Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İkilinin üretmiş oldukları ilk akıllı telefon modeli Mi CC9, 2 Temmuz'da lanse edilecek. Cihaz, orta/üst seviye bir donanım ve oldukça güçlü kamera özellikleri geliyor.
Tüm bunların yanı sıra Mi CC9, Apple'ın Animoji'sine, Samsung'un AR Emoji'sine, Huawei'nin Qmoji'sine ve Oppo'nun 3D Omoji'sine benzeyen Mimojiler ile birlikte gelecek. Mimojiler pek çok Xiaomi modelinde mevcut ancak Mi CC9'u diğerlerinden ayıran nokta çok daha gelişmiş ve çok daha detaylı Mimojilere sahip olması.
Xiaomi, Mimojilerin 165 farklı saç şeklini, yüz tipini ve aksesuarı seçebildiğini, ayrıca fotoğraf çekiminin yanı sıra video çekimini de desteklediğini açıkladı.
Ayrıca 2 Temmuz'da Mi CC9 ile birlikte tanıtılacak olan CC9 Meitu Custom Edition'ın düşük ışıkta çok daha başarılı fotoğraf çekimi için yapay zeka destekli portre moduyla geldiği onaylanmıştı. Şirket, cihazın 32 MP çözünürlüğündeki özçekim kamerası ile iPhone XS'in özçekim kamerasının loş ışıktaki karşılaştıran bir video yayınladı. Videodaki Xiaomi çalışanının sol elindeki cihaz CC9 Custom Edition ve sağ elindeki ise iPhone XS.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız