Yardım Xiaomi mi max 2 brick

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
stock rom
Telefon Modeli
Xiaomi mi max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar herkese selamlar, arkadaşım mi max 2 aldı ve çok anlamamasına rağmen malesef internetten biraz araştırıp twrp yükleyerek Rom atmaya çalışmış ve sanırım telefonu brick olmuş. Yardim için bana geldi. Şu anda telefonda hiç bir hareket yok. Ne twrp ve ne de fastboot moduna geçmiyor, şarja takınca şarj ışığı yanmıyor, bilgisayara mi flash indirdik, telefonu qualcom olarak görüyor. Bu arada bootloader kilidi açik telefonun. Ben biraz araştırdım Rom atmadan usb hata ayiklamayi aktif yapmasi gerekiyormuş ama yapmamış onu. Bende Samsung var, aklıma bu site geldi ,yardimci olursaniz çok seviniriz.

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1

Ekli dosyalar

• Screenshot_20181001-215422_Chrome.jpg
    Screenshot_20181001-215422_Chrome.jpg
    222,5 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:
Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Tamam teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde rica etsem driver linki atabilirmisiniz, google a baktım farklı şeyler çıkıyor. Cihaz biliyorsunuz mi max 2.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tamam,doğru dosyayı buldum sanırım,aşağıdaki.

Kolay gelsin

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1

Kolay gelsin
Hocam kusura bakmayın çok başınızı ağrıttım ama verdiğiniz linkteki usb driver dosyasını indirdim ama içinde herhangi bir yükleme dosyası bulamadım. Pc ye nasıl yüklüyoruz bunu. Ayrıca ben minimal.adb diye birşey indirdim ,driver o olabilirmi, exe olarak geçiyor.

Oyla:

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Hocam kusura bakmayın çok başınızı ağrıttım ama verdiğiniz linkteki usb driver dosyasını indirdim ama içinde herhangi bir yükleme dosyası bulamadım. Pc ye nasıl yüklüyoruz bunu. Ayrıca ben minimal.adb diye birşey indirdim ,driver o olabilirmi, exe olarak geçiyor.
Aygit yoneticisinden telefonun baglandigi isime tiklayip manuel yukleyin birde miflash yuklendigi icin sorun olmaz orada da yukluyor telefon icin driverlari.

Oyla:

shadow5565

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
harun
Cihazım
Samsung c7
Konular
1
Sorununuz Akşam 11 e kadar çözülmezse Özelden yazın Uzaktan bağlantı ile yardımcı olayım.
Çok değerli AdeLa hocam,kendi iş yoğunluğu içerisinde değerli vaktini ayırarak uzaktan yardımla problemimizi çözerek cihazı açtı. Başta kendisine ve bu konu başlığı altında yardımcı olan tüm herkese çok teşekkür eder,saygilarimi sunarım. Hepinizin işi gücü rast gitsin,Allah'a emanet olun can dostlar.

Oyla:
Üst Alt