdim gittim beyazını aldım, çünkü durup dururken 3-4 gün şarj etmediğim telefonu 2 günde bir şarj etmeye başladım 9.2.1'e güncelledikten sonra bariz düşüş gördüm. Tekrar eski sürüme dönsem de durum değişmedi yenisi aldım. Eski sürüme temiz kurulum yaptım ama ben tamamen temiz kurulum olduğunu düşünmüyorum zira Apple gibi çoğu firma da cihazların zaman içinde batarya olsun performansları olsun bilerek düşürüyorlar. Ben eskiye döndüm ama bir takım yazılım verileri bana göre temizlenmiyor. Telefon üreticilerinin de işine gelmiyor tabi kimsenin 3 4 yıl aynı cihazı kullanması. Benim genel olarak cihazlarda yaşadığım tecrübe böyle. Köşe yazısı gibi oldu biraz cevap ☺️

Oyla:

Xiaomici

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hacy
Cihazım
Mi Max 2
Konular
3
Hocam ben sırf bu güncelleme olayı yüzünden cihazı değiştirdim gittim beyazını aldım, çünkü durup dururken 3-4 gün şarj etmediğim telefonu 2 günde bir şarj etmeye başladım 9.2.1'e güncelledikten sonra bariz düşüş gördüm. Tekrar eski sürüme dönsem de durum değişmedi yenisi aldım. Eski sürüme temiz kurulum yaptım ama ben tamamen temiz kurulum olduğunu düşünmüyorum zira Apple gibi çoğu firma da cihazların zaman içinde batarya olsun performansları olsun bilerek düşürüyorlar. Ben eskiye döndüm ama bir takım yazılım verileri bana göre temizlenmiyor. Telefon üreticilerinin de işine gelmiyor tabi kimsenin 3 4 yıl aynı cihazı kullanması. Benim genel olarak cihazlarda yaşadığım tecrübe böyle. Köşe yazısı gibi oldu biraz cevap
Bende 9 dan 8 e geri döndüm o zaman 10 11 ekran süresi alırken şimdi 15 16 civarı alıyorum .Şöyle söyleyeyim ben çok cihaz kullandım ortalama yarım gün bataryası iyi olanlar 1 günü çıkarıyordu.Mi Max 2 2günü çıkarıyor.Siz şarj için cihazı tazelemişsiniz
Helal olsun.

Oyla:

yurttaşsalih

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
salih
Cihazım
Poco F3
Konular
3
merhaba. ben de mi max 2'liyim artık. telefonumda nougat 7.1.1 NMF26F ve MIUI global 9.2 I kararlı 9.2.1.0 (NDDMIEK) yüklü. kontrol ettiğimde güncelleme yok yazıyor. son sürüm bu mudur mi max 2 için?

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
merhaba. ben de mi max 2'liyim artık. telefonumda nougat 7.1.1 NMF26F ve MIUI global 9.2 I kararlı 9.2.1.0 (NDDMIEK) yüklü. kontrol ettiğimde güncelleme yok yazıyor. son sürüm bu mudur mi max 2 için?
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.... Evet son güncelleme var sizde

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

enginkir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Engin
Cihazım
mi5s
Konular
0
Arkadaşlar hepinize merhaba,Ben Mi5s kullanıyorum.Eşime de yeni bir telefon alma ihtiyacı doğdu.Oyun falan oynamıyor ama büyük ekran istiyor kitap okuma ve video için.Ben de biraz araştırınca Mi max2 ile Redmi 5 plus buldum internette. Birbirine yakın cihazlar.Redmi 5 plus daha yeni sanırım.Fikir sahibi olan varsa tercih konusunda çok sevinirim. Benim kullandığım Mi5 s ile kıyaslandığında performansı nasıldır? Çok teşekkür ederim..

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Arkadaşlar hepinize merhaba,Ben Mi5s kullanıyorum.Eşime de yeni bir telefon alma ihtiyacı doğdu.Oyun falan oynamıyor ama büyük ekran istiyor kitap okuma ve video için.Ben de biraz araştırınca Mi max2 ile Redmi 5 plus buldum internette. Birbirine yakın cihazlar.Redmi 5 plus daha yeni sanırım.Fikir sahibi olan varsa tercih konusunda çok sevinirim. Benim kullandığım Mi5 s ile kıyaslandığında performansı nasıldır? Çok teşekkür ederim..
Redmi 5 Plus çıkınca ki biliyorsunuz yeni çıktı, otomatikman mi max 2 ile karşılaştırdım ve kesinlikle mi max 2 'nin daha üstün olduğu kanaatine vardım, şahsen mi max 2 tavsiye ederim size. Bende eşime mi max 64 GB almıştım, öğretmen kendisi, tüm işlemlerini ordan yapıyor, bilgisayar gibi kullanıyor ve çok memnun. Aşağıda karşılaştırma linki veriyorum, sizde bir bakın.

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Redmi 5 Plus çıkınca ki biliyorsunuz yeni çıktı, otomatikman mi max 2 ile karşılaştırdım ve kesinlikle mi max 2 'nin daha üstün olduğu kanaatine vardım, şahsen mi max 2 tavsiye ederim size. Bende eşime mi max 64 GB almıştım, öğretmen kendisi, tüm işlemlerini ordan yapıyor, bilgisayar gibi kullanıyor ve çok memnun. Aşağıda karşılaştırma linki veriyorum, sizde bir bakın.

İsterseniz Redmi 5 Plus'ın mi max 2 'ye göre eksilerinide yazayım:
1 - max 2 type c girişli ve hızlı şarjlı, 5 Plus micro usb girişli ve hızlı şarj yok
2 - işlemciler aynı ama max 2 4 gb ram, 5 Plus 3 gb ram
3- Max 2 64 GB rom, 5 Plus 32 GB rom(gerçi sanırım 5 Plus' ın 64 GB versiyonunda var)
4- Max 2 5 Plus a göre daha ince
5- Max 2 nin bataryası daha büyük
6- Max 2 nin ekranı daha büyük ama çok ergonomik, büyük ve kaba hissi vermiyor
Umarım yardımcı olmuşumdur, tabiki tercih hakkı sizin.

Oyla:
Üst Alt