Yardım Xiaomi mi max 2 brick

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
stock rom
Telefon Modeli
Xiaomi mi max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese selamlar, arkadaşım mi max 2 aldı ve çok anlamamasına rağmen malesef internetten biraz araştırıp twrp yükleyerek Rom atmaya çalışmış ve sanırım telefonu brick olmuş. Yardim için bana geldi. Şu anda telefonda hiç bir hareket yok. Ne twrp ve ne de fastboot moduna geçmiyor, şarja takınca şarj ışığı yanmıyor, bilgisayara mi flash indirdik, telefonu qualcom olarak görüyor. Bu arada bootloader kilidi açik telefonun. Ben biraz araştırdım Rom atmadan usb hata ayiklamayi aktif yapmasi gerekiyormuş ama yapmamış onu. Bende Samsung var, aklıma bu site geldi ,yardimci olursaniz çok seviniriz.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hocam güç tuşuna 20 sn basılı tuttum,sonuç yine aynı.Aşağıda 32 bit pc nin hata görüntülerini veriyorum ama benzer hataları 64 bit pc de de verdi. 64 bit pc ye 64 bit mi flash ve driverlarıda yüklemiştim. Ayrıca aygıt yöneticisinde 9008 portu üzerinde herhangi bir ünlem işareti yok.
Güç tuşuna 20 sn basılı tuttuğunuzda aygıt kopma bağlanma sesi geliyor mu?

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Dostum bendede o hatayi veriyordu cok iyi hatirliyorm driverlar eksiksiz olsun, imza korumayi kapatin ve dogru miflash kullanin olmasi gerekiyor baska birsey varsa zenex bey bilir ben bunlari yaptigimda acilmisti cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum yanlis miflash kullaniyorsun 64bit olcak
Hocam arkadaşın 64 bit pc sine forumdan indirdiğim 64 bit mi flashı kurdum,yine böyle hatalar verdi. imza korumayıda ikimizin pc sinde de kaldırdım. Eksik neyse bulup çözücez inşallah. Formatla olursa benim pc yi 64 bit e yükseltip biraz daha uğraşıcam.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Hocam arkadaşın 64 bit pc sine forumdan indirdiğim 64 bit mi flashı kurdum,yine böyle hatalar verdi. imza korumayıda ikimizin pc sinde de kaldırdım. Eksik neyse bulup çözücez inşallah. Formatla olursa benim pc yi 64 bit e yükseltip biraz daha uğraşıcam.
Miflash 2017li bi surum gozukuyor o 64bit degil ama ss attigm yaninda win64bit yazani indir xiaomi tool dan

Zenex cozer bu isi :)

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Güç tuşuna 20 sn basılı tuttuğunuzda aygıt kopma bağlanma sesi geliyor mu?

Gelmiyor.

Miflash 2017li bi surum gozukuyor o 64bit degil ama ss attigm yaninda win64bit yazani indir xiaomi tool dan

Zenex cozer bu isi :)
Can dostum tam dediğin mi flashı indirmiştim bugün. Aşağıda fotoğrafını atıyorum. O 64 bit flashı arkadaşın 64 bit pc sine kurdum bugün ama yine aynı hataları verdi. Yalniz onda şu 20 sn. basılı tutma olayını denemedim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180929-210821.png
    Screenshot_20180929-210821.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Hmm bende bilgiler tukendi baska bir durum olabilir umarim hallolur, forumda uzaktan baglanip mudehale edecek kisiler bulabilirsin rica et qualcomm gozukuyorsa cihaz canlanabiliyor diye biliyorum

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Hmm bende bilgiler tukendi baska bir durum olabilir umarim hallolur, forumda uzaktan baglanip mudehale edecek kisiler bulabilirsin rica et qualcomm gozukuyorsa cihaz canlanabiliyor diye biliyorum
Her şey işin çok teşekkürler, umarım çözerim,cihaz ölü gibi yatıyor,arkadaşta çözmemi bekliyor :) burdaki üstadların yardımıyla sanırım çözücez.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eğer güç tuşuna basılı tuttuğunuzda ayhıt kopma bağlanma sesi gelmiyorsa cihazı sökmek gerekir.

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Eğer güç tuşuna basılı tuttuğunuzda ayhıt kopma bağlanma sesi gelmiyorsa cihazı sökmek gerekir.

Eyvah kötü bir haber bu :(

Tam flaşlama yapılırkenmi güç tuşuna basıyoruz, biraz açıklayabilir misiniz ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Eyvah kötü bir haber bu :(

Tam flaşlama yapılırkenmi güç tuşuna basıyoruz, biraz açıklayabilir misiniz ?
Aygıt yöneticisi karşınızda olsun usb yi bilgisayara bağladığınızda aygıt bağlanma sesi gelir ilk olarak giç tuşuna uzun basın 9008 gidip geliyor mu yani aygıt bağlanma sesi geliyor mu baın ardından rom flashlayın.

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Aygıt yöneticisi karşınızda olsun usb yi bilgisayara bağladığınızda aygıt bağlanma sesi gelir ilk olarak giç tuşuna uzun basın 9008 gidip geliyor mu yani aygıt bağlanma sesi geliyor mu baın ardından rom flashlayın.

Hocam telefonu usb ile pc ye bağladığımda bağlanma sesi geliyor ve 9008 portu açılıp sabit duruyor. 64 bit pc bu işlem için şart sanırım değilmi. İşin tuhafı bugün arkadaşın 64 bit pc si ile bu işlemleri yaptım aynı hataları verdi,bir tek 20 sn. basılı tutma eksikti. Ben pc mi 64 bite yükselticem (donanımsal değilse). O zaman irtibat halinde olursak inşallah değerli yardımlarınızı beklerim.Son olarak sanırım artık cihazı sökmek gerekmiyor, herhalde bir şeyleri eksik yapıyorum.

Oyla:
Üst Alt