Soru Xiaomi Mi Max 2 - Kimlerde var?

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Dün gittim yine beyaz renk mi max 2 aldım. Siyah renklisi vardı Kasım 2017'de almıştım. Normalde siyah renk severim ama bu telefonda kesinlikle beyaz renk kendini gösteriyor.
Kutudan çıktığı gibi kullanacağım sistem güncelleme vs yapmıyorum bakalım batarya performansında değişiklik olacak mı? Siyah olanı 3-4 günde bir şarj ediyordum ta ki 9.2.1'e güncelleyene kadar.
Bu arada beyaz renkte adaptör değişik ince bir adaptör çıktı ince uçlu dönüştürücü koymuşlar. Bir arkadaş yazmış niye bu telefonu niye çıkardılar bağımlısı olduk diye gerçekten de öyle ☺️kesinlikle parasının her kuruşunu hak ediyor.
Sar değerinden çekiniyordum ama çift hat aynı anda aktif olduğu zaman biraz yükseliyormuş, tek hat kullananlara sorun yok her telefonda radyasyon var ☢

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dün gittim yine beyaz renk mi max 2 aldım. Siyah renklisi vardı Kasım 2017'de almıştım. Normalde siyah renk severim ama bu telefonda kesinlikle beyaz renk kendini gösteriyor.
Kutudan çıktığı gibi kullanacağım sistem güncelleme vs yapmıyorum bakalım batarya performansında değişiklik olacak mı? Siyah olanı 3-4 günde bir şarj ediyordum ta ki 9.2.1'e güncelleyene kadar.
Bu arada beyaz renkte adaptör değişik ince bir adaptör çıktı ince uçlu dönüştürücü koymuşlar. Bir arkadaş yazmış niye bu telefonu niye çıkardılar bağımlısı olduk diye gerçekten de öyle kesinlikle parasının her kuruşunu hak ediyor.
Sar değerinden çekiniyordum ama çift hat aynı anda aktif olduğu zaman biraz yükseliyormuş, tek hat kullananlara sorun yok her telefonda radyasyon var
Siyah olana ne olmuştu ki?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Ekran koruyucu ve kılıf almadım henüz kargo yolda, ödüm patlıyor çizilecek diye ☺️ mi kumanda uygulaması süper bir şey ben onu keşfettim

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Ekran koruyucu ve kılıf almadım henüz kargo yolda, ödüm patlıyor çizilecek diye mi kumanda uygulaması süper bir şey ben onu keşfettim
Ben alır almaz hemen sipariş verdim dün ikisini de taktım, nano ekran koruyucu aldım, süper oldu. Taktırana kadar çok dikkat ettim :)

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

godsmack82

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan Taybuğa
Cihazım
Mi max 2
Meslek
Kaptan ⚓
Konular
1
Ben alır almaz hemen sipariş verdim dün ikisini de taktım, nano ekran koruyucu aldım, süper oldu. Taktırana kadar çok dikkat ettim :)

Aynen hocam şeffaf kılıf ve nano ekran koruyucu aldım N11'den. Aldığım yere yorum yazmış bir kaç kişi mi max 2 kullananlar düşünmeden alabilir falan diye. Gold renk olduğu için telefon şeffaf aldım.

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Aynen hocam şeffaf kılıf ve nano ekran koruyucu aldım N11'den. Aldığım yere yorum yazmış bir kaç kişi mi max 2 kullananlar düşünmeden alabilir falan diye. Gold renk olduğu için telefon şeffaf aldım.
Güle güle kullanın

Oyla:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Yeni mi aldınız sizde telefonu? 9.0.1 yüklü geldi bende sizde hangi sürüm var?
Evet yeni aldım. Aldığımda Miui 8 yüklüydü, hemen güncelleme geldi, şu an 9.2.1.0

Oyla:
Üst Alt